Az Amazon Prime tagok ingyenes video streaming előnyökkel rendelkeznek

Az Amazon Prime tagság számos előnnyel jár, amelyek közül az egyik számos TV-műsor és film ingyenes streamingjéhez való hozzáférést jelenti az Amazon Prime Video szolgáltatáson keresztül.  


Mi az Amazon Prime Video?

Az Amazon Prime Video, korábban "Amazon On Demand" vagy "Amazon Instant Video" néven ismert, egy TV és film streaming és letöltési szolgáltatás. Bármely eszközön elérhető az Amazon Prime Video alkalmazás segítségével (az alkalmazás lehet előre telepítve, vagy hozzáadható az eszköz alkalmazásboltján keresztül). A kompatibilis eszközök közé tartozik a Roku, az Amazon Fire TV, az Echo Show, az Apple TV, a Chromecast, a PC-k, az iOS és az Android okostelefonok, egyes játékkonzolok és a legtöbb okostévé.

Ha rendelkezik Amazon Prime-fiókkal, megnyithatja a Prime Video alkalmazást bármely eszközön, amelyre telepítve van, és tévéműsorokat és filmeket nézhet.


Ingyenes megtekintés az Amazon Prime tagsággal

Ha rákattint vagy rákattint a Prime Video kezdőlapján a "Prime mukana" ikonra, akkor az összes tévéműsort és videót felsorolja több kategóriában, amelyeket külön díjmentesen megtekinthet.

Az Amazon Prime tagsággal több mint 5,000 bérelhető tétel azonnal azonnal, ingyen továbbítható egy kompatibilis eszközre, amelyre telepítve van az Amazon Prime Video alkalmazás. Bár az ingyenes streaming privilégiumok tartalmazzák az Amazon összes eredeti tévésorozatát és filmjét, más tévéműsorok és filmek nem a legfrissebbek.

Csak böngésszen a választék között, válasszon filmet vagy műsort, és kezdje el nézni.

Néhány olyan cím, amely ingyenesen streamelhető egy Prime fiókkal: (Eredetiek): The Marvelous Mrs. Maisel, The Tick, Man in the High Castle, Bosch, Hanna, Jack Ryan, The Boys, (Movies) A ​​Quiet Place, Snowden, A Nagy Beteg és Logan Lucky.

Van még egy nagy választék TV-műsorokból és videókból, amelyeket kölcsönözhet vagy megvásárolhat. A megvásárolt filmeket és tévéműsorokat streamelni lehet, és néhányat le is lehet tölteni és el lehet menteni későbbi offline megtekintés céljából. A bérleti és vásárlási árak változnak.

A letöltésre alkalmas kompatibilis eszközök a következők:

  • Tűz tabletták (a Kindle Fire 1. generáció kivételével).
  • Tűzoltó telefon (már nem elérhető)
  • Android telefonok és táblagépek.
  • iOS eszközök.

Az alábbi lépésekkel töltheti le a Prime Video címeket egy kompatibilis eszközről:

  1. Győződjön meg arról, hogy eszköze csatlakozik a Wi-Fi vagy vezeték nélküli hálózat.

  2. Keresse meg a Prime Video show vagy a film címét, amelyet le szeretne tölteni.

  3. Koppintson a Letöltés elemre vagy a nézze meg a FireTV-n offline or lefelé nyíl felszólítja. A bemutatott példa a Prime Video okostelefon alkalmazáson keresztül történik.

Rendezheti kedvenc műsorait és filmjeit, és tárolhatja őket egy online könyvtárban.


Harmadik féltől származó alkalmazások, amelyekért fizetnie kell

Az Amazon Prime Video-központú tartalom mellett számos külső alkalmazás is elérhető, például az HBO, a Starz, a Cinemax, a Showtime, a CBS All Access, a NickHits, a Shudder, a Sundance Now stb. Streaming verziói még több tartalom. Harmadik féltől származó előfizetői alkalmazások tartalmának eléréséhez regisztrálnia kell, és külön kell fizetnie a hozzá szükséges kötelező díjakat. Egyes alkalmazások 7 napos (vagy hosszabb) ingyenes próbaverziót biztosíthatnak.


