Mi a Zedge alkalmazás és hogyan működik?

A Zedge egy ingyenes alkalmazás, amely letölthető háttérképek, csengőhangok, élő háttérképek és egyéb funkciók nagy választékát kínálja az okostelefon testreszabásához.


Zedge háttérképek Android

A Zedge for Android háttérképeket, élő háttérképeket, csengőhangokat, játékokat, ikonokat, widgeteket és billentyűzeteket kínál az Android okostelefon testreszabásához a Google Play egyik praktikus alkalmazásában.

Miután letöltötte és megnyitotta a Zedge alkalmazást, megjelenik egy menü a fenti lehetőségekkel.

  1. Indítsa el a Zedge alkalmazást.

  2. választ Tapéta a menüből. A tetején két fül található: Kiemelt és Fedezze fel. A Kiemelt kurátorokat tartalmaz, míg a Discover fül lehetővé teszi a kategória vagy szín szerinti böngészést.

  3. Érintse Discover és válasszon egy kategóriát, például közmondások. Ezután görgetheti a kategóriát, és megtekintheti az előnézetet, vagy megnyithatja a lehetőségek bármelyikét.

  4. Ha vissza szeretne térni az előző képernyőre, érintse meg a ikont X a bal felső sarokban.

  5. Ha valamit háttérképként szeretne beállítani, érintse meg a fehér kört a letöltési ikon a képernyő alsó közepén.

  6. Érintse Háttérkép beállítása. A Zedge automatikusan letölti és megváltoztatja a háttérképet.

  7. Mi van, ha tetszik a kép, de még nem akarja háttérképként beállítani? Koppintson a szív ikonra kedvencként mentéséhez, vagy megérintheti a jobb felső sarokban található hárompontos menüt, és koppintson a gombra Letöltések
    .

  8. A Zedge létrehoz egy mappát a Képtár or képek hívott Tapéta és tegye bele a kiválasztott háttérképet.


Zedge csengőhangok Androidra

A Zedge csengőhang letöltése Android-telefonjára hasonló módon működik.

  1. Válasszon Csengőhangok a menülistából. Ismét böngészhet a Kiemelt csengőhangokat, vagy koppintson a ikonra Discover fülre kategória szerinti böngészéshez.

  2. Érintse Discover és válasszon egy kategóriát Ország. Megjelenik a country zenei csengőhangok listája.

  3. A képernyőn történő előnézethez érintse meg a ikont játszik ikon (háromszög a kör belsejében). A Zedge betölti és lejátszja az előnézetet az Ön számára. Ha tetszik a csengőhang, de továbbra is böngészni szeretne, megérintheti a ikont szív ikonra hogy felvegye a kedvencei közé.

  4. A csengőhang letöltéséhez érintse meg a dal címét, majd érintse meg a fehér kört a gombbal letöltési ikon. Erről a képernyőről is meghallgathatja.

  5. Ekkor a következő lehetőségeket látja: Riasztási hang beállítása, Értesítés beállítása, Kapcsolati csengőhang beállításaés Állítsa be a csengőhangot. Érintse meg a kívántat, és a Zedge elvégzi a többit.

  6. Ismételten, ha későbbi felhasználásra szeretné letölteni, érintse meg a jobb felső sarokban található hárompontos menüt, és válassza a lehetőséget Letöltések
    .


Zedge háttérképek iPhone-hoz

Az iPhone-felhasználók számára a Zedge Wallpapers található. Már nincs Zedge csengőhang alkalmazás iOS-hez. Így töltheti le a háttérképeket a Zedge-ről az iPhone készülékére.

  1. Nyissa meg a Zedge alkalmazást. A kezdőképernyőn megjelennek a kiemelt háttérképek és a prémium háttérképek előnézete. A képernyő alján észreveszi a otthon ikonraEgy gyémánt ikonra a prémiumért (fizetett), és a keresés ikon.

  2. Érintse meg a keresés ikon böngészni népszerű keresések, színek vagy kategóriák szerint. Érintse meg Háziállatok és állatok kategóriák alatt néhány példát.

  3. Keressen egyet, amelyik tetszik, és érintse meg a fotót a teljes előnézet megnyitásához.

  4. Érintse meg a fehér kört a letöltési ikon a képernyő alsó közepén. A Zedge automatikusan letölti a képet a nevű albumba Zedge a képek.

  5. Ha háttérképét letöltött képre szeretné cserélni, lépjen ki az alkalmazásból, és lépjen a következőre: beállítások > Tapéta > Válasszon egy új háttérképet.

  6. Görgessen lefelé az albumlistán, és érintse meg a elemet Zedge. Érintse meg az imént letöltött háttérképet, majd érintse meg a elemet Még mindig or Távlat > Készlet.

  7. Készlet megjelenít egy menüt, amelyben megkérdezi, hogy akarja-e Állítsa be a zárképernyőt, A kezdőképernyő beállításavagy Mindkettő beállítása. Válassza ki a kívánt lehetőséget, és a kilépéshez nyomja meg a kezdőlap gombot.