Mi az ESPN + és hogyan működik az ESPN streaming szolgáltatása?

Az ESPN + egy önálló streaming szolgáltatás az ESPN-től, ahol élő közvetítésű UFC eseményeket és élő MLB, NHL és Major League Soccer játékokat, valamint dokumentumfilmeket, eredeti programozásokat, igény szerinti klasszikus játékokat, exkluzív tartalmat és még sok minden mást sugározhat. Itt található minden, amit tudnia kell az ESPN + -ról és arról, hogy miként kezdheti el a sport streamingjét.

Wat'hna Racha / EyeEm / Getty 


Hogyan érhető el az ESPN +?

Az ESPN + eléréséhez mobileszközön töltse le az ESPN alkalmazást iOS vagy Android rendszerre, majd frissítse az ESPN + programra alkalmazáson belüli vásárlásként. TV-n vagy számítógépen történő megtekintéshez szerezze be az ESPN + alkalmazást az ESPN alkalmazáson vagy csatornán keresztül egy Roku, Apple TV, Chromecast vagy Amazon Fire TV streaming eszközön, vagy egy Samsung Smart TV-n keresztül. Vagy megtekintheti webböngészőben, Xbox One-on, PlayStation 4-en és egyebekben.

Nincs szükség kábel-előfizetésre az ESPN + -ra való feliratkozáshoz, de az igazi sportrajongók egyelőre nem akarják teljesen levezetni a vezetéket, mivel az ESPN + nem engedélyezi az NBA vagy NFL játékokhoz vagy más csatornákon zajló eseményekhez való hozzáférést.

Látogasson el az ESPN-hez az ESPN + -ot támogató eszközök teljes listájához, valamint segítséget nyújt az alkalmazás beállításához.


Mit hoz az ESPN +?

Az ESPN + lenyűgöző választékát kínálja a mainstream és a választékos sporttartalom. Nézd élőben a Major League Baseball, a National Hockey League és a Major League futballjátékokat, valamint néhány főiskolai sportot, a PGA golf, az ökölvívás és a tenisz mérkőzéseit.

Ha UFC rajongó vagy, hozzáférést kapsz olyan különleges eseményekhez, exkluzív mérkőzésekhez és fizetéses eseményekhez, amelyek sehol máshol nem elérhetők. Ha rajongsz a kevésbé általános sportokért, élvezni fogod a rögbit, a krikettet, a Kanadai Labdarúgó Liga játékát és más nemzetközi sportokat.

Az élő játékokon és mérkőzéseken kívül hozzáférhet írott cikkekhez, sport-podcastokhoz, hírekhez, pontszámok frissítéséhez, fantáziafutball-információkhoz, eredeti programozáshoz, az ESPN SportsCenter összefoglalójának és az NFL Prime Time sorozatának tömörített verzióihoz, valamint dokumentumfilmek és egyéb igény szerinti tartalmak könyvtárához .


Mennyibe kerül az ESPN +

Az ESPN + havonta 5.99 dollárba vagy évi 49.99 dollárba kerül. A Hulu és a Disney Plus csomagban is szerepel, havonta 12.99 dollárért. Ha sportrajongó vagy, akkor érdemes lehet 72 dollárt fizetned azért, hogy hozzáférj egy ilyen széles körű sporttartalomhoz. Ha Ön UFC-rajongó, akkor szinte semmi gond.

Bár az ESPN + nem fogja kielégíteni az összes sportigényét, NFL vagy NBA játékok nélkül, kiváló kiegészítője a sportmédia lehetőségeinek.


Hogyan regisztrálhat az ESPN + szolgáltatásra

Íme egy pillantás az ESPN + regisztráció folyamatára.

  1. Keresse meg az ESPN + webhelyet, és válassza a lehetőséget Szerezze be az ESPN + szolgáltatást or Szerezd meg a Csomagot, ha szeretné a Disney Plus és a Hulu csomagot.

  2. A rendszer kéri a fiók létrehozását. Írja be a nevét, hozzon létre egy jelszót, majd válassza a lehetőséget Regisztrálj.

    Ha már rendelkezik Disney vagy ESPN fiókkal, jelentkezzen be ezekkel a hitelesítő adatokkal.

  3. Írja be hitelkártyájának adatait, és válassza a lehetőséget ESPN + vásárlása.

  4. ESPN + -fiókja aktív. Azonnal kezdje el nézni az ESPN fő webhelyén, vagy töltse le a megfelelő alkalmazást telefonjára vagy streaming eszközére.