A PayPal nem működik?

A PayPal az egyik leggyakrabban használt online tranzakciós rendszer a világon, amely számos kiskereskedelmi webhelyen és más platformon segíti az embereket áruk és szolgáltatások vásárlásában és eladásában. De néha felmerülnek a problémák, és azt tapasztalhatja, hogy a PayPal nem működik megfelelően. Ha problémái vannak a PayPal-lal, íme néhány gyakori probléma és azok kijavítása.

Az egyik legjobb módszer annak biztosítására, hogy minden zökkenőmentesen működjön PayPal-fiókjával, az a megfelelő beállítása. Ha még nem készített fiókot, vagy még nem igazolt egy meglévőet, kövesse útmutatónkat a PayPal beállításáról.


Miért nem működik a PayPal?

Számos oka lehet annak, hogy a PayPal nem működik megfelelően. Maga a webhely nem működik, vagy van egy nem ellenőrzött számlája, vagy nincs elegendő pénz a számláján. Van még esély arra, hogy bankszámláját vagy kártyáját nem erősítették meg megfelelően. Szerencsére a PayPal-val kapcsolatos általános problémák megoldására egyszerű módszerek vannak.

Ellenőrizze, hogy a PayPal nem működik-e

Első lépésként meg kell vizsgálni, hogy a PaPal nem működik-e. Ha hozzáférhet más online webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, lépjen a PayPal állapota oldalra, és nézze meg, hogy a PayPal funkciói működnek-e vagy sem. Alternatív megoldásként használhat egy üzemidő-ellenőrző webhelyet, például a DownDetector vagy a Down for Everyone vagy a JustMe. Közölni fogják veled, hogy a PayPalnak van-e problémája, vagy a problémád van-e a végén.

Erősítse meg bankját

Ha a PayPal másoknak jól működik, akkor az lehet a probléma, hogy a bankszámláját még nem ellenőrizték, és a PayPal még nem engedélyezheti a tranzakciókat. Látogasson el a PayPal Súgójába, és kövesse a bankszámla megerősítésének lépéseit.

Erősítse meg hitelkártyáját

Ha hitelkártyát vagy betéti kártyát használ PayPal rendszeren keresztül történő fizetéshez, lehetséges, hogy igazolnia kell a kártyát, mielőtt a PayPal elfogadja azt. A PayPal egyértelmű utasításokat ad a fiókjához kapcsolt hitel- vagy betéti kártya megerősítéséről.

Próbálja ki a másik fizetési módot

Lehetséges, hogy a probléma a hitelkártyájával van. A fizetés során próbáljon meg alternatív kártyát vagy bankszámlát használni a PayPal-számláján. Ha a fizetés teljesül, akkor azonosította a problémát.

Használja PayPal-egyenlegét

Ha gondjai vannak kártyás vagy banki fizetésekkel, a PayPal-egyenlegben lévő pénz felhasználása néha újra működhet. Ha pénzt kell hozzáadni a PayPal-számlájához, válassza a lehetőséget pénztárca > Adj hozzá pénzt és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy pénzt utalhasson bankszámlájáról a PayPal-ra.

Végezze el a tranzakciót egy ismerős eszközről

Ha van olyan eszköze vagy rendszere, amely korábban sikeresen fizetett a PayPal használatával, próbálkozzon újra. A PayPal úgy gondolhatja, hogy nem Ön a fiók eredeti tulajdonosa, mert új eszközről éri el a szolgáltatást.

Használjon másik böngészőt

Bizonyos böngészők néha problémákat okoznak az online szolgáltatásokban. Ha problémái vannak a Chrome-mal, próbálja ki a Firefoxot. Ha ez nem működik, próbálkozzon a Safari, az Edge, az Opera vagy egy másik böngészővel.

Tiltsa le a VPN-jét

Ha VPN-t vagy proxy szolgáltatást használ személyazonossága elrejtésére, próbálja meg letiltani ezt a tranzakciót. Megfojtott tartózkodási helye eldobhatja a PayPalt.

Ha ezek egyike sem működik, lépjen kapcsolatba a PayPal ügyfélszolgálatával. Rengeteg hibaelhárítási információ található itt, beleértve az online csevegéstámogatást és a telefonszámot, amelyre hívni kell, hogy valakivel beszélhessen. Legyen kitartó, és biztosan rendezi a problémáját.