Hogyan lehet kikapcsolni a Pandorát

A Pandora nagyszerű módja annak, hogy bármilyen alkalomra zenét találjon, de amikor nem használja az alkalmazást, lemerítheti okostelefonjának akkumulátorát, és a készüléken lévő más alkalmazások lassúvá válhatnak. Ismerje meg, hogyan kapcsolhatja ki a Pandorát számos eszközön, hogy ne az akkumulátorának a háttérben történő futtatásával gyilkoljon.

Ez a cikk útmutatást nyújt a Pandora kikapcsolásához Android, iOS, MacOS és Windows rendszeren.


Hogyan lehet kikapcsolni a Pandorát Androidon

A legújabb alkalmazások képernyőn bezárhatja az alkalmazásokat Android-on. Újabb eszközökön (Android 9 és újabb) csúsztassa ujját felfelé a képernyő aljáról a futó alkalmazások előhívásához, keresse meg a Pandora alkalmazást, majd a bezárásához csúsztassa el a képernyőn.

Régebbi Android-eszközökön érintse meg a gombot Menü gombot a telefonon az aktív alkalmazások előhívásához, keresse meg a Pandora alkalmazást, majd a bezáráshoz csúsztassa el a képernyőn.


Kapcsolja ki a Pandorát az iOS rendszeren

Az alkalmazások bezárásához iPhone-on és más iOS-eszközökön koppintson duplán a ikonra FŐOLDAL gombra kattintva nyissa meg a Többfeladatos tálcát, majd csúsztassa felfelé az alkalmazást a bezárásához. Ha iPhone-ján nincs Home gomb (például az iPhone X), akkor a képernyő aljától felfelé csúsztatva nyissa meg a Multitasking tálcát, majd érintse meg a X a Pandora alkalmazásban bezárni.

A Pandora kikapcsolása Windows és Mac rendszeren

Ha Mac vagy Windows PC-n futtatja az alkalmazást, válassza a lehetőséget X a jobb felső sarokban Pandora bezárásához.