Mi a Groupon és hogyan működik?

A Groupon egy olyan szolgáltatás, amely pénzt takaríthat meg a virtuális kuponok használatával. Hasonlóan egy fizikai kuponkönyvhöz, a Groupon segítségével akár 70% -os kedvezményeket is elérhet mindenféle dologtól, az ételektől és kiskereskedelmi termékektől az utazásokig és a szolgáltatásokig.

A Groupon használatakor megtekintheti a helyi ajánlatokat, valamint a keresett helyről szóló ajánlatokat. Használhatja a Groupont számítógépen, valamint telefonról vagy táblagépről.

Web / Tim Liedtke


Hogyan szerezzünk Groupont

Iratkozzon fel a Grouponra a Groupon.com weboldalon keresztül. A Groupon mobileszközökön is elérhető. Letöltheti a Groupon iOS-t, vagy megragadhatja a Groupon Android alkalmazást.

E-mail címével regisztráljon a Groupon szolgáltatásra, vagy jelentkezzen be Facebook vagy Google fiókjával a feliratkozás felgyorsítása érdekében. Ha a Groupon használatát tervezi telefonján és számítógépén, jelentkezzen be mindkettőbe ugyanazzal a fiókkal. Például, ha telefonján a Facebook alkalmazással jelentkezik be a Grouponba, ugyanezt tegye a számítógépén is, hogy hozzáférjen ugyanahhoz a fiókhoz.


Mit tehet a Grouponnal

Számos kupontípus érhető el a Grouponnal, és a kuponokat könnyű megtalálni a weboldalon és az alkalmazásban.

A kuponokat olyan kategóriákba sorolják, mint az elektronika, a játékok, a szórakozás, a divat, a kisállat-kellékek és egyebek, valamint az olyan vállalatok, mint az Amazon, a Hotels.com, a Target, a Vistaprint, a Nike, az American Eagle, a Walmart és a Shutterfly. Lépjen bármelyik kategóriába, és nézze meg, hogy mely kuponok érhetők el az adott kategóriához vagy az adott vállalattól.

Ha olyan üzlet közelében tartózkodik, ahol a Groupon pénzt takaríthat meg, az alkalmazás értesíti Önt az üzletről, hogy a vásárlás előtt virtuális utalványt kaphasson. Ha számítógépet használ, a Groupon átirányíthatja a vállalat kuponoldalára, ahol kuponokat nyomtathat, és magával viheti az üzletbe.

A helyi ajánlatok telefonon történő keresésének másik módja a Groupon alkalmazás böngészése a helyi részből. Így csak az Ön közelében lévő üzletekre vonatkozó kuponokat láthatja. Szűrheti az eredményeket a tartózkodási hely és az ár távolsága szerint.

A Groupon rendelkezik a Napi ajánlatok oldallal is, amely 24 óránként frissül, korlátozott időre szóló ajánlatokkal. A napi ajánlatok mellett a kirándulási ajánlatok megtakarítást jelentenek az utazási költségekben, amikor a Grouponon keresztül foglal. Ezeket az ajánlatokat közvetlenül a Groupontól vásárolhatja meg telefonjáról vagy számítógépéről.

A Groupon további szolgáltatásai:

