Zene feltöltése az Amazon MP3 Cloud Player-re

Az Amazon megszüntette az összes Amazon Music Storage-előfizetését, így már nem használhatja az Amazon Music alkalmazást a zene feltöltésére a fiókjába. Az alábbi információk leírják az Amazon Music működését.

Ha korábban még nem használta az Amazon Cloud Playert, akkor egyszerűen egy online szolgáltatás, ahová feltöltheti a zenét és az internet böngészőjén keresztül továbbíthatja azt. A kezdéshez az Amazon ingyenes felhőalapot biztosít akár 250 dal számára feltöltéskor - ha digitális zenét vásárol az Amazon MP3 Store-on keresztül, akkor ez a zene szekrényében is megjelenik, de nem számít bele ebbe a korlátba.

Akár a saját audio CD -iről letépett, akár más digitális zeneszolgáltatásokból vásárolt dalokat szeretne feltölteni, ezek az egyszerű lépések megmutatják, hogyan kerülhet gyűjteménye az Amazon Cloud Player-be. Csak egy Amazon-fiókra van szüksége. Miután a dalai fent vannak a felhőben, számítógépének böngészőjével hallgathatja őket (streaming útján). Streamelhet iPhone, Kindle Fire és Android készülékekre is.

Web / Katie Kerpel 


Az Amazon Music telepítése

A zene feltöltéséhez (DRM-mentesnek kell lennie) először le kell töltenie és telepítenie kell az Amazon Music Importer alkalmazást. Ez jelenleg PC-n (Windows 7 / Vista / XP) és Mac-en (OS X 10.6+ / Intel CPU / AIR 3.3.x verzió) érhető el. Kövesse az alábbi lépéseket az Amazon Music Importer letöltéséhez és telepítéséhez:

  1. Jelentkezzen be az Amazon Music alkalmazásba.

  2. Kattintson a nevére a bal oldali ablaktáblán, majd kattintson a gombra Töltse le az Asztal alkalmazást.

    Az Amazon Music letöltésének másik lehetősége az, hogy rákattint a linkre az Amazon Music App oldalon.

    Jon Fisher

  3. Nyisd ki AmazonMusicInstaller a program telepítéséhez. A teljes telepítési folyamat automatizált, így az Amazon Music megnyitásakor tudni fogja, hogy befejeződött.

  4. Jelentkezzen be az Amazon-fiókjába.

    Jon Fisher

  5. Most be van jelentkezve, és elkezdheti feltölteni a zenét az Amazon Music-fiókjába.


Dalok importálása az Amazon Music Importer alkalmazással

  1. Miután telepítette az Amazon Music Importer szoftvert, annak automatikusan futnia kell. Vagy rákattinthat Lapolvasás indítása or Böngészés manuálisan. Az első lehetőség a legkönnyebben használható, és a számítógépen megkeresi az iTunes és a Windows Media Player könyvtárakat. Ehhez az oktatóanyaghoz feltételezzük, hogy Ön a Lapolvasás indítása opciót.

  2. Ha a beolvasási szakasz befejeződött, kattintson a gombra Összes importálása Gombot vagy a gombot Kijelölések szerkesztése választási lehetőség. Ez az utolsó opció lehetővé teszi bizonyos dalok és albumok kiválasztását. Ismételten, ehhez az oktatóanyaghoz feltételezzük, hogy az összes dalát importálni szeretné az Amazon Cloud Player-be.

  3. A beolvasás során az Amazon online könyvtárához illeszthető dalok automatikusan megjelennek a zeneszekrényben, feltöltés nélkül. A dalegyeztetéshez kompatibilis audio formátumok: MP3, AAC (.M4a), ALAC, WAV, OGG, FLAC, MPG és AIFF. Minden illesztett dal frissítésre kerül kiváló minőségű 256 Kbps MP3-ra. Azonban a nem illeszthető dalokhoz meg kell várni, hogy feltöltsék őket a számítógépről.

  4. Amikor az importálás befejeződött, zárja be az Amazon Music Importer szoftvert, és váltson vissza az internet böngészőjére. A zeneszekrény friss tartalmának megtekintéséhez frissítenie kell a böngésző képernyőjét; az F5 megütése a billentyűzeten a leggyorsabb megoldás.

Mostantól bárhová streamelheti a zenét, csak bejelentkezve az Amazon Cloud Player-fiókjába és egy internetes böngészővel.

Ha a jövőben további zenéket szeretne feltölteni, egyszerűen jelentkezzen be az Amazon Cloud Player alkalmazásba (az Amazon felhasználónevével és jelszavával), majd kattintson a Importálja a zenéjét gombra a korábban telepített szoftveralkalmazás elindításához.