Hogyan kapcsolja be az iCloud fotókönyvtárat

Az iCloud Photo Library az Apple fotómegosztó megoldása, amely állandóan tárolja a fényképeket a felhőben. Lehetővé teszi a képek hatékonyabb megosztását iPad vagy iPhone használatával. Megtekintheti az iCloud Photo Library-t Mac vagy Windows alapú számítógépén is.

Az iCloud Photo Library szinkronizálja a fényképeket úgy, hogy automatikusan elkészíti az új fényképek felvételét az iCloudba. Ezután megtekintheti a fényképeket minden olyan eszközön, amelyen a funkció be van kapcsolva.

Ezek az utasítások az iOS 8 vagy újabb rendszert futtató eszközökre vonatkoznak.


Az iCloud Photo Library bekapcsolása az iPad készüléken

Az iCloud-fotókhoz való hozzáféréshez először be kell kapcsolnia az iCloud Photo Library szolgáltatást. Így teheti meg:

  1. Nyissa meg az iPad beállításait app.

  2. A bal oldali menüben görgessen lefelé, és koppintson a "iCloud."

  3. Az iCloud beállításaiban válassza a "képek."

  4. Koppintson a melletti kapcsolóra iCloud fotók hogy be / zöld.

  5. A Optimalizálja az iPad tárolást opció letölti a fényképek indexképeit, ha az iPadben kevés a hely. Kiválasztása Töltse le és tartsa meg az eredetiket azt jelenti, hogy a képek teljes méretét mindig letölti az iCloudról.

  6. A "Töltse fel a Saját fotó patakba"opció szinkronizálja a teljes képet azokon az eszközökön, amelyeken be van kapcsolva ez az opció (pl. iPhone vagy Mac). Ez a beállítás akkor hasznos, ha akkor is hozzáférésre van szüksége a fotókhoz, ha nincs internetkapcsolata.

  7. Kapcsolja ki a Megosztott albumok kapcsolja be / zöldre az iCloudon tárolt megosztható fényképalbumok létrehozásának engedélyezéséhez.

  8. Ezek a beállítások automatikusan mentésre kerülnek, így ha elkészült, a Kezdőképernyőre léphet.


Fotók megtekintése az iCloud fotótárban

Nincs semmi különös, amit meg kell tennie az iCloud Photo Library fotóinak és videóinak megtekintéséhez az iPad készülékén. A más eszközökön készített képeket és videókat úgy tölti le és tárolja az iPad kamerája, mintha az iPad készüléken készítené a fényképet. Megtekintheti őket a táblagép Fotók alkalmazásában.

Ha kevés a helyed, és a tárhely optimalizálása mellett döntött, akkor is látni fogod a fényképek indexképes verzióit, és a teljes méretű fotó letöltésre kerül, amikor megérinti őket. Ennek működéséhez azonban csatlakoznia kell az internethez.

Megtekintheti a fényképtárat Mac vagy Windows alapú PC-n is. Ha Mac számítógépe van, a Fotók alkalmazással ugyanúgy megtekintheti őket, mint az iPadjén. Windows-alapú számítógépen megtekintheti őket a Fájlkezelő "iCloud-fotók" szakaszában. Mind a Mac, mind a Windows-alapú PC-k az icloud.com webhelyet használhatják a fotótár megtekintésére.