Töltsd le az ingyenes zenét is

Amellett, hogy rengeteg ingyenes tévéműsort és filmet érhet el az Amazon Prime Video-on, az Amazon Prime további előnye, hogy körülbelül 5 millió ingyenes dalt érhet el az Amazon Music-on. Ha többet szeretne, az Amazon Prime tagjai 20% kedvezményt kapnak az Amazon Music Unlimited 20 millió dalának teljes hozzáféréséért. 

Az Amazon Music Unlimited választék az összes Echo intelligens hangszóró eszközön lejátszható, az Alexa hangparancsok által biztosított lejátszásvezérléssel.


Mi az Amazon Prime?

Az összes megtekintéshez és zenehallgatáshoz regisztrálnia kell egy Amazon Prime tagságra.

Az éves 119.00 dolláros (vagy havonta 12.99 dolláros) Amazon Prime tagság legfőbb előnye az ingyenes, kétnapos szállítás az Amazon-on értékesített és az irányítószámokkal élő termékek számára. Az Amazon Prime kétnapos ingyenes szállítást kínál a Prime szállításhoz megjelölt termékvásárláshoz, még akkor is, ha az összege kevesebb, mint 25 USD. A Prime tagság nélkül az ügyfelek ingyenes szokásos szállítást kaphatnak 25 USD feletti vásárlás esetén. 

Az Amazon Prime tagság megosztható a háztartás többi tagjával.

Az Amazon Prime egyéb szállítási előnyei a következőket tartalmazzák:

  • Ingyenes szállítás a megjelenés napján: Előre rendeljen egy új terméket, és a hivatalos megjelenési dátummal szállítsa meg. 
  • Prime most: Ingyenes szállítás két órán belül vagy rövidebb idő alatt, vagy meghatározott szállítási idő meghatározott helyeken. 
  • Amazon Locker és Hub Storage: Ha nem szeretné otthonosan kézbesíteni az Amazon termékeit, elküldheti őket egy hivatalos, a helyszínen kívüli Amazon tárolóhelyre, ahol átveheti őket.

Az ingyenes és kedvezményes szállítás, valamint a Prime Video és zene hozzáférése mellett az Amazon Prime tagság további előnyeit is figyelembe kell venni.

Elérhető egy Prime Student tagsági terv is.

Az Amazon Prime Student egy főiskolai hallgatók számára létrehozott program. Először a Prime Student tagjai hat hónapos próbaidőszakot kapnak, amely a következőket tartalmazza:

  • Ingyenes kétnapos szállítás
  • Korlátlan streaming Prime filmek és tévéműsorok
  • Korlátlan tárhely az Amazon Photos alkalmazással
  • 20% kedvezmény az előrendelésből és az új kiadású videojátékokból,
  • egyéb üzletek.

A hat hónapos próbaidőszak lejárta után az Amazon Prime Student tagjai 50% kedvezményben részesülhetnek az Amazon Prime-ból (évenként 59.00 USD vagy havonta 6.49 USD), amely magában foglalja a többi Prime szolgáltatáshoz való hozzáférést is.

Ha szeret vásárolni az Amazon-on, és érdekli az ingyenes, gyors szállítás előnye, akkor az ingyenes streaming videók és zene jelentheti a további ösztönzést, amelyre szüksége van az Amazon Prime szolgáltatás kipróbálásához.

Egyéb streaming alternatívák

Míg az Amazon Prime bizonyos filmek és tévéműsorok korlátlan streamingjét kínálja, a Netflix, a Hulu és a Disney + további lehetséges alternatíva. Mindegyik eredeti tartalmat kínál a filmek és tévéműsorok nagy könyvtárán kívül. 

Az Amazon Prime Video és a Netflix is ​​egyre több eredeti programozást és filmet kínál 4K és HDR formátumban. A Hulu még nem kínál 4K tartalmat.