Hogyan lehet eltávolítani Kik Android-ból

A Kik törlése Android-eszközéről csak néhány koppintást igényel, de az alkalmazás eltávolítása nem zárja be a fiókját. Kik-fiókjának ideiglenes vagy végleges deaktiválásához látogasson el a Kik webhelyére egy webböngésző segítségével.

Ezek az utasítások az Android 10, 9.0 (Pie) és 8.0 (Oreo) rendszert futtató Android telefonokra és táblagépekre vonatkoznak.


Hogyan lehet törölni a Kik alkalmazást

A Kik alkalmazás eltávolítása Android-eszközéről:

  1. Menj a beállításokhoz.

  2. Érintse Alkalmazások és értesítések.

  3. Érintse Az összes <#> alkalmazás megtekintése.

  4. Görgessen le, és érintse meg a gombot Kik.

  5. Érintse Uninstall.

  6. választ OK ha megerősítésre szólítják fel.


A Kik ideiglenes deaktiválása

Amikor ideiglenesen inaktiválja fiókját, a Kik leállítja az e-mailes értesítések küldését, és más Kik-felhasználók nem tudnak üzenetet küldeni Önnek. Neve eltűnik a többi felhasználó névjegyéből is.

  1. Nyisson meg egy webböngészőt, látogasson el a Kik-fiók inaktiválása oldalra, írja be a fiókjához társított e-mail címet, majd válassza a lehetőséget Go.

    Lehetőség van bármilyen eszköz bármely böngészőjével hozzáférni a Kik webhelyéhez, így számítógépének vagy mobileszközének használatával befejezheti ezt a folyamatot.

  2. Nyissa meg az e-mail fiókját, és nyissa meg a Kik üzenetet Deaktiválja Kik-fiókját, Majd válassza ki deaktiválása.

  3. Adjon meg okot fiókja felfüggesztésére (nem kötelező). Ezután válasszon Go hogy ideiglenesen bezárja a fiókját.

Az ideiglenesen deaktivált Kik-fiók újbóli engedélyezéséhez jelentkezzen be újra. Jelszava megegyezik a fiókja deaktiválása előtti jelszóval.


Kik végleges deaktiválása

Amikor végleg bezárja Kik-fiókját, régi felhasználónevét a többi Kik-felhasználó már nem tudja keresni, és profilját törli. Nem fog tudni újra bejelentkezni a fiókba; új Kik fiókot kell létrehoznia, ha a jövőben használni szeretné az alkalmazást.

  1. Nyissa meg egy webböngészőben a Kik-fiók törlése oldalt, adja meg a kért információkat, majd válassza a lehetőséget Go.

  2. Nyissa meg Kik e-mailt a témával Még mindig törölni szeretné Kik-fiókját? és válassza ki a Állandóan kikapcsol.