Mi az a mézes alkalmazás, és valóban takaríthat meg pénzt?

A Honey alkalmazás egy böngészőbővítmény vagy -bővítmény, amely pénzt takaríthat meg azzal, hogy automatikusan kuponokat keres a kedvenc bevásárló webhelyein. Ez elérhető az összes nagy webböngésző számára, és sokkal könnyebb, mint manuálisan szétválogatni az olyan kuponos oldalakat, mint a RetailMeNot.

Amit mi szeretünk

  • A kiterjesztést nagyon könnyű telepíteni és használni.

  • Automatikusan keres egy kuponok adatbázisában, amely időt takaríthat meg Önnek.

  • Amikor működik, akkor alapvetően szabad pénz.

  • Az Amazon-on történő vásárláskor figyelmeztet, ha egy termék alacsonyabb áron elérhető egy másik eladási vagy más listán.

  • Emellett az Amazon-on is megtalálhatja a termékek árelőzményeit, így nem költenek túl olyan cikkekre, amelyek rendszeres kedvezményeket élveznek.

Amit nem szeretünk

  • Nem mindig talál kuponokat, amelyek időpazarlásnak érezhetik magukat.

  • Nincs mobilalkalmazás, ezért csak akkor használhatja, ha asztali számítógépével vagy laptopjával vásárol.

A méz kompatibilis a Chrome, Firefox, Edge, Safari és Opera böngészőkkel.


Hogyan működik a Honey App?

A méz úgy működik, hogy megnézi a kosárban lévő tételeket a legnépszerűbb vásárlási webhelyeken, majd rákeres a releváns kuponkódokra. Ha talál valamilyen működő kódot, automatikusan beírja őket, és végül pénzt takarít meg anélkül, hogy nehéz munkát végezne a keresés és a manuális beírás után.

Íme a méz működésének alapvető lépései:

  1. Vásároljon bármelyik kedvenc webhelyén, a szokásos módon.

  2. Nyissa meg a kosarát, vagy nézze meg, de még ne fejezze be a folyamatot.

  3. A kosár vagy a fizetési oldal megnyitásakor kattintson a gombra Méz ikonra amely a böngésző bővítmények vagy kiegészítők szakaszában található.

  4. Kattints Kuponok alkalmazása. Ha Honey úgy gondolja, hogy nem valószínű, hogy talál egy működő kupont, akkor ezt a bővítmény mondja meg neked. Kattintson a gombra Próbálja ki arra kényszeríteni, hogy kuponokat keressen.

  5. Néhány percbe telhet, amíg az alkalmazás kipróbálja az összes talált kódot. Ha elkészült, megjelenik a megtakarított pénzösszeg. Kattintson a gombra Folytassa a pénztárral, és fejezze be a vásárlást a szokásos módon.

Egyes oldalak a Honey partnerévé váltak a Honey Gold programban. Amikor kijelentkezik ezen webhelyek egyikén, a Méz kiterjesztés ikonra kattintva megjelenik egy lehetőség, amely azt mondja A mai jutalom aránya, és egy gomb, amely azt mondja Aktiválja. Kattintson erre a gombra, és a vásárlás befejezése után jogosult lesz pénzvisszafizetésre a Honey Gold-tól.


Hol kapható a méz?

A Honey kuponalkalmazás csak böngészőbővítményként érhető el, így csak kompatibilis böngészővel használható. Támogatja a legnépszerűbb böngészőket, beleértve a Chrome-ot, a Firefox-ot, az Edge-t, a Safari-t és az Operát.

Használhatja a Honey-t bármikor, amikor vásárol, és ez több ezer különböző webhelyen működik. A legnépszerűbb helyek, ahol a Honey elérhető:

  • amazon
  • Nike
  • János papa
  • J. Crew
  • Nordstrom
  • Örökre 21
  • Bloomingdales
  • Sephora
  • Groupon
  • Expedia
  • Hotels.com
  • Láda és hordó
  • Célba
  • Kohl

Ha nem látja egyik kedvenc webhelyét, akkor nem árt telepíteni a bővítményt és ellenőrizni.


A Honey Coupon App telepítése

  1. Indítsa el a kívánt webböngészőt, és navigáljon a joinhoney.com.

  2. Kattints Adja hozzá a Chrome-ot, Hozzáadás a Firefoxhoz, Hozzáadás az Edge-hez, Hozzáadás a Safarihozvagy Hozzáadás az Operához, a használt böngészőtől függően.

    Ha kompatibilis böngészőt használ, a joinhoney.com webhelyen található hozzáadás gomb automatikusan letölti a megfelelő kiegészítőt vagy bővítményt. Ha nem kompatibilis böngészőt használ, akkor át kell váltania.

  3. Kattints bővítmény hozzáadása or lehetővé ha felszólítják. Egyes böngészőkben ez azt mondhatja Folytassa a telepítést, Ezt követi hozzáad. Ha a kiegészítő vagy bővítmény áruházba irányítanak, kattintson a gombra Kap, felszerel, vagy egy másik hasonló gomb az áruház oldalán.

  4. A bővítmény telepítése után egy újabb oldal nyílik meg egy új böngészőben. Kattintson a gombra Csatlakozzon a Google-hoz, Csatlakozzon a Facebookhoz, Csatlakozzon a PayPal-hozvagy Csatlakozzon az Email szolgáltatáshoz ha ki akarja használni az olyan programok előnyeit, mint a Honey Gold. Kattintson a gombra Később jelentkezem ha nem akar regisztrálni.

