Hogyan lehet megnézni az ausztrál nyílt élő közvetítést

Az Australian Open az év első Grand Slam-tenisztornája, és a déli féltekéről a közepes nyári keménypályás akció minden pillanatát elkaphatja anélkül, hogy bármikor bekapcsolná televízióját. Január végén és február elején két héten keresztül hét fordulóval küzdöttek meg az ausztráliai Melbourne Park kemény pályáin. Az Australian Open tenisztorna általában a legtöbb látogatottságú Grand Slam esemény minden évben.


Hogyan lehet megnézni az Australian Open-et

Az ESPN rendelkezik az Australian Open sugárzási jogaival, így a kábel- és műholdas előfizetők közvetíthetik a hivatalos ESPN webhelyet. Ha levágta a vezetéket, streamelheti a meccseket olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Hulu With Live TV és a YouTube TV.

Az Australian Open közvetítéséhez számítógépre, dedikált streaming eszközre vagy telefonra, nagy sebességű internetkapcsolatra és megfelelő televíziós streaming alkalmazásra van szükség.

Ütemezés áttekintése

  • Első kör: Január 18, 2021
  • Települések: Melbourne Park, Melbourne, Ausztrália
  • Folyam: WatchESPN
  • Lásd a teljes Australia Open menetrendet

Chaz Niell / Közreműködő / Getty Images Sport


Hogyan lehet streamelni az Australian Open programot az ESPN-ből

A kábel- és műholdas előfizetőknek lehetőségük van az Australian Open közvetítésére az ESPN webhelyén vagy a WatchESPN alkalmazáson keresztül, ahelyett, hogy tévéznének. A hivatalos ESPN webhely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy ingyenes streameket és korábban rögzített tartalmakat nézhessenek, amelyek eredetileg az ESPN-en voltak.

A WatchESPN használatához Windows, macOS vagy Linux számítógépen vagy laptopon rendelkeznie kell olyan böngészővel, mint a Chrome vagy a Firefox. Szüksége van nagysebességű internet-kapcsolatra és hozzáférésre a bejelentkezési adatokhoz a kábel- vagy műholdas televíziós előfizetéshez.

Így továbbíthatod az Australian Open-et a WatchESPN-en keresztül:

  1. Navigáljon a WatchESPN.com webhelyre, amikor az Australian Open adásba kerül. Keresse meg az Australian Open feliratú lejátszót, majd válassza a lehetőséget játszani gombot.

  2. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  3. Jelentkezzen be kábel- vagy műholdas számlájára, majd válassza a lehetőséget Bejelentkezés, Belépekvagy folytatódik.

    A megjelenő bejelentkezési oldal szolgáltatónként változik, de a bejelentkezéshez mindig meg kell adnia a kábeles vagy műholdas fiók e-mail címét és jelszavát.

  4. Ha az Australian Open videó nem nyílik meg automatikusan a bejelentkezés után, próbáljon visszatérni az ESPN webhelyére, és kattintson ismét a lejátszás gombra.


Milyen streaming szolgáltatások tartalmazzák az Australian Open programot?

Míg a kábel- és műholdas előfizetők szabadon közvetíthetik az egész Australian Open-et a WatchESPN-en keresztül, a zsinórvágóknak más lehetőségeik vannak. Ha levágta a vezetéket, akkor az Australian Open elkapásának legjobb módja az ESPN-t is tartalmazó televíziós streaming szolgáltatás kipróbálása.

Az ESPN + előfizetők korlátozott mennyiségű akciót érhetnek el az ESPN + segítségével.

A televíziós streaming szolgáltatások ugyanúgy működnek, mint a kábeles szolgáltatások, mivel lehetővé teszik az élő televízió nézését. Az egyetlen különbség az, hogy az internethez csatlakoztatott számítógépen, telefonon vagy más kompatibilis streaming eszközön továbbítja. Tehát, ha van olyan televíziós streaming szolgáltatása, amely tartalmazza az ESPN-t, akkor azt használhatja az Australian Open közvetítésére.

Mivel az Australian Open közvetítéséhez ESPN-re van szüksége, fontos, hogy válasszon egy streaming szolgáltatást, amely tartalmazza. Ezek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak az Australian Open programhoz:

  • Sling TV: Válassza a Sling Orange tervet, ha csak az Australian Open érdekli, mivel az magában foglalja az ESPN, ESPN2 és ESPN3. Nézze meg az Orange & Blue tervet még több csatornához.
  • YouTube TV: Ez a szolgáltatás az ESPN-t és az ESPN2-t is tartalmazza az alaptervvel.
  • Hulu Live TV-vel: Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az ESPN-hez és az ESPN2-hez, és nincsenek zavaró tervek vagy kiegészítők, amelyekkel foglalkozni kellene.
  • DirecTV Now: Az ESPN és az ESPN2 egyaránt szerepel minden tervben, de ez elég drága lehetőség.

Ezek a szolgáltatások valamilyen típusú ingyenes próbaverziót biztosítanak, ezért válassza ki kedvencét, és elkezdheti ingyen nézni az Australian Open programot. Próbálja ki például a Hulu egy hónapos ingyenes próbaverzióját.


Az Australian Open streamingje mobilon, streaming eszközön és konzolokon

A WatchESPN webhely a legjobban működik laptopokon és asztali számítógépeken, de a szolgáltatást továbbra is elérheti telefonjáról, táblagépéről, játékkonzoljáról és streaming eszközeiről, mint például a Roku és az Apple TV. Ahhoz, hogy ez működjön, le kell töltenie és telepítenie kell az ESPN alkalmazást eszközére.

Ez az opció csak akkor működik, ha kábeles vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik. Ha nem, de még mindig útközben szeretné közvetíteni az Australian Open programot, akkor fel kell fizetnie egy streaming szolgáltatásra, majd meg kell néznie a mobilalkalmazásukat.

Itt vannak az alkalmazások, amelyekre az Australian Open közvetítéséhez a WatchESPN segítségével van szükség:

  • Android: ESPN a Google Playen
  • iOS: ESPN az App Store-ban
  • Amazon-eszközök: ESPN az Amazon App Store-ban
  • Az évből: ESPN Channel a Roku-n
  • PS4: ESPN a PlayStation Store-ban
  • Xbox One: ESPN a Microsoft Store-ban

Az Australian Open nézése VPN-lel

A legtöbb streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít az Australian Open programhoz, földrajzi zárolású, vagyis csak akkor érheti el őket, ha egy adott fizikai helyen tartózkodik. Ha azon a területen kívül találja magát, problémái vannak ezen lehetőségek használatával az Australian Open közvetítésében.

A virtuális magánhálózatokat (VPN) elsősorban a biztonság szem előtt tartásával tervezték, de felhasználhatók fizikai tartózkodási helyének becsapására és olyan streaming szolgáltatások elérésére is, amelyek egyébként nem lennének elérhetők.

8 legjobb 2020 VPN-szolgáltatója