Több fájl megjelenítése a legújabb fájllistában a Word 2016 alkalmazásban

A Microsoft 2016 csomag Microsoft Word 365 segítségével gyorsan elérheti azokat a fájlokat, amelyeken nemrégiben dolgozott. Tudta, hogy megváltoztathatja az ott megjelenő dokumentumok számát? Így szerkesztheti ezt a listát, hogy a szövegszerkesztés gyors és hatékony legyen.

A Legutóbbi dokumentumok listája a Word felső menüjében található Fájl menü alatt található. Kattintson a Megnyitás gombra a megjelenő bal oldali sávban. Válassza a Legutóbbi lehetőséget, és jobbra megjelenik a legutóbbi dokumentumok listája. Egyszerűen kattintson a megnyitni kívánt dokumentumra. Ha még nem dolgozott egyetlen dokumentummal sem, akkor ez a terület üres lesz.


A közelmúltban megjelenített dokumentumok beállításának módosítása

Alapértelmezés szerint a Microsoft Word a Microsoft 365 csomagban a legutóbbi dokumentumok számát 25-re állítja. Ezt a számot az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával módosíthatja:

  1. Kattints a filé a felső menüben.

  2. választ Opciók a bal oldali sávon a Word Opciók ablak megnyitásához.

  3. választ Részletes a bal oldali sávban.

  4. Görgessen le a gombbal kijelző alszakasz.

  5. A "Legutóbbi dokumentumok ezen számának megjelenítése" mellett állítsa be a legutóbb megjelenítendő dokumentumok kívánt számát.


A Gyorselérési lista használata

Ez alatt a "Gyors hozzáférés a Legutóbbi dokumentumok ezen számához" feliratú jelölőnégyzetet veszi észre. Alapértelmezés szerint ez a négyzet nincs bejelölve, és négy dokumentumra van állítva.

Ennek az opciónak a bejelölésével a bal oldali sávban a Fájl menü alatt megjelenik a legutóbbi dokumentumok gyors hozzáférési listája, amely még gyorsabb hozzáférést kínál a korábbi dokumentumokhoz.

Új Word 2016 funkciók

Ha még nem ismeri a Microsoft Word 2016 alkalmazást, tegyen egy gyors, öt perces áttekintést az újdonságokról.