Hogyan kell játszani a FarmVille 2-t Facebook nélkül

A FarmVille az egyik legnagyobb játék volt a Facebookon, és most megjelent a folytatás, a FarmVille 2: Country Escape. Szerencsére a játékhoz már nem kell bejelentkeznie a közösségi hálózatba, mivel a Zynga elérhetővé tette a FarmVille 2 programot a saját webhelyén és mobilalkalmazásán keresztül. Az eredeti FarmVille-t is lejátszhatja, miközben nem a Facebookon, a Zynga weboldalán keresztül.


A FarmVille 2 nem igényel Facebook-fiókot

A FarmVille 2: Country Escape játékot a Zynga weboldalon Facebook-fiók nélkül játszhatod. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a Zynga-fiókjával, vagy ingyenesen létrehoz egy új fiókot. Ha szeretné, bejelentkezhet a FarmVille 2-be a Facebook-fiókjával is.

Web / Chloe Giroux

A FarmVille játékok webböngészőn keresztüli lejátszásához engedélyeznie kell az Adobe Flash alkalmazást.

Maga a játék pontosan úgy néz ki és játszik, mint a Facebook-on, csak a közösségi hálóvágások nélkül. Ezeket a FarmVille különféle sajátosságai váltották fel. Például van egy tevékenység-hírcsatorna az oldalon, amely a játékon belüli ismerősei és mindenki más játékának legfrissebb frissítéseit adja meg. Megtekintheti az összes aktuális kérését, és naprakész maradhat a FarmVille hírcsatornáján, amely nyomon követi a játék legújabb fejleményeit.


Játsszon a FarmVille 2 alkalmazással Windows PC-jén, okostelefonján vagy táblagépén

Míg az eredeti FarmVille nem érhető el mobileszközök vagy PC-k alkalmazásaként, a FarmVille 2: Country Escape több platformon is lejátszható, beleértve a Windows, az Android és az iOS rendszert.

  • Ha Windows PC-n szeretne játszani, töltse le a FarmVille 2 szoftvert a Microsoft Store-ból a Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile vagy Windows Phone 8.1 rendszerre.
  • Az Android-eszközön való lejátszáshoz telepítse a FarmVille 2 alkalmazást a Google Play áruházból.
  • Az Apple iOS eszközön való lejátszáshoz töltse le a FarmVille 2 alkalmazást az iTunes alkalmazásról iPhone, iPad vagy iPod touch készülékével.

A FarmVille 2: Country Escape alkalmazás összekapcsolja Önt a játékkal a Zynga webhelyén keresztül, ami azt jelenti, hogy a játékhoz nem kell bejelentkeznie a Facebook-fiókjába.


FarmVille játék Facebook nélkül

Az eredeti FarmVille-t a Zynga weboldalán játszhatja le, de be kell jelentkeznie egy Facebook-fiókkal. Korábban úgy játszhatott, hogy egyszerűen létrehozott egy Zynga-fiókot, de ez nyilvánvalóan megváltozott. Ennek ellenére hasznos lehet a FarmVille játékának ismerete, ha nem a Facebookon van, ha gazdaságban akarsz gazdálkodni a munkahelyen vagy az iskolában, ahol a Facebook le van tiltva, ha legyőzted a Facebook-függőséget, de mégis szeretnél játszani a FarmVille-vel, vagy ha csak nem szereti a játékot, miközben Facebook értesítésekkel bombázzák.


A FarmVille: Tropic Paradise igényli a Facebook-ot?

FarmVille: A Tropic Paradise egy mobil exkluzív szolgáltatás. Csak Android, iOS és Amazon Fire eszközökön játszható le; nincs Facebook vagy webes verzió. Következésképpen nem kell Facebook-fiók a játékhoz.