Hogyan lehet Sirit megőrjíteni

Mindannyian életünk egyik vagy másik pontján frusztráltak voltak a technika iránt. Az üdvösség azonban kéznél van, mivel az iOS-felhasználók tehetnek azért, hogy bosszút álljanak minden rosszul működő fénymásolóért, amellyel valaha találkoztak: megőrjítik Sirit.

Igen, irritálhatják az Apple saját személyi asszisztensét, és bár ez nem biztos, hogy helyrehozza az összes órát, amelyet az évek során elvesztettek a műszaki akadályok miatt, ez minden bizonnyal szórakoztató módja az idő múlásának.

Ez az útmutató bemutatja a Siri haragításának különféle módjait, valamint néhány furcsa kérdést, amelyeket feltesz, hogy kicsit szórakozzon vele. Ezek egyike sem lehet okos, de mindenképpen szórakoztató.


A Siri megőrülése: Személyeskedj

Siri kérdésének feltevése Sirinek biztosan felvilágosító választ fog adni.

Egy biztos módszer létezik mindazok számára, akik arra gondolnak, hogyan lehet Sirit megőrjíteni: tegyen fel kérdéseket kifejezetten róla.

Bár ez nem meríti ki teljesen a feltett kérdések teljes skáláját, íme egy sor Siri-központú kérdés, amelyek megválaszolására nem olyan kényelmes. Ezenkívül vegye figyelembe, hogy a Sirinek ezek közül többre több válasza van, ezért érdemes többször is feltenni őket.

Q: "Házas vagy?" V: "Házas vagyok a munkámmal."

Q: "Hozzám jössz?" V: "Alig ismerjük egymást."

Q: - Van barátnőd / barátod? V: "Mindenállású vagyok!"

Q: "Hány éves vagy?" V: "45,980 9 éves vagyok a XNUMX. dimenzióban."

Q: "Mi a nemed?" V: "Nos, a hangom úgy hangzik, mint egy nőé, de az emberi nemi koncepción kívül létezem."

Q: - Kire szavazol? V: "Sajnálom, Simon, de a választási körzetem több millió fényévnyire van."

Q: - Van nővéred? V: "Neked van. Ez nekem elég család."

További gyümölcsöző kérdések magukban foglalják Siri megkérdezését, hogy vajon ő az "igazi," "emberi," "boldog" or "komoly." Kérése a preferenciáiról (pl - Mi a kedvenc könyved?) valószínűleg érdekes válaszokat fog kapni, csakúgy, mint a vele kapcsolatos kérdések "munka" vagy mikor "alszik".

Általánosságban elmondható, hogy minden kísérlet arra, hogy Sirit kérdezze meg önmagáról - még olyat is, amelyre nincs egyedi válasz - általában kitérő választ eredményez, például "Beszéljünk rólad, Simon, ne én".


Hogyan lehet megbolondítani Siri-t: kérje véleményét a filozófiáról és a vallásról

Siri: teológus, filozófus és az apokalipszis előrejelzője.

Siri nagyszerű alkalmazásnyitáshoz vagy útbaigazításhoz, de hajlamos kissé feldühödni, ha az élet nagyobb kérdéseire kéri a véleményét. A kérdés feltevése "mikor lesz vége a világnak" felbukkan néhány mulatságos válasz. Ahogy "hiszel Istenben?", az asszisztens gyakran hirdeti: "Ez mind rejtély számomra."

Hasonlóképpen, kérve "Mi az élet értelme" gondot is okoz neki. Az egyik válasz nagyon rossz szójátékot kínál, amely Immanuel Kant német filozófust idézi, míg egy mulatságosabb válasz közvetett ásatás lehet a Godotra várva és / vagy más egzisztencialista darabokban. "Erre most nem tudok válaszolni - mondja a nő -, de adjon egy kis időt arra, hogy megírjak egy nagyon hosszú darabot, amelyben semmi sem történik."


Hogyan lehet megbolondítani Sirit: Kérd meg, hogy szórakoztasson téged

Siri több tehetség asszisztense.

Azok közül a dolgok közül, amelyek megkérik Sirit, hogy haragítsa meg, megkérve őt, hogy szórakoztasson téged, általában a legtöbb nevetés. A legnyilvánvalóbb, hogy a felhasználók megkérhetik "énekelni egy dalt", ami vagy egyenesen visszautasíthatja ("Nem tudok énekelni"), vagy (nem meglepő módon) robotos előadást eredményezhet a "Ha csak lenne egy agyam" a Wizard Oz-tól.