  • Az e-mailes értesítések értesítik Önt kedvenc boltjainak új kuponjairól.
  • Groupon Bucks a minősített vásárlásokról, hogy a jövőben több kedvezményt kapjon.
  • Tennivalók, hogy megtalálja a közelben lévő eseményeket, amelyek olcsóbbak a Groupon segítségével, és szűrje az eredményeket kategóriák (például éjszakai élet, jegyek és események, sport és szabadidő, valamint a gyerekek tevékenységei), vagy ár vagy helyszín szerint.
  • A Groupon interaktív térképen foglalkozik, amely megmutatja a városában megjelenített ajánlatokat a könnyebben áttekinthető választás érdekében.
  • Tegyen fel tételeket a kívánságlistára, hogy később eldönthesse, megvásárolja-e ezeket a tételeket.
  • Hirdesse vállalkozását a Groupon a Groupon Merchant segítségével.
  • Keressen pénzt a kedvenc éttermeiben a Groupon + segítségével.
  • Esetenként további 20% kedvezménnyel jár a weboldal, ahol további kedvezményeket találhat. Ezek az ügyletek általában néhány helyi ajánlatra korlátozódnak, és csak szezonálisan érvényesek.
  • A Groupon ajándékbolt egyszerű módja annak, hogy speciálisan árazott ajándékokat találjon férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és csecsemőknek.
  • Ajándékkártyák a Grouponban.
  • Legyen egy Groupon leányvállalati partner, hogy pénzt kereshessen az üzletek népszerűsítésével.
  • 30 napos pénz-visszafizetési garancia a Grouponon keresztül vásárolt árukra.
  • A hallgatók 25% kedvezményt kapnak a helyi üzletekből hat hónapra, majd 15% kedvezményt kapnak mindaddig, amíg diákok.

A Groupon vásárlási opciói

Ha kuponkódot használ a Groupon-nál, akkor nem kell megvásárolnia a Groupon webhelyén keresztül, mert csak annyit tesz, hogy lemásolja a kuponkódot, és felhasználja azt a kérdéses webhelyen. Ha azonban valamit vásárol a Grouponon keresztül, akkor többféle módon lehet fizetni.

Ha a Groupont az iPhone alkalmazáson keresztül használja, háromféle módon lehet fizetni: betéti vagy hitelkártyával, PayPal vagy Apple Pay használatával. Egyes szolgáltatásokkal azonban, amelyeket a Grouponon keresztül vásárol, az egyetlen lehetőség az Apple Pay. Az Android-felhasználók PayPal-szal vagy kártyával fizethetnek.


Hogyan profitál a Groupon az ajánlatokból?

Mivel a Groupon közvetítő szolgáltatás, amely az éttermeket és üzleteket népszerűsíti, az általuk népszerűsített társaság fejében jutalékot kapnak minden alkalommal, amikor sikeresen irányítják az ügyfeleket.

Miért olyan népszerű a Groupon?

A Groupon két okból is népszerű. Először is, a Groupon felhasználói modern fogyasztók, akik szeretnek pénzt költeni. Különösen imádnak vásárolni, ha kedvezményt kapnak vagy vélt alkut kapnak. A Groupon azért működik, mert csábító döntéseket kínál motivált fogyasztói csoportjának.

Másodszor, a Groupon könnyen vírussá válhat, és napi kedvezményei gyorsan elterjednek e-mail útján. A Groupon előfizetői szívesen továbbítják napi ajánlataikat barátaiknak, és a közösségi média és az online személyes javaslatok világában az e-mailes javaslat befolyásolja.

A Groupon előfizetői 10 dolláros ösztönzőt kapnak a barátok utalására, ezért érdemes a felhasználókat motiválni arra, hogy terjesszék a Grouponról szóló hírt, és arra ösztönözzék az embereket, hogy használják ki az ügyleteket.


Van fogás a Grouponnal?

Az egyetlen fogás a Groupon engedmények időbeli korlátozása. Néhány ügylet esetén, ha az üzletet meghirdetik és közzéteszik az oldalon, ez 24–72 órán át releváns, ezt követően a kedvezmény már nem érhető el.

A kuponok viszont általában a vásárlástól számított hat-12 hónapig érvényesek, így a kupon beváltására aznap nem lehet rohanni. A kuponok azonban valamikor lejárnak, így a Grouponon látható kuponok nem lesznek ott örökké.

Mint minden értékesítési forma, a szolgáltató is sürgőssé kívánja tenni az ügyfél számára a vásárlást, ezért amikor meglátja egy Groupon ügyletet, amely érdekli Önt, ugorjon rá pár napon belül.

Lásd a Groupon alternatíváit a pénzmegtakarítás egyéb módjairól.