A Google Hangouts használata okostelefonon

Az iOS és Android okostelefonokhoz és mobil eszközökhöz egyaránt elérhető Google Hangouts mobilalkalmazás könnyen telepíthető és használható ingyenes hang- és videohívásokhoz, valamint videokonferenciákhoz. Windows és Mac asztali és laptop számítógépekhez is elérhető, így szinkronizálja az összes eszközt. Akár SMS-ben is használhatja a Hangouts szolgáltatást.


Amire szüksége van a Google Hangouts szolgáltatáshoz

A Google Hangouts minden modern iOS és Android okostelefonon fut.

Töltse le a Hangouts alkalmazást a Google Playről Töltse le a Hangouts alkalmazást az App Store-ból

A készülékén internetkapcsolatra van szükség. A videohívás funkció legalább 1Mbps sebességet igényel egy-egy beszélgetéshez.

Használhat mobilkapcsolatot is, de ne feledje, hogy felszámíthatja az adatköltségeket, ha nincs korlátlan adatátviteli terve az okostelefonján.


A Hangouts alkalmazás használata

Miután letöltötte az alkalmazást, jelentkezzen be Google-fiókjába, hogy bármikor használhassa az alkalmazást anélkül, hogy újra bejelentkezne.

A Hangout indítása egyszerű:

  1. Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a ikonra +.

  2. választ Új videohívás egy-egy vagy csoportos videohívás kezdeményezésére, vagy Új beszélgetés hogy csevegést indítson.

  3. Válassza ki a kapcsolattartó (k) meghívni szeretné a Hangouts-beszélgetésére. Ha névjegyeit csoportokba rendezi, választhat egy csoportot. 


A Google Hangoutsról

A Hangouts felváltotta a Google Csevegést, integrálva a Google Voice-val egy olyan felületen, amely a Gmailből érhető el számítógépeken és táblagépeken, valamint dedikált alkalmazásokon keresztül az okostelefonokon.

Az Apple Messages alkalmazásával ellentétben a Hangouts platform-agnosztikus, és szinte bármilyen eszköz támogatja. Az okostelefonos alkalmazás rajongói különösen értékelik azt a képességét, hogy ingyenesen képesek hang- és videohívásokat biztosítani. Ezen okok miatt a Google Hangouts egyre népszerűbb, különösen azok között a felhasználók körében, akik már a Google ökoszisztémájának részei, a kapcsolattartók és az e-mail címek pedig már a Gmailben vannak beállítva.

Az alkalmazás népszerű a távoli csapatokkal rendelkező vállalkozások körében is, és jól versenyez a Slack kedvelői ellen. A G Suite-ot - a Google prémium termelékenységi és együttműködési eszközeit, szoftvereit és termékeit - használó vállalatok mostantól két különálló Hangouts-termékhez is hozzáférhetnek: a Hangouts Chathez (csapatüzenetekhez) és a Hangouts Meethez (videokonferenciákhoz).