Hogyan készítsünk szív ikon szimbólumot a webhelyén

Kétféle módon lehet szívjelet beilleszteni a webhelyére. Vagy másolhatja a szívet máshonnan, hogy könnyen beilleszthesse az oldalra, vagy megtanulhatja a saját szív ikonjának elkészítéséhez szükséges HTML-kódot.

CSS szövegstílusokkal megváltoztathatja a szív szimbólum színét és a betűtípusokat a szív szimbólum méretének és súlyának (vastagságának) megváltoztatásához.


HTML szív szimbólum

  1. Webhelyszerkesztőjével nyissa meg azt az oldalt, amelynek a szív szimbólummal kell rendelkeznie, a WYSIWYG mód helyett a szerkesztési mód használatával.
  2. Vigye a kurzort pontosan oda, ahová a szimbólumot szeretné helyezni.
  3. Írja be a következőt a HTML fájlba:
  4. Mentse a fájlt, és nyissa meg egy webböngészőben, hogy megbizonyosodjon róla, hogy működött. Ilyen szívet kellene látnia: ♥

Másolja és illessze be a szív ikont

A szív szimbólum megjelenítésének másik módja az, ha egyszerűen másolja és beilleszti ezt az oldalt közvetlenül a szerkesztőbe. Azonban nem minden webböngésző jeleníti meg megbízhatóan.

Ne feledje, hogy a csak WYSIWYG szerkesztőkkel átmásolhatja és beillesztheti a szív szimbólumát a WYSIWYG mód használatával, és a szerkesztőnek át kell alakítania azt az Ön számára.