Hogyan lehet megnézni az Amazon Prime videót Androidon

Ha Amazon Prime-tag vagy, akkor egyszerűen elérheted az összes videódat közvetlenül androidos eszközödön. Így kezdheti meg a Prime Video megtekintését Android telefonon vagy táblagépen.

A cikk utasításai az Android 9 vagy újabb verzióra vonatkoznak.


Töltse le az Amazon Prime Video alkalmazást Androidra

Mielőtt Android-videókat készíthetne az Amazon-ról, le kell töltenie és telepítenie kell az Amazon Prime Video alkalmazást. Itt van, hogyan:

Ha már telepítette a Prime Video alkalmazást, ugorjon előre, és tanulja meg, hogyan lehet használni az Amazon tartalmak megtekintésére Android-eszközökön.

  1. Nyissa meg a Google Play áruházat bármely androidos telefonon vagy táblagépen.

  2. Írja be az Amazon Prime Video alkalmazást a Keresés mezőt, és válassza ki, ha megjelenik.

  3. Érintse felszerel.

  4. Az alkalmazást letöltjük és telepítjük a készülékre. Koppintson a Nyisd ki a telepítési képernyőről az alkalmazás indításához, vagy nyomja meg a FŐOLDAL gombot a telefonján vagy táblagépén, majd a jobb képernyőre csúsztatva keresse meg az alkalmazást. Ha nem látja, megtalálja az alkalmazások fiókjában.

Szánjon egy percet arra, hogy hozzáadja az Android kezdőképernyőjéhez, ahol a későbbiekben kényelmesen hozzáférhet hozzá.


Hogyan lehet elkezdeni nézni a Prime videót Androidon

Most, hogy az alkalmazás telepítve van, készen áll a videók megtekintésére az Amazon Prime hatalmas könyvtárából. Itt van, hogyan:

  1. Keresse meg a Prime Video alkalmazást telefonján vagy táblagépén, és nyissa meg.

  2. Megkérhetik, hogy jelentkezzen be az Amazon-fiókjával, ha még nem tette meg. Jelentkezzen be most.

  3. A kezdőképernyőről kiválaszthatja a megtekinteni kívánt videókat, hogy azonnal megkezdhesse a nézést, vagy görgessen a lehetőségre A Prime-hoz tartozik a tagságodban szereplő videók megtekintéséhez. Átkapcsolhatja a Ingyenes nekem opciót a jobb felső sarokban a külön költséget igénylő videók kiszűrésére.

    Kereshet, bérelhet vagy vásárolhat sok más címet is, amelyek nem szerepelnek a Prime tagságában.

  4. Koppintson a megtekinteni kívánt filmre vagy televíziós sorozatra, majd koppintson a kékre játszani ikonra kattintva azonnal elkezdheti a videó streamingjét eszközén.


Hogyan nézhetjük meg a Prime Video Offline-t

Ha utazik, és nincs hozzáférése adatkapcsolathoz, akkor a Prime-hoz mellékelt szinte minden videót letölthet offline megtekintéshez. Így teheti meg:

A letöltési lehetőség csak a fizető miniszterelnökök számára áll rendelkezésre. Ez nem elérhető az Amazon háztartás tagjai számára, akiknek megosztott Prime előnyei vannak.

  1. Keresse meg a letöltött videót.

    Ennek csak az Amazon Prime-tagsághoz mellékelt videót kell tartalmaznia, nem pedig kölcsönzést.

  2. Koppintson a videó ikonjára.

  3. választ Letöltések

  4. Ha kéri, válassza ki a letöltés minőségét. Minél jobb minőségű, annál több tárhelyre van szüksége a telefonon vagy a táblagépen. Ezután válassza ki Letöltés megkezdése.

  5. Ha készen áll a nézésre, nyissa meg a Prime Video alkalmazás és menj Cuccom > Letöltések.

  6. Vagy válasszon játszani a videóikonon, vagy válassza a ikont 3 függőleges pont és válassza ki a Play letöltés.


Hogyan lehet Prime videót nézni a TV-n az Android App segítségével

Két fő lehetőséged van arra, hogy a Prime Video-t közvetlenül a tévéden nézhesd:

  • Használja a Prime Video alkalmazást a Fire TV-készülék vezérléséhez: Ha Fire TV-eszközt regisztrált az Amazon-fiókjába, érintse meg a elemet Nézze meg a Fire TV-n miután kiválasztott egy videót, kapcsolja be a TV-t a megfelelő bemenetre, és nézze meg.
  • Csatlakoztassa telefonját vagy táblagépét a tévéhez: Lásd: Az Android okostelefon / táblagép csatlakoztatása a TV-hez, hogy megtanulják, hogyan kell ezt megfelelően csinálni.

Akár három különböző Amazon Prime videót is streamelhet egyszerre különböző Android-eszközökön, ugyanazon fiók használatával. Ugyanakkor ugyanazt a címet egyszerre csak egy eszközön streamelheti.