Hogyan töltsünk le zenét az Amazon-ról az alkalmazás nélkül

Az Amazon Music (korábban Amazon MP3 Store néven ismert) ingyenes szoftvert kínál a zenevásárlások számítógépre történő letöltésére. Miután megvásárolta a zenét, vagy ha az Amazon Prime Music tagja, többféleképpen élvezheti ezt a zenét, beleértve a mobil- vagy asztali alkalmazással történő letöltést is.

Bár igaz, hogy az Amazon MP3 letöltő eszköze a zenék számítógépre történő letöltésének legegyszerűbb módjának tűnhet, mindig lehetőség van a dalok böngészőn keresztül történő mentésére, így nincs szükség semmilyen szoftver letöltésére.


Töltse le az Amazon Music-ot a webböngészőn keresztül

Jelentkezzen be az Amazon Music-ba az Amazon szokásos e-mail címének vagy telefonszámának és jelszavának megadásával.

  1. Az Amazon Music oldal bal oldalán, a My Music részben találja meg a letölteni kívánt tartalmat.

  2. Helyezzen be egy pipát egy vagy több dal mellett, amelyet le szeretne tölteni a böngészőjéből, majd kattintson a gombra Letöltések
     
    gomb. Az oldal összes elemének kiválasztásához használja a legfelső pipát, hogy rögzítse mindet.

    Ha zenét tölt le a Megvásárolt részből, megjelenik az Amazon-on megvásárolt összes dal egyszerű listája.

    Ha egy dalalbumot nézeget, és az egész albumot ZIP fájlként szeretné letölteni, a letöltés gomb el van rejtve egy kis függőleges ponttal ellátott gombban. Egy adott dal kiválasztásához, amelyet letölthet az albumból, vigye az egérmutatót a dal fölé, és megjelenik egy másik hárompontos gomb, amely lehetővé teszi, hogy csak azt az egy dalt töltse le.

  3. Megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy az Amazon Music alkalmazást szeretné-e letölteni a zenéhez. Az Amazon zene mentéséhez az alkalmazás használata nélkül kattintson a nevű hivatkozásra Köszönöm nem. Megjelenhet egy üzenet, amely azt mondja, hogy a zene letöltése előtt engedélyeznie kell az eszközt. Számos eszközt engedélyezhet a fiókjával, ezért kattintson a gombra Eszköz engedélyezése hogy feljogosítsa a számítógépet a zene letöltésére a fiókjából.


Vásároljon zenét az Amazon Music-ból

Zene vásárlásához az Amazon-on keresztül jelentkezzen be az Amazon-ba:

  1. Lépjen az Amazon Digitális Zene részlegébe, és keresse meg a megvásárolható zenéket.

  2. Használja a bal oldali menüt a dalok tallózásához. A keresősáv segítségével gyorsan megtalálhat valami konkrétat.

  3. Ha megtalál egy megvásárolni kívánt dalt, használja a vétel gombot (azt, amelyikre rá van írva az ár), hogy elérje a folyamat utolsó lépését a dal megvásárlásához, vagy a Kosár gombbal vegye fel az MP3 kosarába. így továbbra is vásárolhat a vásárlás előtt.

  4. Amikor az Amazon-on vásárol egy dalt, kap egy üzenetet, amely megmutatja, hogy a megrendelés teljes. Az utolsó képernyőn a Játssz most gombra kattintva hallgathatja meg a dalt a böngészőben, valamint a Töltse le a vásárlásokat gombot az MP3 azonnali mentéséhez.