Hogyan lehet eltávolítani a követőket a Twitteren

Nincs hivatalos módszer arra, hogy kényszerítsen egy másik fiókot a követés megszüntetésére a Twitteren, ésszerű, mert minden eltávolított fiók hamarosan újra követheti Önt. Van azonban egy stratégia, amellyel törölhetők a követők a Twitteren, és megakadályozható, hogy újra kövessenek téged. Így távolíthatja el a követőket a Twitterről, és megakadályozhatja őket abban, hogy újra kövessenek téged.

Ne aggódj. Nem fog véglegesen letiltani senkit. Hacsak nem dönt.


Hogyan lehet eltávolítani a Twitter követőit

Ehhez a stratégiához meg kell adni a fiók adatvédelmi beállításait és a blokkoló funkciót.

Bár követői nem kapnak értesítést, amikor ezt megteszi, elmondhatják, hogy nem követik Önt, ha megnézik a profilodat, vagy észreveszik, hogy a hírcsatornádban nincsenek tweetek.

  1. Nyissa meg a Twitter alkalmazást Windows 10, iOS vagy Android eszközén. A hivatalos Twitter webhelyet olyan böngészőben is megnyithatja, mint például az Edge, a Brave, a Firefox vagy a Chrome. Bármely internetes böngésző rendben van.

  2. Az iOS vagy Android Twitter alkalmazásban koppintson a ikonra profilkép. Ha Windows 10 rendszert vagy a Twitter webes verzióját használja, válassza a ikont ellipszis (...) vagy ahol azt mondja TÖBB az oldalsó menüben.

    A Twitter webes változatában a jobb felső sarokban kiválaszthatja profilképét is.

  3. választ Beállítások és adatvédelem > Adatvédelem és biztonság.

  4. Érintse meg a Védje Tweeteit pecek kapcsoló. A webes verzióban válassza a lehetőséget Védje Tweeteit. Ez priváttá teszi Twitter-fiókját, és megköveteli, hogy minden jövőbeni követő kézi jóváhagyással rendelkezzen, mielőtt láthatnák a tartalmát.

    Twitter-fiókjának privátra állítása nem ajánlott, ha márkáját szeretné felépíteni, vagy egy szolgáltatást vagy terméket népszerűsíteni szeretne, mivel egyik tweetjét sem fogja felfedezni a nagyközönség.

  5. Most válassza ki ismét a Twitter profilképét.

  6. A Windows 10 és az interneten most már a profiljában kell lennie. Ha iOS vagy Android rendszert használ, koppintson a ikonra profil a menüből, hogy ide jusson.

  7. Érintse Követő. Most átnézi a követők listáját, és manuálisan letiltja, majd feloldja minden olyan fiók feloldását, amelyet nem szeretne követni.

    A fiók letiltása megakadályozza, hogy kövessenek téged, de megakadályozza a tartalom megtekintését is. A letiltott fiók feloldása ismét megjeleníti a tartalmukat, és fenntartja a kezdeti blokk által végrehajtott követés nélküli műveletet. Az érintett fiókok csak azt látják, hogy titokzatosan nem követtek téged, és semmi mást. Nem fogják tudni, hogy néhány másodpercig blokkolták őket.

  8. A Követők listában érintse meg a fiókot, hogy az illető profiljára lépjen.

  9. Érintse meg a szókihagyás a jobb felső sarokban.

    A Twitter webes változatában kiválaszthatja az ellipszist, anélkül, hogy valaki teljes profilját megnézné.

  10. választ Blokk.

  11. választ Blokk a megerősítő képernyőn.

  12. Koppintson a nagyra Zárolt gombot.

  13. Érintse tiltásának feloldása a képernyő alján. A fiók feloldása fel van oldva, és az illető már nem követi Önt.