Az eBay-fiók gyors és egyszerű törlése

Bármilyen hasznos is lehet az eBay, ha otthonában bármit eltávolít, amire már nincs szüksége, vagy más emberek nemkívánatos tárgyainak olcsóbb felvétele az interneten, nem kell nyitva hagynia fiókját, ha nem használja. Az eBay-fiók bezárásához szükség lehet néhány karika átugrására, de teljesen fájdalommentes, ha ezeket a lépéseket követi.

Néhány dolgot azonban először is figyelembe kell venni.


Mi történik, amikor törlöm az eBay-fiókomat?

Az eBay-fiók törlése nem történhet meg azonnal, amikor megkezdi a folyamatot, de ez egy végleges lépés, ha ezt követi. A továbbiakban nem fog tudni vásárolni vagy eladni a webhelyen, elveszíti az összes visszajelzését, és elveszíti a vásárlási és értékesítési előzményeket - hasznos információkat, ha elfelejti, mikor és hol vásárolt valamit, vagy kitől .

Az eBay-fiók törlése

Az automatikus fizetési lehetőségek eltávolításával és az összes aktív eBay-előfizetés törlésével kikapcsolhatja az eBay eladói fiókját, de ha örömmel dobja ki az összes fiókelőzményt és mindent, akkor az alábbiak szerint törölheti eBay-fiókját, tehát frissen indulhat, vagy soha többé nem térhet vissza.

Mielőtt elkezdené a számlazárási folyamatot, meg kell győződnie arról, hogy minden rendben van-e; először győződjön meg ezekről:

  • Nincs fennálló egyenlege a vásárlókkal, az eladókkal vagy magával a webhelypel. Minden számlát ki kell fizetni, és egyenlegének nullának kell lennie, mielőtt bezárhatná fiókját.

  • Nem lehet megoldatlan felfüggesztés vagy korlátozás.

  • Nem lehet aktívan licitálni egyetlen tételre sem. Ha igen, vagy törölje ezeket az ajánlatokat, vagy várja meg az aukció végét, mielőtt törölné eBay-fiókját.

Ha bejelöli ezeket a négyzeteket, akkor készen áll az eBay-fiók törlésére. Néhány lépést kell követni, de ezek nem bonyolultak.

  1. Menjen az eBay kezdőlapjára, és jelentkezzen be fiókjába.

  2. Ugrás Saját eBay, majd válassza ki a Fiók Tab.

  3. Válassza ki a Zárja be a fiókomat link a jobb oldalon.

  4. Ezután egy súgóoldalra kerül, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy lebeszélje Önt a törlés követéséről. Ha mégis haladt a fiók törlése mellett, akkor kövesse az alábbi utasításokat.

    Ha valami zavart az eBay-vel vagy a fiókjával kapcsolatban, érdemes lehet áttekinteni a választottbírósági lehetőségeket.

  5. Alatt Az eBay-fiók bezárása fejezetben olvassa végig a lépéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a követelményeknek. Ha kész, válassza a kék színt kérelmet nyújtson be fiókja bezárására szöveg.

  6. Ezután meg kell erősítenie, miért akarja bezárni a fiókját. A legördülő menü segítségével válassza ki az okát, és ha a rendszer kéri, válasszon részletesebb okot.

  7. Válassza ki a kék színt folytatódik gombot.

  8. Az eBay felajánl némi segítséget a probléma megszüntetéséhez a fiók bezárása nélkül. Ha határozott vagy, ragaszkodj a fegyveredhez, és válaszd Nem, kérem, zárja be a fiókomat a legördülő menüből, majd válassza a lehetőséget folytatódik újra.

  9. Olvassa el a fiók lezárásával kapcsolatos információkat az utolsó oldalon. Ha kész, jelölje be a négyzetet, hogy megerősítse, hogy mindent elolvasott, és válassza a lehetőséget folytatódik utoljára.

Ezután a fiók bezárására vonatkozó kérelmét elküldjük az eBay-nek. Ezt 24 órán belül e-mailben meg kell erősítenie, hogy megerősítse annak átvételét. Ha az elmúlt 60 napban nem használta a fiókot semmilyen adásvételhez, a fiók bezárására 30 napon belül sor kerül. Ha a fiókot újabban használta, akkor 60 napig nyitva marad.

A türelmi időszak bármely pontján meggondolhatja magát, de ha lejár az idő, a fiók törlésre kerül. Ekkor, ha újra el akarja kezdeni az eBay használatát, új fiókot kell létrehoznia.