Steam-regisztráció: Hogyan működik

A Steam a játékok digitális boltja, amely Windows, MacOS és Linux rendszerekkel működik. Ez egy olyan közösségi portál is, ahol kapcsolatba léphet barátaival, hogy lássa, mit játszanak, megoszthatja a képernyőképeket és a videókat, valamint kooperatív és versenyképes többjátékos játékokat játszhat. A Steam-fiókra való regisztráció ingyenes, és a szolgáltatás igénybevételének nincsenek folyamatos költségei.

A 7 legjobb PC-s játék digitális letöltési szolgáltatása


Mi a Steam közösség?

A Steam mellett egy bolt, ahol játékokat vásárolhat, és egy asztali alkalmazás, amely lehetővé teszi a játékok letöltését és rendszerezését, a Steam számos közösségi funkcióval is rendelkezik.

Amikor regisztrál a Steam-re, hozzáférést kap a játékfórumokhoz, útmutatókhoz, áttekintésekhez, a Steam Workshophoz, ahol megnézheti a modokat és az új játékeszközöket, valamint a Steam Chathez.

Hogyan működik a Steam?

A Steam rendelkezik asztali alkalmazással, amely Windows, MacOS és Linux rendszereken működik. Az alkalmazás tartalmazza a kirakatot, ahol játékokat vásárolhat, és a közösségi szempontokat, beleértve a Steam Chat-et is.

Az alkalmazás mellett a legtöbb Steam funkcióhoz webböngészőn keresztül is hozzáférhet. Játékokat vásárolhat a store.steampowered.com webhelyen, és a közösségi szolgáltatásokat, beleértve a Steam Chatet is, a steamcommunity.com oldalon érheti el.


Hogyan regisztrálhatok a Steam szolgáltatásra

A Steamre való regisztráció ingyenes, és a folyamatot egy webböngésző segítségével fejezheti be. Csak egy modern webböngészőre van szüksége, mint például a Firefox, az Edge vagy a Chrome, és egy működő e-mail címre.

Ha nincs e-mail címe, vagy nem szeretné a fő e-mail címét használni a Steam szolgáltatásra való regisztrációhoz, nézze meg az ingyenes e-mail szolgáltatók listáját.

Így regisztrálhat egy Steam-fiókra:

  1. Nyissa meg a steampowered.com oldalt.

  2. választ Belépek.

  3. választ Csatlakozzon a Steamhez.

  4. Írja be E-mail cím, és a megerősítéshez írja be újra.

  5. Válassza ki a lakóhely szerinti országot.

  6. Írja be a captcha kódot a Írja be a fenti karaktereket doboz.

    Ha nem tudja elolvasni a captcha betűit, válassza a lehetőséget felfrissít egy új készlethez.

  7. Görgessen le a gombbal Steam előfizetői szerződés szakasz.

  8. Olvassa el az előfizetői megállapodást, majd válassza ki a lehetőséget Egyetértek, és 13 éves vagy idősebb vagyok jelölőnégyzetet.

  9. választ folytatódik.

    Hagyja nyitva ezt az oldalt. Ha webböngészővel éri el e-mailjét, tegye meg egy új lapon. Miután megerősítette e-mail címét, visszatér erre az oldalra a regisztráció befejezéséhez.

  10. Amikor a Erősítsd meg az e-mail címedet párbeszédpanel jelenik meg, a Valve megerősítő e-mailt küld Önnek.

  11. Keressen egy e-mailt a Valve-től címmel Új Steam-fiók e-mail ellenőrzése.

  12. Nyissa meg az e-mailt, és válassza a lehetőséget Elkészíteni az felhasználófiókom.

  13. Zárja be az e-mail ellenőrző oldalt, majd térjen vissza a korábban nyitva hagyott Steam feliratkozási oldalra.

  14. Ban,-ben Hozzon létre egy Steam-fiók nevet mezőbe írja be a Steam-fiók nevét. A Steam ellenőrzi, hogy elérhető-e a választott név.

    Ha nem tetszik az a lépés, amelyet választott ebben a lépésben, bármikor megváltoztathatja a többi Steam-felhasználó által látott felhasználónevet. A Steam neved megváltoztatása ingyenes, és bármikor megteheted.

  15. Ban,-ben Válassz jelszót mezőbe írja be a jelszót, majd a megerősítéshez írja be újra.

  16. választ Teljes regisztráció.


A Steam-profil beállítása

Miután regisztrált egy Steam fiókra, állítsa be a profilját. Amikor beállítja a profilját, barátai megtalálhatják Önt a szolgáltatásban. A Steam egyik legjobb dologja, hogy online játszhat barátaival.

A Steam-profil beállításának módja:

  1. Látogasson el a steamcommunity.com oldalra, és jelentkezzen be, ha még nincs bejelentkezve.

  2. Válassza ki felhasználónév.

  3. Amikor megjelenik a legördülő menü, válassza a lehetőséget profil.

  4. választ A Steam profil beállítása.

  5. Írjon be egy profil név.

    A profil neve az a név, amelyet a többi gőzfelhasználó lát, amikor kapcsolatba lép velük. Ezt a nevet bármikor megváltoztathatja.

  6. Írjon be egy igazi neve.

    Nem kell használnia a hivatalos nevét. Ha aggasztja a biztonság vagy az adatvédelem, hagyja üresen ezt a mezőt, vagy használjon hamis nevet. Ez a mező hasznos, ha azt szeretné, hogy barátai megtalálják Önt, ha a Steam-ben keresik az igazi nevét.

  7. Válassz ország ha azt szeretné, hogy származási országa megjelenjen a profiljában.

  8. Írjon be egy egyéni URL.

    Ez az egyéni URL a profilod helye. Ez az URL megkönnyíti az Ön és mások számára a profiljának megtekintését. Nem kell egyéni URL-t beállítania.

  9. választ Tallózás avatárképed feltöltéséhez, vagy válaszd ki a Steam által biztosított avatárok egyikét.

  10. választ Kapcsolat a Facebook-szal ha meg akarja találni Facebook-ismerőseit a Steamen.

  11. Ban,-ben összefoglalás mezőbe írja be profilját vagy életrajzi adatait. Adja meg azokat az információkat, amelyeket szeretne a Steam szolgáltatásban résztvevők tudni rólad.

  12. Válasszon Válasszon csoportot ha csatlakozott a Steamhez, hogy barátokkal vagy közösséggel játsszon, ahol van Steam csoport, vagy figyelmen kívül hagyja ezt a részt, ha még nem ismeri a Steamet.

  13. választ változtatások mentése.

  14. Ha a profilod él, válassza a lehetőséget Profil szerkesztése a létrehozás során megadott bármely információ megváltoztatásához. Játékok vásárlása és játék közben több profil-testreszabási lehetőséget, nagyobb barátlistákat és egyéb funkciókat nyithat meg.

A profil beállítása fontos, ha új fiókot használ, mert az új fiókok nem tudnak barátkéréseket küldeni. Ha a profilod megvan, a barátaidnak könnyebb lesz megtalálniuk. Ha baráti kéréseket szeretne elküldeni és hozzáférni szeretne a Steam közösség egyéb funkcióihoz, például a csoportos csevegéshez és a Steam Markethez, akkor minden fiókkorlátozás megszűnik, miután vásárolt a Steam áruházban, vagy pénzt adott hozzá a Steam pénztárcájához.