Mit jelent a Google Naptár zár ikon?

A zár ikon azt jelenti, hogy az esemény privát eseményként van beállítva. Ha nem osztja meg senkivel a naptárát, senki sem láthatja az eseményeket, függetlenül attól, hogy milyen módon vannak beállítva, de ha megosztja a naptárát, és nem szeretné, ha azokkal - vagy néhány emberrel - megosztaná a naptárát nézzen meg egy adott eseményt, állítsa privátra.

Ki láthatja a zárolási ikont megjelenítő Google Naptár-eseményt

A privát esemény a Google Naptárban csak Önnek és azoknak a személyeknek látható, akik jogosultak a naptár módosítására, amelyen az esemény megjelenik. Ez azt jelenti, hogy engedélyeikre van állítva Változtasson az eseményeken vagy Megváltoztatni ÉS A megosztás kezelése.

A többi engedélybeállítás nem teszi lehetővé, hogy valaki megtekintse egy privát esemény részleteit. Ezek az engedélyek, Lásd az esemény összes részletét és Csak szabad / elfoglalt megtekintése (részletek elrejtése) ne tartalmazza a privát eseményekhez való hozzáférést. A szabad / elfoglalt engedélyek azonban elfoglalt értesítést jelenítenek meg az eseményről, csak részletek nélkül.

Ki nem láthatja a Google Naptár eseményt, zárral ellátott ikonnal

Ha nem oszt meg egy naptárt, akkor senki sem láthatja a lezáró ikonnal ellátott eseményeket. A privát eseményt a Google Naptárban nem láthatják azok, akikkel megosztják a naptárt, de nincsenek változó jogaik.

Hogyan lehet egy eseményt privátra váltani

Az esemény privát hozzáférésűre váltása:

  1. Kattintson a naptár eseményére a részletek képernyőjének megnyitásához.
  2. Kattintson az ceruza ikonra hogy megnyissa az esemény szerkesztő képernyőjét.
  3. Kattintson a nyílra a mellett Alapértelmezett láthatóság és kattintson Magán a legördülő menüben.
  4. Kattintson az Megtakarítás gombot a képernyő tetején.

Amikor rákattint egy eseményre a naptárban a részletek képernyőjének megnyitásához, megjelenik a zár ikon és a Privát szó mellett.