Hogyan találom meg a Barátaim alkalmazást iPhone és iPad készülékekhez

Minden iOS-eszköz beépített helymeghatározási funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti az Apple Find My Friends alkalmazás számára a számodra fontos emberek nyomon követését és a tartózkodási hely megosztását velük. Félelmetes ez a dolgozó szülők számára, akik szeretnék tudni, mikor érkeznek haza az iskolából a gyerekek, vagy megérkeznek a sport gyakorlatokra. Kényelmes azoknak a partnereknek, akik értesíteni akarják egymást, amikor hazafelé mennek a munkahelyükről, vagy biztonságosan érkeznek utazás közben. A Barátok keresése beállításának és használatának módja:

A cikk utasításai az iOS 9 vagy újabb rendszert futtató eszközökre vonatkoznak.


Hogyan állítsam be a Barátok keresése lehetőséget

A Find My Friends előre telepítve van az iOS 9 vagy újabb verzióval. Használja a Spotlight kereső eszközt. Az iOS korábbi verzióihoz, vagy ha nincs előre telepítve, töltse le az alkalmazást az App Store-ból.

A Barátok keresése az iCloudot és az Apple ID-t használja, így amikor bejelentkezik az iCloudba, akkor a Barátok keresése oldalra jelentkezik be.

Barátok hozzáadása a Barátok keresése elemhez

Az emberek felvétele a Barátok keresése alkalmazásba gyors és egyszerű; csak néhány lépést tesz meg.

A hozzáadni kívánt személyeknek rendelkezniük kell Apple ID-vel.

Barátok hozzáadása az alkalmazáshoz:

  1. Nyisd ki Találd meg a barátaimat, majd érintse meg hozzáad.

  2. Ban,-ben Nak nek mezőben érintse meg a elemet + barátokat választhat a Névjegyek alkalmazásból. Vagy lépjen a Keresés mezőbe, és adjon meg egy e-mail címet vagy telefonszámot a névjegy kiválasztásához. Ezután érintse meg a elemet Küldés.

  3. Válassza ki, hogy mennyi ideig ossza meg tartózkodási helyét ezekkel a barátokkal: Ossza meg az egy órát, Megosztás a nap végéigvagy Ossza meg határozatlan ideig.

  4. Az ismerőseid eszközén megjelenik egy értesítés, amely tájékoztatja őket arról, hogy megosztod a tartózkodási helyedet, és megkérdezi, hogy meg akarják-e osztani a helyüket. Ugyanazok a lehetőségeik vannak, plusz egy további Ne ossza meg opciót.


Hogyan találom meg a Barátaim alkalmazást iPhone-on és iPad-en

Az alkalmazás megnyitása megmutatja az összes barátja tartózkodási helyét, de még többet tehet.

Értesítés a barátokról, ha elmész vagy megérkezel

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy értesítse ismerőseit, ha elhagyja vagy megérkezik egy helyre:

  1. Érintse Me, majd érintse meg Értesítés a Barátokról.

  2. Ban,-ben Nak nek mezőben adja hozzá azokat a barátokat, akiket értesíteni szeretne a mozgásáról.

  3. Érintse Épp most hogy azonnal megossza tartózkodási helyét. Koppintson a Amikor elmegyek or Amikor megérkezem hogy az értesítést az induláshoz vagy egy adott helyre való megérkezéshez kösse.

  4. Érintse Más hogy megváltoztassa a riasztást kiváltó helyet. Ha az alapértelmezett helyet szeretné használni, amely a jelenlegi tartózkodási helye, ugorjon a 7. lépésre.

  5. Menj a Keresés sávot, adjon meg egy címet, majd koppintson a megfelelő címre.

  6. A térkép képernyőn húzza a vonalat annak a sugárnak a beállításához, amelyen belül tartózkodnia kell az értesítés elindításához. Ezután érintse meg a elemet csinált a beállítások mentéséhez.

  7. Kapcsold be Ismételje meg minden alkalommal kapcsoló az értesítés elküldéséhez minden alkalommal, amikor megfelel a feltételeknek, például amikor aznap elhagyja a munkát. Ezután érintse meg a elemet csinált hogy véglegesítse a riasztást.

  8. Most az Ön által kijelölt barátok figyelmeztetést kapnak minden alkalommal, amikor elhagyja vagy megérkezik a megadott helyre.

A távozásról vagy az érkezésről szóló értesítés törlése

Értesítés törléséhez koppintson a ikonra Me, majd érintse meg Értesítés a Barátokról. Húzza ujját jobbról balra az értesítésen, majd koppintson a ikonra eltávolít. Koppintson a Értesítés hozzáadása csere létrehozásához vagy érintse meg a elemet csinált befejezni.

A hely elrejtése

Ha rövid időre el szeretné rejteni tartózkodási helyét anélkül, hogy teljesen törölné az értesítést, érintse meg a elemet Me és kapcsolja ki Ossza meg a Saját helyet kapcsoló. El fog tűnni a barátai térképéről, de újra megjelenik, amikor újra megkezdi tartózkodási helyének megosztását.

Hagyja abba a tartózkodási hely megosztását

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy továbbra is láthassa ismerőseinek tartózkodási helyét, de véglegesen ne oszthassa meg a saját helyét:

  1. Nyissa meg a beállítások alkalmazást, majd koppintson a nevére.

  2. Érintse Ossza meg a Saját helyet, majd kapcsolja ki a Ossza meg a Saját helyet kapcsoló.

  3. Ennek a beállításnak a kikapcsolása kikapcsolja a Barátok keresése és az Ön tartózkodási helyét használó alkalmazások megosztását.


A Barátok keresése másik módja: iCloud

A Barátok keresése alkalmazás az iCloud segítségével jeleníti meg tartózkodási helyét, és kapcsolatba léphet barátaival. Az iCloud segítségével barátokat találhat az alkalmazás használata nélkül.

Jelentkezzen be az iCloudba egy webböngészővel, hogy megtalálja ismerőseit, és használhatja az iOS alkalmazásban található funkciókat, még akkor is, ha iPhone vagy iPad készüléke nincs a közelben.

A Barátok keresése előnyei és hátrányai

A nézőpontjától függően a Barátok keresése félelmetesnek vagy félelmetesnek tűnhet. Mindkét véleménynek van igazsága. Az alkalmazás használata előtt vegye figyelembe az előnyöket és hátrányokat.

Amit mi szeretünk

  • A szülők tudják, hol vannak gyermekeik, és értesítést kapnak a tevékenységekről.

  • A házastársak hívás és üzenetküldés nélkül értesíthetik egymást.

  • Megkönnyíti a barátokkal való találkozást egy adott helyen.

Amit nem szeretünk

  • Hátborzongató lehet azt gondolni, hogy az emberek mindig pontosan tudják, hogy hol vagy.

  • Használhatja egy bántalmazó, hogy lapokat tartson a partnerén.