Hogyan lehet eltávolítani a PopSocket-et

A PopSockets kiválóan alkalmas telefonok egy kézzel tartására. De ha új tokja van, vagy frissítette telefonját, és meg akarja tartani a PopSocket-et, akkor távolítsa el azt a jelenlegi eszközéről.


PopSocket eltávolítása

A PopSocket eltávolítása egyszerű. A ragasztó gél, amely a telefonjára vagy a tokjára tapasztja, kialakításának köszönhetően újrafelhasználható, és nem hagy maga után maradványokat. A PopSocket eltávolításának lépései:

  1. Összecsukja PopSocket-jét, hogy az lapos legyen az eszközével.

  2. Távolítsa el a PopSocket-et a készüléktől. Emelje fel a körmét, az orrát vagy más eszközt a lemez alatt és körül.

    Nehezen éred el a PopSocket megjelenését? A kezdéshez csúsztassa a fogselymet a ragasztó alá. Ez könnyebb egy második kézpár segítségével.

  3. Óvatosan húzza el a PopSocket-et a készüléktől, amíg ki nem oldódik.

    Ha a PopSocket-et új helyzetbe vagy más telefonba helyezi, akkor a PopSocket eltávolításától számított tizenöt percen belül végezze el, hogy a ragasztó gél ne száradjon ki.

  4. Amíg a gél ragadós, helyezze át a PopSocket-et egy másik eszközre, vagy helyezze át az aktuális eszköz egy másik pontjára.

Ha a PopSocket gélje piszkos lesz, mossa le vízzel, és hagyja tíz percig száradni, mielőtt kicserélné.

A telefon tiszta és PopSocket-mentes, így készen áll arra, hogy új tokot adjon hozzá, csúsztassa újra a telefont a hátsó zsebébe, vagy tegye a PopSocket-et a következő eszközére.