Hogyan kell játszani a The Sims 2-t ablakos módban

A Sims 2 és bővítőcsomagjai általában teljes képernyős módban futnak. Ez azt jelenti, hogy amikor játékot játszik, a képernyő kitölti a teljes képernyőt, elrejtve az asztalt és más ablakokat. Ha nem szeretne teljes képernyős módban játszani, akkor a játék egy ablakban jelenik meg, nem pedig az egész képernyőn. Ez az "ablakos mód" opció láthatóvá és könnyebben hozzáférhetővé teszi az asztalt és más ablakokat, és a Windows tálcáját is csak egy kattintásnyira tartja, így más programokra vagy játékokra válthat, megnézheti az órát stb. játék parancsikonja. Megmutatjuk, hogyan.

Ez az útmutató kifejezetten a PC-n található The Sims 2-hez készült.


Az ablakos mód engedélyezése a The Sims 2-ben

Kövesse az alábbi lépéseket a The Sims 2 ablakos módban történő futtatásához:

  1. Keresse meg a The Sims 2 indításához használt parancsikont. Ez valószínűleg az asztalon található, ahol alapértelmezés szerint megjelenik a játék első telepítésekor.

  2. Kattintson a jobb gombbal, vagy érintse meg és tartsa lenyomva a parancsikont, majd válassza a lehetőséget ingatlanok a menüből.

  3. A Parancsikon fülön a Cél: mezőbe lépjen a parancs legvégére, és tegyen egy szóközt, majd egy -ablak (Vagy -w).

  4. Kattintson vagy érintse meg a gombot OK gombot a mentéshez és a kilépéshez.

Nyissa meg a The Sims 2 -t az új ablakos mód parancsikonjának teszteléséhez. Ha a játék ismét teljes képernyős képernyőn nyílik meg, térjen vissza a 3. lépésre, és győződjön meg arról, hogy a normál szöveg után, a kötőjel előtt van szó, de hogy a szóköz és az "ablak" szó között nincs szóköz.

Ez sok más játékkal is működik, amelyek teljes képernyős módban futnak. Ha egy játék grafikus opcióiban nem áll rendelkezésre ablakos módbeállítás, kövesse a fenti lépéseket, hogy ellenőrizze, működik-e.


Visszatérés teljes képernyős módba

Ha úgy dönt, hogy újra teljes képernyős módban szeretné lejátszani a The Sims 2 játékot, ismételje meg a fent leírt lépéseket, de törölje "-ablak"a parancsikon parancssorából az előző beállításokhoz való visszatéréshez.