Az iPhone frissítése, amely nem tudja frissíteni az alkalmazásokat

Előfordult már olyan helyzetben, amikor az iPhone nem tudja frissíteni az alkalmazásokat? Ez nem túl gyakori, ezért emiatt elég zavaros a helyzet, különösen azért, mert az iPhone-on lévő alkalmazások frissítése általában ilyen egyszerű. Nagyon sokféleképpen lehet megoldani ezt a problémát, de a javítások nem nyilvánvalóak. Ha iPhone-ja nem frissíti az alkalmazásokat, és tudja, hogy az internetkapcsolata rendben működik (mivel e nélkül nem lehet alkalmazásokat letölteni!), Akkor jó helyen jár. Ez a cikk 13 módot kínál arra, hogy az iPhone újra frissítse az alkalmazásokat.

A cikkben szereplő tippek az iPhone és az iOS összes legújabb verziójára vonatkoznak, beleértve az iOS 11, iOS 12 és iOS 13 verziókat.

  1. Indítsa újra az iPhone készülékét. Egy egyszerű lépés, amely számos iPhone problémát megoldhat, az eszköz újraindítása. Néha a telefonját csak vissza kell állítani. Amikor újrakezdődik, hirtelen megtörténnek azok a dolgok, amelyek korábban nem működtek, beleértve az alkalmazások frissítését is. Az iPhone újraindítása:

    1. Tartsa nyomva az alvás / ébresztés (vagy Oldalsó) gombot. 
    2. Amikor a csúszka megjelenik a képernyő tetején, mozgassa balról jobbra.
    3. Hagyja, hogy az iPhone kikapcsoljon.
    4. Ha ki van kapcsolva, tartsa ismét lenyomva az alvás / ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.
    5. Engedje el a gombot, és hagyja, hogy a telefon a szokásos módon elinduljon.

    Ha iPhone 7, 8, X, XS, XR vagy 11 rendszert használ, az újraindítási folyamat kissé más. Itt megismerheti a modellek újraindítását.

  2. Szüneteltesse és indítsa újra az alkalmazás letöltését. Az alkalmazás letöltésével kapcsolatos problémákat néha a telefon és az App Store közötti kapcsolat megszakadása okozza. A kapcsolatot a letöltés szüneteltetésével és újraindításával állíthatja vissza. Ez az opció kissé rejtett, de így találhatja meg:

    1. Keresse meg a kezdőképernyőről a letöltött alkalmazás ikonját.
    2. Koppintson rá, és egy szünet ikon jelenik meg az alkalmazásban.
    3. Várjon egy percet, majd a letöltés folytatásához érintse meg újra az alkalmazás ikont.

    A 3D érintőképernyővel rendelkező eszközökön egy kicsit más lehetőség áll rendelkezésre:

    1. Keresse meg a frissítendő alkalmazás ikonját.
    2. Erősen nyomja rá.
    3. A megjelenő menüben koppintson a ikonra A letöltés szüneteltetése.
    4. Koppintson az alkalmazás ikonjára, és folytassa a letöltést.

    Könnyű módszerek az iPhone kezdőképernyőjének rendezésére

  3. Frissítsen az iOS legújabb verziójára. Egy másik gyakori megoldás számos problémára az, hogy az iOS legújabb verzióját futtassa. Ez különösen fontos, ha nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, mivel az alkalmazások frissítéséhez szükség lehet az iOS újabb verziójára, mint Ön.

    Ha az iTunes segítségére van a telefon frissítésében, az utasítások kissé eltérnek attól, mintha iTunes nélkül próbálnád frissíteni az iOS-t.

  4. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő Apple ID-t használja. Ha nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, ellenőrizze, hogy a megfelelő Apple ID-t használja-e. Amikor letölt egy alkalmazást, az az Apple ID-hez kapcsolódik, amelyet a letöltéskor használt. Ez azt jelenti, hogy be kell jelentkeznie az eredeti Apple ID-be, hogy használhassa az alkalmazást az iPhone készülékén. 

    Az alábbi lépésekkel ellenőrizze iPhone-ján, hogy az Apple ID-t miként használták egy alkalmazás megszerzéséhez:

    1. Érintse meg a App Store app.
    2. Érintse Frissítéseket.
    3. Koppintson a képre vagy ikonra a jobb felső sarokban (hagyja ki ezt a lépést az iOS 10 vagy korábbi verzióiban).
    4. Érintse Megvásárolták.
    5. Jelölje be hogy az alkalmazás szerepel-e itt. Ha nem, akkor valószínűleg más Apple ID-vel töltötték le, mint amellyel jelenleg be van jelentkezve.

    Ha az iTunes alkalmazást használja (és olyan verziót futtat, amely továbbra is megjeleníti az alkalmazásokat; az iTunes 12.7 eltávolította az App Store-t és az alkalmazásokat), akkor az alábbi lépésekkel erősítheti meg, hogy az Apple ID-t miként használták egy alkalmazás megszerzéséhez:

    1. Ugrás a listád alkalmazásokból.
    2. Kattintson a jobb gombbal az alkalmazásra érdekel.
    3. Kattints Szerezz információt.
    4. Kattintson az filé Tab.
    5. Megnézi Vásárolta az Apple ID-hez.

    Ha korábban használt egy másik Apple ID-t, próbáljon meg bejelentkezni abba, hogy megjavítsa-e a problémát (beállítások -> iTunes és az App Stores -> Apple ID).

