Hogyan küldhetünk szöveges üzenetet egy csoportnak

A csoportos üzenetek gyors és kényelmes módja a csoportok szervezésének, események beállításának vagy ugyanazon üzenet elküldésének több embernek.

Vannak, akik nem szeretnek egy csoportos üzenetszál részesei lenni, különösen, ha ez nem vonatkozik rájuk. Éppen ezért annak ismerete, hogy hogyan lehet elhagyni a csoportos üzenetszálat, mindig hasznos tudás.


Hogyan küldhetünk csoportos szöveget iPhone-on

Néhány különböző módon küldhet csoportos szövegeket iPhone-jára.

 Getty / Hero Images

A legegyszerűbb és leg intuitívabb a szokásos Messages alkalmazás használata:

  1. Nyissa meg a Üzenetek kb. Új szöveges üzenet indításához válassza a jobb felső sarokban található ceruza ikont.

  2. Adjon hozzá személyeket a Nak nek: terület. Ha már szerepelnek a névjegyzékben, írja be a nevét, és meg kell jelennie az elérhetőségüknek. Beírhatja az illető telefonszámát is, vagy megérintheti a ikont Plusz (+) a névjegyek listájának áttekintéséhez és a címzettek hozzáadásához.

    Akár olyan embereket is felvehet az üzenetbe, akik csak iPad táblagéphez férnek hozzá; mindaddig, amíg csatlakoznak a Wi-Fi-hez, megkapják az üzenetet a Messenger alkalmazásban.

  3. Miután befejezte az emberek hozzáadását, egyszerűen írja be az üzenetét, majd érintse meg a elemet Küld.


Hogyan küldhetünk csoportos szöveget Androidon

Csoportos szöveges üzenet küldése Android-on meglehetősen hasonlít az iPhone-ra történő elküldéshez.

  1. Nyissa meg a szöveges üzenetet tartalmazó alkalmazást. A legtöbb telefonon ez lesz Üzenetek. Nyisson meg egy új beszélgetést.

  2. Kezdje hozzáadni a névjegyeket a Írja be a címzetteket mezőbe írja be a telefonszámot, a személy nevét, vagy válassza ki a partnerlistát, és válassza ki a partnereket.

  3. Miután kiválasztotta a névjegyeket, írjon be egy üzenetet a szokásos módon, majd válassza a lehetőséget Küldés.


Miért nem működik a csoportos szöveg küldése?

Ha a csoportos üzenete nem működik, akkor a leggyakoribb tettes a telefon beállításaiban található. Mivel a csoportos üzenetek sokkal nagyobbak, mint a szokásos szövegek, engedélyeznie kell az MMS-beállítást, hogy a telefon ilyen típusú adatokat küldhessen.

Nyissa meg a telefon beállításait, és ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a multimédia üzenetek (MMS) küldésének lehetőségét, és engedélyezte-e a telefon számára, hogy üzeneteket használjon. A beállítás általában egy egyszerű kapcsoló lesz beállítások menü, gyakran a hírnök or dátum alcím.

A csoportos szövegek általában a telefon adatait használják, nem pedig a szöveges üzenettervet, méretük és néhány más csoportos üzenetküldés révén engedélyezett funkció miatt. Ha ezek a lehetőségek engedélyezettek, akkor nem okozhat problémát egy csoportos szöveg elküldése.