Hogyan lehet bezárni egy alkalmazást az eredeti iPad készüléken

Az Apple nem támogatta az eredeti iPad frissítéseit az operációs rendszer 5.1.1-es verziójával. Az eredeti iPadnek még mindig vannak felhasználási módjai, beleértve az internet böngészését, de ha problémái vannak vele, akkor a legtöbb hibaelhárítási lépést az újabb modellekre irányítja. Ezt a tartalmat azok számára tartjuk fenn, akik még mindig az eredeti iPad tulajdonosai és üzemeltetői.

Az iOS operációs rendszer iPad-ekhez és iPhone-okhoz nyomon követi, hogy mely alkalmazásoknak van szüksége a rendszer melyik részére, és megakadályozza az alkalmazások nem megfelelő viselkedését. Ennek ellenére nem 100% -ban megbízható (de sokkal megbízhatóbb, mint a barátaid javasolják neked).

alma


Háttéralkalmazások bezárása

Az Apple az iPad létrehozása óta többször is átalakította a feladatképernyőt. Ha nem eredeti iPad-et használ, de még mindig egy régi operációs rendszert használ, frissítsen a legújabb verzióra, és az alkalmazás bezárásához használja az új feladat képernyőt.

De ha az eredeti iPad van, zárjon be egy alkalmazást a tálca megnyitásával, kattintson duplán a Kezdőlap gombra. (Ez az a gomb található az iPad alján.) Ez a sáv a legutóbb használt alkalmazások ikonjait tartalmazza.

Egy alkalmazás bezárásához először meg kell érintenie az alkalmazás ikont, és tartsa rajta az ujját, amíg az ikonok össze-vissza vibrálni kezdenek. Amikor ez megtörténik, az ikonok tetején piros kör jelenik meg, mínusz előjellel. Koppintson a mínuszjelű piros körre minden olyan alkalmazásnál, amelyet be akar zárni. Ez az eljárás nem törli az alkalmazást az iPad készülékéről, csak bezárja, így nem fog futni a háttérben. Ez erőforrásokat is felszabadít az iPad számára, ami elősegítheti gyorsabb működését.