  5. Győződjön meg arról, hogy a korlátozások ki vannak kapcsolva. Az iOS Korlátozások funkciója a Képernyőidő beállításokban található (iOS 12 és újabb verziókban). Lehetővé teszi az emberek (általában a szülők vagy a vállalati informatikai rendszergazdák) számára az iPhone bizonyos funkcióinak letiltását, beleértve a weboldalak elérését és az alkalmazások letöltését. Tehát, ha nem tudja telepíteni a frissítést, előfordulhat, hogy a funkció le van tiltva.

    Az iOS korábbi verzióiban a korlátozások itt találhatók: beállítások > általános > korlátozások.

  6. Jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra az App Store-ba. Előfordul, hogy csak egy iPhone frissítéséhez, amely nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie az Apple ID-be és ki. Ez egyszerű, de ez megoldhatja a problémát. A következőket kell tennie:

    1. Érintse Beállítások.
    2. Érintse iTunes és App Store.
    3. Érintse meg a Apple ID menü (felsorolja az Apple ID-hez használt e-mail címet).
    4. A felugró menüben koppintson a ikonra Kijelentkezés.
    5. Érintse meg a Apple ID menüt, és jelentkezzen be Apple ID-jével.

  7. Ellenőrizze a rendelkezésre álló tárhelyet. Ez egy egyszerű magyarázat: Lehet, hogy nem tudja telepíteni az alkalmazásfrissítést, mert nincs elegendő szabad tárhely az iPhone-on. Ha nagyon-nagyon kevés ingyenes tárhelye van, akkor előfordulhat, hogy a telefon nem rendelkezik a frissítés végrehajtásához szükséges hellyel, és illeszkedik az alkalmazás új verziójához, különösen, ha ez egy nagy alkalmazás.

    Ha a rendelkezésre álló tárhely nagyon kevés, próbáljon meg törölni néhány szükséges adatot, például alkalmazásokat, fotókat, podcastokat vagy videókat.

    Ha iOS 13 rendszert futtat, van néhány új módszer az alkalmazások törlésére.

  8. Módosítsa a Dátum és Idő beállítást. Az iPhone dátum- és időbeállításai befolyásolják, hogy képes-e frissíteni az alkalmazásokat. Ennek okai összetettek, de alapvetően az iPhone számos ellenőrzést végez, amikor kommunikál az Apple szervereivel az alkalmazások frissítéséhez. Az egyik ilyen ellenőrzés a dátumra és az időre vonatkozik. Ha a beállításai helytelenek, akkor ez megakadályozhatja az alkalmazások frissítését.

    A probléma megoldásához állítsa be a dátumot és az időt a következő lépések végrehajtásával:

    1. Érintse Beállítások.
    2. Érintse General.
    3. Érintse Dátum idő.
    4. Mozgassa a Állítsa be automatikusan csúszka be / zöldre.
  9. Törölje az alkalmazást, majd próbálja meg újratelepíteni. Ha eddig semmi más nem működött, próbálja meg törölni és újratelepíteni az alkalmazást. Néha egy alkalmazásnak csak egy újrakezdésre van szüksége. Amikor ezt megteszi, telepíti az alkalmazás legújabb verzióját. Csak ne feledje, hogy az iPhone-ra előre telepített alkalmazások nem mindig működnek ugyanúgy.

  10. Minden beállítás visszaállítása. Ha még mindig nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, előfordulhat, hogy drasztikusabb lépéseket kell kipróbálnia a dolgok újbóli működéséhez. Az első lehetőség az, hogy megpróbálja visszaállítani iPhone beállításait.

    Ez nem törli az adatokat a telefonról. Csak visszaállítja néhány beállítását és beállítását az eredeti állapotukra. Visszaállíthatja őket, miután az alkalmazások újra frissülnek.

  11. Frissítse az alkalmazást az iTunes segítségével. Ha egy alkalmazás nem frissül az iPhone készülékén, próbálkozzon az iTunes-on keresztül (feltéve, hogy az iTunes-ot a telefonjával használja). Az így történő frissítés nagyon egyszerű:

    1. Indítsa el a számítógépén iTunes.
    2. választ Apps a bal felső sarokban található legördülő menüből. 
    3. Kattints Frissítés éppen a felső ablak alatt.
    4. Kattintson egyszer a frissíteni kívánt alkalmazás ikonjára.
    5. A megnyíló szakaszban kattintson a gombra frissítés gombot.
    6. Amikor az alkalmazás frissült, szinkronizálja iPhone készülékét a szokásos módon, és telepítse a frissített alkalmazást.

    Mint korábban említettük, ha az iTunes 12.7 vagy újabb verzióját futtatja, ez nem lesz lehetséges, mivel az alkalmazásokat és az App Store-ot eltávolították az iTunes alkalmazásból.

  12. Állítsa vissza az iPhone gyári beállításait. Végül, ha semmi más nem működött, itt az ideje kipróbálni az összes legdrasztikusabb lépést: mindent törölni az iPhone készülékéről, és a semmiből beállítani.

    Az iPhone gyári beállításainak visszaállítása eltávolítja az összes alkalmazást és adathordozót a telefonról. Mielőtt elkezdené, feltétlenül készítsen biztonsági másolatot iPhone-járól.

    Miután ez megtörtént, érdemes lehet visszaállítania iPhone-ját biztonsági másolatból is.

  13. Kérjen támogatást az Apple-től. Ha kipróbálta ezeket a lépéseket, és még mindig nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, itt az ideje a felsőbb hatósághoz fordulni: az Apple-hez. Az Apple technikai támogatást nyújt telefonon és az Apple Store-ban. Nem lehet azonban csak beugrani egy üzletbe. Túl elfoglaltak. Meg kell egyeztetnie az Apple Genius Bar időpontot.