Hogyan kerülhetjük el az AOL levelezési fiók elvesztését

Az AOL Mail-fiókhoz társított fiókadatok, e-mail címek és üzenetek elvesztésének elkerülése érdekében legalább 90 naponta be kell jelentkeznie az AOL Mail szolgáltatásba. Itt van, mi történhet, ha nem.


Mi történik az AOL levelezéssel 90 inaktív nap után

Ha 90 napig nem jelentkezik be AOL Mail fiókjába, a fiók inaktiválódik, előfordulhat, hogy a beérkező levelek nem kerülnek kézbesítésre a postaládájába, és a beérkező e-mailek visszaküldhetők a feladónak.

Ha a 90. nap után, de a 180. nap után jelentkezik be a fiókjába, a postafiók újraaktiválódik, és újra új e-mailt kap. Használhatja a fiókját a szokásos módon, de ez nem tartalmazza azokat az üzeneteket, amelyeket a deaktiválási időszakban küldtek vissza a feladónak.


Mi történik az AOL levelezéssel 180 inaktív nap után

Ha további 90 napig (összesen 180 napig) nem jelentkezik be, fiókját töröljük, és előfordulhat, hogy nem tudja visszaszerezni az e-mail címet. Ezenkívül az e-maileket, fényképeket és egyéb e-mail mellékleteket is töröljük.

Ha nem biztos abban, hogy fiókját törölte-e, használja az AOL-okat a fiók-helyreállítási folyamat ellenőrizni. Ha a fiókja eltűnt, akkor azt fogja mondani, hogy a fiókot deaktiválták, vagy hogy nem tudja visszaállítani a jelszavát.