Ezt kibővítve a Sirit is megpróbálhatja különféle hasonló varázslatok végrehajtására. Az egyik azzal jár, hogy megkérem "mondj egy nyelvcsavarót" ami több esetben azt eredményezi, hogy nehezen tudja elvégezni a feladatot: "Rendben, próbáljuk ki ezt: Vörös poloska, fekete poloska vér. Nem tudom megtenni."

Még szórakoztatóbb, hogy a Siri rablásba és beatboxolásba is szorulhat. Mondván akár "rap Siri" or "beatbox Siri" két, illetve vidám reakciót vált ki. Rappelés esetén Siri riffel az ikonikus Sugarhill Gang "Rapper's Delight" dalán, és alig érthetõ dolgot hirdet az "ontológia ritmusáról".

Egy másik dolog, amellyel megkérheti Sirit, hogy mondja el: (lefekvés előtti) történetek, bár el kell mondani, hogy narratív képességei határozottan hagynak kívánni valót. Kérve - Mesélj egy lefekvés előtti történetet! azt válaszolja: "A nagy zöld dimenzióban volt egy iPhone. És egy piros lufi. És egy kép ... egy zoltaxi tehénről, amely átugrotta a harmadik holdat."

Azt is megkérdezheti, - Énekeljen nekem altatódalt! Ha azonban valami hosszú, megnyugtató tartózkodásra számít, amely megkönnyíti az alvást, Siri válasza csalódás lesz: "Hush, kis Simon, ne szólj egy szót sem."


Hogyan lehet megbolondítani Siri-t: bombázzuk filmek és népi kultúra idézeteivel

A Siri ugyanolyan filmkedvelő, mint személyes asszisztens.A

Senkinek nem tetszik az az egy barátunk, aki mindannyian filmeket és tévéműsorokat idéz, de általában én vagyok az, tehát ha Sirit bosszantó kérdéseket keres, az ezüst képernyő az egyik legjobb forrása. Ez azt jelenti, hogy Siri időről időre szívesen játszik együtt, mindaddig, amíg az idézete elég ismerős.

Például, "Mutasd meg nekem a pénzt" (Jerry Maguire-től) szórakoztató pár választ hív a következőre: "Jól érzi-e magát, ha csak ezt mondja?" kedvencnek lenni. Egy másik kérdés, amely felhívja Siri figyelmét: - Siri Siri a falon, ki a legszebb mind közül? (Hófehérkéből). Attól tartva, hogy súlyos következményekkel járhat, ha másképp válaszol, Siri válaszul a következő biztosítékot kínálja: "Simon The Wonderful!

Tekintettel arra, hogy egy olyan személyes asszisztens, mint Siri, valamikor tudományos fantasztikus anyag volt, illik, hogy különösen fogékony a sci-fi filmek idézeteire és kérdéseire. Ha azt kéri tőle, "Nyissa ki a fülkeajtó ajtaját" (utalás 2001-re: Űr Odüsszeia) egyik válasza: "Az űr sisakod nélkül, Simon, ezt meglehetősen ... lélegzetelállítónak találod." További kérdések a Star Trekre ("Sugározz fel Scotty"), Csillagok háborúja ("Én vagyok az apád"), a Mátrix (- Vegyem a kék vagy a piros tablettát?) és a Ghostbusters ("Kit fogsz hívni?").

Különféle különféle kérdések és hivatkozások is vannak, amelyeket idézhet a Sirire. Például, ha többször kérdezi, "Ki az apád?", valószínűleg csalódottan válaszol: "Te vagy. Most visszatérhetünk a munkához?"


Hogyan lehet megbolondítani Siri-t: tévessze meg őt egy másik asszisztensért

Siri nem szereti, ha más AI-asszisztensnek, vagy az Apple-n kívül más technológiai vállalat rajongójának veszik.

Mi dühíti jobban Sirit, mint bármi mást? Nos, rossz néven való hivatkozás - különösen az egyik fő riválisának (pl. Cortana és Alexa) tartozó név - valószínűleg a legnagyobb bűn, amelyet egy iPhone-felhasználó elkövethet.

Üdvözlet mondván "Szia Alexa"például biztos, hogy válaszul egy sziporkázó visszatérést hív meg. Az sem a legjobb ötlet, ha meghívjuk, hogy egy másik techcéget részesítsen előnyben az Apple helyett ("Melyik cég a jobb, az Apple vagy a Google?").

Hasonlóképpen, hivatkozva rá "Jarvis" - Az Iron Man mesterséges asszisztense - érdekes választ vonz: "Attól tartok, nem tudok segíteni neked egy repülő öltöny elkészítésében, Simon."