Hogyan készíthetünk zenét a telefonról

A zene integrálása a Snapchat videókba és történetekbe korábban nehéz volt, mert a felhasználók nem tudtak előre feltöltött videókat feltölteni vagy harmadik féltől származó alkalmazásokat használni.

Szerencsére a Snapchat emberei azt az üzenetet kapták, hogy a felhasználók zenét akarnak a csattanóikba, így az alkalmazás frissítése végül lehetővé tette az előre felvett videók használatát és a háttérben a készülékén lévő zene lejátszását a videóüzenetek rögzítésekor.

Web / Ashley DeLeon

Ezek az utasítások a Snapchat legújabb verziójára vonatkoznak Androidra és iOS-re.


Hogyan küldhetünk Snapchat-okat zenével

A zenei funkció hozzáadása a Snapchat-hez felgyorsítja a többi versenytárs közösségi videóalkalmazást - különösen az Instagram-ot.

Ez is elég egyszerűen elvégezhető, és valójában nem kell bonyolult további lépéseket tennie a Snapchat alkalmazáson belül, hogy zenét helyezzen el a videóiba.

A frissítés előtt, ha azt szeretné, hogy a zene lejátszódjon a Snapchat-videóiban, egy másik eszközre vagy számítógépre volt szüksége a lejátszáshoz. A felhasználók a harmadik féltől származó Mindie zenei alkalmazást is kihasználták, mielőtt a Snapchat leállította volna a hozzáférését.

  1. Nyissa meg kedvenc zenei alkalmazását, és játssza le a kívánt zeneszámot. Legyen szó iTunes, Spotify, Pandora, SoundCloud vagy bármely más alkalmazásról, mindaddig, amíg zenét játszik le a telefonján, használhatja a Snapchattal.

    Ne feledje, hogy a Snapchat meglehetősen nagy hangerővel rögzíti a zenét, ezért fontolja meg a zenei alkalmazásban történő visszautasítást, ha azt szeretné, hogy a saját hangja vagy a videó más háttérhangjai hallhatók legyenek a zenén.

  2. Indítsa el a Snapchat alkalmazást (még mindig a zene lejátszásával), navigáljon a kamera fülre, és tartsa lenyomva a nagyot rekord gombot lefelé a videóüzenet rögzítéséhez. Egyszerre rögzíti a készülék által lejátszott összes zenét. 

  3. A videó elküldése vagy közzététele előtt csúsztassa ujját lefelé a képernyő tetejétől, és az értesítési panel segítségével szüneteltesse a zenét. Ezután térjen vissza a Snapchat-be, hogy megnézze / meghallgassa a videó előnézetét.

  4. Ha elégedett a videó előnézetével és a vele játszott zenével, folytassa és tegye közzé.

    Nézzen át néhány szórakoztató lencsén, amelyek beépített zeneszámokkal rendelkeznek. A Snapchat több ilyen lencsét tartalmaz - amelyek közül néhány népszerű előadók új kislemezeit tartalmazza - amelyek automatikusan elkezdik zenélni, amint aktiválják a lencsét. Minden nap újakat adunk hozzá, ezért ellenőrizze tovább.