Hogyan készítsünk klánt a Destiny 2-ben

A Bungie's Destiny 2 egy masszívan többjátékos online játék, ahol a játékosok összefoghatnak, hogy különféle idegen fenyegetésekkel küzdjenek egy gyönyörű sci-fi világban. Míg sokan egyedül vagy egy kis csoportban kalandoznak, mások a Klánok nevű játékon belüli közösségek tagjai lesznek.

A Destiny 2 klán létrehozása vagy csatlakozása számos előnnyel jár, beleértve a privát csevegést, a heti klángramokat és az exkluzív klán banner-juttatásokat. Ha létre akarja hozni sajátját, akkor kétféleképpen teheti meg.

Az útmutató útmutatója a Destiny 2 összes verziójára vonatkozik.


Hogyan hozzunk létre egy Destiny 2 klánt a Bungie weboldalon keresztül

A Destiny 2 klán létrehozásának első módja a fejlesztő Bungie hivatalos honlapján keresztül történik.

  1. Lépjen a https://www.bungie.net/en/ClanV2/MyClans webhelyre, és jelentkezzen be Xbox Live, PlayStation Network vagy Steam fiókjába.

  2. választ Hozz létre klánt.

    .

  3. Töltse ki klánjának nevét, rövid nevét (hívásjel, amely megjelenik a játék utáni jelentésekben), mottót és egy rövid bevezető bekezdést. Beállíthat egy nyelvet is, és kiválaszthatja, hogy a játékosoknak szüksége van-e meghívóra vagy jóváhagyásra a klánhoz való csatlakozáshoz, vagy mindenki számára nyitott.

  4. Miután kitöltötte az összes vonatkozó információt, válassza a lehetőséget Hozz létre klánt.

  5. Ezen a ponton a klán oldalára irányít, ahol cseveghet a tagokkal, frissítheti a klán beállításait és még sok minden mást. Ne feledje, hogy legalább két embert kell toboroznia, mielőtt a klán, a névsor és a szalaghirdetés megjelenik a játékon belül.

Fegyvereket, páncélokat vagy engramokat keres? Xur itt van


Hogyan hozhat létre Destiny 2 klánt a Companion alkalmazás segítségével

Alternatív megoldásként létrehozhat egy új Destiny 2 klánt a játék társalkalmazásában.

  1. Töltse le és telepítse a Destiny 2 társalkalmazást, ha még nem tette meg. Androidra és iOS-re egyaránt elérhető.

  2. Indítsa el a Destiny 2 Companion alkalmazást, és jelentkezzen be Xbox Live, PlayStation Network vagy Steam fiókjával.

  3. Érintse Klán a képernyő alján.

  4. Érintse Hozz létre klánt.

  5. Töltse ki klánjának nevét, hívójelét, mottóját és bemutatkozását, majd válassza ki a nyelvet és a tagsági lehetőségeket. Azt is ki kell választania, hogy melyik Destiny fiókot hozza létre a Klán alatt.

    .

  6. Ha végzett, koppintson a ikonra Hozz létre klánt.