Mi a Samsung Pay?

A Samsung Pay a Samsung mobil fizetési alkalmazása és digitális pénztárca-szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy otthon hagyják készpénz- és hitelkártyájukat, és továbbra is hozzáférjenek a különféle fizetési módokhoz, valamint a jutalomkártyákat tárolják.

A Samsung Pay hasonlít az olyan szolgáltatásokhoz, mint az Apple Pay és a Google Pay, de kifejezetten a Samsung telefonjaival való együttműködésre tervezték.

Íme egy áttekintés a Samsung Pay működéséről.

A Samsung Pay boltban, a Samsung Pay alkalmazáson belül és online működik. Töltse be kártyáit eszközeire, és csak egy kopogtatással fizessen be pénztárcába.


Miért fizet a telefonjával?

Ha már hordozza hitel-, betéti és jutalom kártyáit, miért van mobilfizetési alkalmazása? Az egyszerűség és a biztonság a két fő ok.

Egy olyan mobil fizetési alkalmazással, mint a Samsung Pay, nem kell aggódnia a pénztárca elvesztése miatt. Mivel a rendszer legalább egy biztonsági módszert igényel, például PIN-kódot vagy biometrikus vizsgálatot, senki más nem férhet hozzá fizetési módjaihoz, még akkor sem, ha elveszíti készülékét vagy felügyelet nélkül hagyja azt.

További biztonsági rétegként, ha engedélyezi eszközén a Find My Mobile alkalmazást, és az eszköz elveszett vagy ellopták, távolról törölheti az összes adatot a Samsung Pay alkalmazásból.


A Samsung Pay használatának megkezdése

A Samsung Pay előre telepítve van a rendelkezésre álló mobil eszközökre, beleértve a legtöbb Galaxy, Galaxy Edge és Galaxy Note eszközt. Ha probléma merül fel a Samsung Pay alkalmazással, akkor bármikor újratelepítheti a Google Play áruházból.

A Samsung Pay használata előtt létre kell hoznia egy Samsung-fiókot. A Samsung Pay használatának megkezdéséhez nyissa meg az alkalmazást mobileszközén, és koppintson a ikonra Első lépések. Írja be a Samsung Pay új PIN-kódját, majd a megerősítéshez írja be újra. Ha először használja a Samsung Pay szolgáltatást, adjon hozzá fizetési kártyákat a szolgáltatáshoz.

Ha nagyobb biztonságot szeretne adni Samsung Pay-fiókjának, kapcsolja be a biometrikus biztonságot, például az ujjlenyomatot vagy az írisz-ellenőrzést.

Bármikor hozzá akar adni hitel- vagy betéti kártyát a Samsung fizetéséhez, nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a ikonra ADD A jobb felső sarokban. Érintse Adjon hozzá hitel- vagy betéti kártyát, beolvassa a kártyát a telefon kamerájával, vagy manuálisan adja meg az információkat. Adjon hozzá ugyanúgy ajándék- vagy jutalomkártyát.

A Samsung Pay Cash a Samsung Pay rendszer másik jellemzője. A felhasználók digitális betéti kártyát hoznak létre a Samsung fizetésén belül, hozzáadva a pénzt bankszámláról vagy az alkalmazásban található másik hitel- vagy betéti kártyáról.


Hogyan vásárolhat a Samsung Pay segítségével

Miután beállította és hozzáadta a fizetési módokat, a Samsung Pay használata egyszerű. Ha készen áll a bolti vásárlásra, nyissa meg telefonján a Samsung Pay alkalmazást, és koppintson a ikonra Fizet, majd válassza ki a használni kívánt kártyát. A beállított biztonságtól függően helyezze az ujját a telefon ujjlenyomat-leolvasójára, adjon meg egy PIN-kódot, vagy használjon írisz-szkennelési technológiát.

Állítsa be a Kedvenc kártyákat, hogy még a Zárolás vagy a Kezdőképernyőről is könnyedén elérhesse a fizetési módot.

Tartsa a telefon hátulját az üzlet kontaktus nélküli olvasójáig, és fejezze be a vásárlást.