Ha szeretné, a Honey alkalmazást közvetlenül a kívánt böngésző bővítménytárából vagy kiegészítő áruházából is telepítheti:

  • Drágám a Chrome-hoz
  • Méz a Firefoxhoz
  • Édes Edge-nek
  • Méz a Safarihoz
  • Méz az Operához

Hogyan lehet eltávolítani a mézet

Mivel a Honey csak egy böngészőbővítmény, az eltávolítása még könnyebb, mint a telepítése. Nincs bonyolult eltávolítási eljárás, mivel nem olyan, mintha egy alkalmazást vagy programot telepítettek volna a számítógépére.

A Honey eltávolításához lépjen a kiterjesztések or kiegészítőket böngészőjének kezelési szakaszában keresse meg a Honey kiterjesztést, majd kattintson a gombra eltávolít or Uninstall.

A Honey App biztonságos?

A Honey-hoz hasonló böngészőbővítmények általában biztonságosak, de fennáll a visszaélések lehetősége. Ezek a kiterjesztések tartalmazhatnak rosszindulatú programokat, és különféle célokra is képesek összegyűjteni az Ön személyes adatait.

A Honey konkrét esete teljesen biztonságosnak tűnik. Míg a kiterjesztés információkat gyűjt a vásárlási szokásokról, és visszaküldi azokat a Honey szervereire, a Honey kijelentette, hogy nem adják el az Ön adatait harmadik félnek.

Az az oka, hogy a Honey alkalmazás nyomon követi az Ön webböngészését, annak oka, hogy csak bizonyos oldalakon jelenjen meg, és azért küld adatokat vissza a Honey szervereire, hogy ellenőrizze a vásárlásokat annak érdekében, hogy a Honey Gold programon keresztül visszatérítést nyújtson.

Ha aggódik a Honey személyes adatainak gyűjtése és felhasználása miatt, az alkalmazás használata előtt feltétlenül olvassa el adatvédelmi és biztonsági irányelveit.


Ne felejtse el használni a Mézes Kupon alkalmazást

  • A kuponok megszerzéséhez nem kell regisztrálnia a Méznél: Amikor letölti és telepíti a Honey böngészőbővítményt, a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be a Google-lal, a PayPal-szal vagy a Facebook-szal, vagy hozzon létre egy fiókot az e-mail címével. Ezt a lépést kihagyhatja, ha nem szeretne regisztrálni a Mézhez.
  • Ha mégis regisztrál a Honey-nál, további pénzvisszafizetést kaphat: Egyes oldalak a Honey-val kötnek partnert, hogy értékesítési jutalékot biztosítsanak a Honey számára. A Honey ezután a Honey Gold program részeként visszaadja a regisztrált felhasználóinak ennek a százalékát.
  • Kombinálhatja a Honey-t más kiterjesztésekkel, mint például a Rakuten, hogy még többet takarítson meg: Ha olyan kiterjesztést használ, mint a Rakuten, hogy pénzt szerezzen vissza a vásárlásokra, akkor is felhasználhatja a Honey-t kuponkódok megtalálásához.
  • Ha rendelkezik saját kuponkóddal, akkor beírhatja: Ha van érvényes kódja ahhoz a webhelyhez, ahonnan vásárol, akkor használhatja mindaddig, amíg a mézet sem használja a fizetéskor. Tegye ezt, ha máshol talál jobb ajánlatot.
  • Ügyeljen az Amazon integrációjára: Amikor megnéz egy terméket az Amazon-on, a Méz egy kis ikont szúr be az ár mellé. Ha ez az elem kevesebbet érhető el máshol az Amazon-on, az ikon gombokká változik, amely megmondja, mennyit takaríthat meg.
  • A Droplist funkcióval még több pénzt takaríthat meg, ha türelmes vagy: Ha érdekel egy adott cikk, de még nem áll készen a vásárlásra, felveheti a Mézes Droplistájába. Ha a termék 30, 60, 90 vagy 120 napon belül értékesítésre kerül az Amazon, a Walmart, az Overstock vagy bármely más támogatott kiskereskedőnél, a Honey értesíti Önt. Azt is kiválaszthatja, hogy milyen kedvezményes százalékkal szeretne értesítést kapni (például 5% -ról 95% -ra).

Honey App Versenytársak

A méz az egyik legismertebb kuponos böngészőbővítmény, de vannak más lehetőségek is, amelyek néha jobb eredményeket nyújtanak különböző helyzetekben.

Itt vannak Honey fő versenytársai, akiket érdemes megnézni:

  • WikiBuy: A WikiBuy a Honey legnagyobb versenytársa, mivel pontosan ugyanazt csinálja, és néha olyan kuponokat is feltalál, amelyekből Honey hiányzik. Böngészőbővítményként elérhető az összes nagyobb webböngészőhöz, csakúgy, mint a Honey, és hasonlóan könnyen telepíthető és használható.
  • A Camelizer: Ez is egy böngészőbővítmény, de kicsit másképp működik, mint a Honey és a WikiBuy. Alapvetően a CamelCamelCamel kezelőfelülete, amely egy olyan webhely, amely lehetővé teszi, hogy üzleteket találjon az Amazon-on.
  • RetailMeNot: Ha inkább manuálisan keres kuponokat, akkor ez az egyik legrégebbi és legelismertebb kuponoldal az interneten. Van egy böngésző kiterjesztése és egy alkalmazása is, vagy meglátogathatja a webhelyet kuponok kereséséhez.
  • Dealspotr: Ez egy másik kuponos webhely, amely azt állítja, hogy a felhasználói bevitel miatt több működő kuponkóddal rendelkezik, mint más webhelyek.