Hogyan lehet tudni, hogy valaki blokkolt-e a Snapchaten?

Ha úgy tűnik, hogy egy ismerőse eltűnt a Snapchatből, és arra gondolt, vajon letiltotta-e a fiókját, ez a cikk az Ön számára készült.

A Snapchat nem küld értesítéseket a letiltott felhasználóknak, így ha gyanítja, hogy részt vett benne, annak megerősítéséhez magának kell elvégeznie a nyomozati munkát. Szerencsére nem túl nehéz.

Ezek az utasítások az alkalmazás legújabb verzióját használó bármely eszköz Snapchat-felhasználóira vonatkoznak.


Hogyan lehet megtudni, hogy blokkolva van-e a Snapchaten

Itt vannak a főbb lépések, amelyeket meg kell tennie annak megállapításához, hogy valaki letiltotta-e Önt a Snapchaten.

  1. Ellenőrizze a legutóbbi beszélgetéseket. Az első nagy nyom, amely megállapíthatja, hogy egy felhasználó letiltotta-e Önt, az az, hogy megvizsgálja, hogy megjelennek-e a csevegési előzményekben. Ez a lépés csak akkor hasznos, ha a beszélgetések törlése előtt csevegett azzal a felhasználóval, aki esetleg letiltotta Önt.

    Nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és navigáljon a beszélgetések fülre a képernyő alján lévő beszéd buborék ikon megérintésével a kamera kattintógombjának bal oldalán. Ha az a felhasználó, akit gyanít, hogy letiltott, nem jelenik meg a Csevegés annak ellenére, hogy nemrég beszélgetett velük, ez nagy nyom. A blokk megerősítéséhez azonban továbbra is folytatnia kell a következő lépéssel.

    Alternatív megoldásként előfordulhat, hogy nem beszélgetett nemrég a szóban forgó felhasználóval, vagy elfelejtette, hogy törölte az előzményeket. Ebben az esetben folytassa a következő lépéssel.

  2. Keresse meg felhasználónevüket vagy teljes nevüket. Ha egy felhasználó letiltotta Önt, akkor nem jelennek meg, amikor a Snapchat-en keresi őket. Ha azonban töröltek téged a Barátok listájáról, akkor neked meg kell tudnod találni őket.

    Létfontosságú megérteni a különbséget a letiltás és a Snapchat törlése között. Ha egy felhasználó letiltotta Önt, akkor nem talál nyomát a fiókjának, és a letiltott fiókjából semmilyen módon nem léphet kapcsolatba vele.

    Ha egy felhasználó törölte Önt a Barátok listájáról, akkor is megtalálja őket a Barátok listáján, és folytathatja a pillanatképek küldését. Adatvédelmi beállításaitól függően előfordulhat, hogy nem kapják meg őket, ha csak azt engedik meg barátaiknak, hogy kapcsolatba lépjenek velük.

    Koppintson a ikonra annak a felhasználónak a megkereséséhez, akiről feltételezi, hogy letiltotta Önt Keresés funkció a képernyő tetején a beszélgetések lapon vagy a snap fülön, amelyet nagyító ikon jelez. Kezdje el beírni a keresni kívánt felhasználó felhasználónevét vagy teljes nevét.

    Pontosabb eredményeket ér el, ha ismeri a felhasználó felhasználónevét. Lehet több más, hasonló teljes névvel rendelkező felhasználó, de a felhasználónevek mind egyediek. Hasonlóképpen, a teljes nevek bármikor megváltoztathatók, míg a felhasználónevek állandóak.

    Ha a felhasználó megjelenik a keresési eredmények között, akkor a My Friends címke még mindig a Barátok listáján vagy a Barátok hozzáadása címkét, ha töröltek téged a Barátok listájáról.

    Ha a keresett felhasználó egyáltalán nem jelenik meg annak ellenére, hogy a pontos felhasználónevét kereste, akkor vagy letiltotta, vagy törölte a Snapchat-fiókját.

  3. Keresse meg felhasználónevét vagy teljes nevét egy másik fiókból. Az, hogy nem találja meg a keresett felhasználót az utolsó lépésben, növeli annak valószínűségét, hogy letiltották Önt; ez azonban még mindig nem elegendő annak megerősítésére. Megerősítheti, hogy a fiók még mindig létezik, ha egy másik fiókból keresi a felhasználót. Két lehetőséged van:

    • Kérjen meg egy barátot, hogy keresse meg a felhasználót a fiókjából.
    • Jelentkezzen ki fiókjából, és hozzon létre egy vadonatúj fiókot az adott felhasználó kereséséhez.

    Az első lehetőség a legkönnyebb, mert ez azt jelenti, hogy nem kell elvégeznie az új fiók regisztrálásával járó összes extra munkát. Válasszon ki egy barátot, rokont, munkatársat vagy más ismerősöt, aki a Snapchat oldalán van, és nem barátja azzal a felhasználóval, akiről úgy gondolja, hogy letiltotta Önt. Kérd meg őket, hogy keressék meg a felhasználót a felhasználónevük (ha tudod) vagy a teljes nevük alapján.

    Ha ehelyett új fiók létrehozása mellett dönt, ki kell jelentkeznie a meglévő Snapchat-fiókjából, vagy le kell töltenie az alkalmazást egy másik mobil eszközre, ha rendelkezik hozzáféréssel ahhoz. Koppintson a Regisztrálj gombra a fiók létrehozásához.

    A Snapchat felkéri Önt, hogy adja meg teljes nevét, születési dátumát, felhasználónevét, jelszavát és telefonszámát (vagy e-mail címét).

    Most folytassa, vagy utasítsa barátját, vagy új fiókjával ismételje meg a fenti második lépést. Ha véletlenül Önnek vagy barátjának sikerül megtalálni a keresett felhasználói fiókot, akkor ez elegendő annak megerősítésére, hogy valóban letiltották Önt.

Ha a fenti lépések egyike sem sikerült, barátja valószínűleg törölte a fiókját.