Az iTunes frissítése a legújabb verzióra

Minden alkalommal, amikor az Apple kiad egy iTunes-frissítést, hűvös új funkciókat, döntő hibajavításokat, valamint támogatást nyújt az új iPhone-okhoz, iPad-ekhez és más, az iTunes-t használó eszközökhöz. Emiatt mindig frissítsen a legújabb verzióra, amint lehet.

2019 elején az Apple bejelentette, hogy az iTunes 2019-ben nyugdíjba vonul Mac-ekre, 2020-ra vagy később a Windows-ra.


Indítsa el az iTunes frissítést

Az iTunes frissítésének legegyszerűbb módja szinte semmit sem igényel. Az iTunes értesít, ha új verzió jelenik meg, és a frissítésről szóló értesítés megjelenik az iTunes indításakor. Ha látja ezt az ablakot, és frissíteni szeretne, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és pillanatok alatt futtatja az iTunes legújabb verzióját.

Frissítse az iTunes alkalmazást Mac gépen

Az iTunes frissítéséhez Mac számítógépen használja a Mac App Store programot, amely az összes Mac gépen beépül a MacOS rendszerbe. Az összes Apple szoftver (és néhány harmadik féltől származó eszköz) frissítése ezzel a programmal történik.

Az iTunes-on belül lépjen a iTunes menüre, majd kattintson a gombra Frissítések keresése. Kattintson a felbukkanó ablakban Letöltés iTunes. Ezután kattintson a frissítés gombra az iTunes frissítés mellett. Az App Store program ezután letölti és automatikusan telepíti az iTunes új verzióját.

Amikor a frissítés befejeződött, eltűnik az App Store felső részéből, és megjelenik a Az elmúlt 30 napban telepített frissítések szakasz a képernyő alján.


Frissítse az iTunes programot Windows számítógépen

Az iTunes számítógépre történő telepítésekor telepíti az Apple szoftverfrissítési programot is, amely kezeli az iTunes frissítéseit. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az Apple szoftverfrissítés legújabb verziójával. Ezzel elkerülheti a problémákat.

Frissítéséhez futtassa az Apple szoftverfrissítést. Amikor a program elindul, ellenőrzi, hogy vannak-e frissítések a számítógépén. Ha ezen frissítések egyike az Apple szoftverfrissítéséhez tartozik, törölje az összes jelölőnégyzetet, kivéve az Apple szoftverfrissítés jelölőnégyzetét, majd jelölje be felszerel.

A frissítés letöltését és telepítését követően az Apple Software Update újra elindul, és megjeleníti a frissíteni elérhető programok új listáját. Ha az iTunes szerepel a listában, válassza a ikont iTunes jelölőnégyzetet, majd jelölje be felszerel. A segédprogram frissíti az iTunes programot és az Ön által kiválasztott más Apple szoftvert.


Frissítse az iTunes verzióját

Az iTunes új verziói szinte mindig jobbak, mint az utolsó - de nem minden alkalommal és nem minden felhasználó számára. Ha frissítette az iTunes alkalmazást, de nem tetszik, térjen vissza az előző verzióra.