Hogyan működik a Fandango?

Ki ne izgulna a ragyogó fények és az ezüst képernyő gondolatában abban a reményben, hogy meglátja ezt az epikus akciókalandot vagy vidám új vígjátékot? Szerencsére a technológia sokkal könnyebbé teszi a mozijegyek megszerzését. A Fandango alkalmazást és webhelyet használva hamarosan indulhat egy esti szórakozás. 


Hogyan használhatjuk a Fandangót mozijegyekhez

Mivel a Fandango az egyik legkorábbi online jegyértékesítő, ezért volt ideje racionalizálni a vásárlási folyamatot. A jegyek megvásárlásának valójában két módja van: A Fandango.com webhelyről vagy a Fandango alkalmazás használatával Android vagy iOS rendszeren.

Filmjegyek vásárlása a Fandango alkalmazással nagyjából megegyezik a jegyek vásárlásával a Fandango weboldal segítségével.

  1. Nyissa meg a Fandango.com webhelyet, vagy nyissa meg a Fandango alkalmazást.

  2. A webhely tetején a keresősáv segítségével adja meg tartózkodási helyét vagy a megtekinteni kívánt filmet. Válassza a lehetőséget Go vagy érintse meg a gombot nagyító az alkalmazásban és a Fandangónak színházakat vagy filmeket kell választania. 

    Győződjön meg róla, hogy kedvenc színháza hivatalos Fandango színház. A Fandango fel fogja címkézni, ha van.

  3. Mostantól lesz egy mini naptár a következő 7 napra, amelyből válogathat, de görgessen a későbbi dátumok megtekintéséhez. Görgessen a megtekinteni kívánt filmhez, majd válassza ki azt az időpontot, amelyen el szeretné nézni a filmet.

    Ha egy adott idő szürkén jelenik meg, az azt jelenti, hogy az idő már megmutatja a filmet, és nem lehet rá jegyet vásárolni.

  4. A következő képernyőn válassza ki, hogy hány jegyet szeretne vásárolni. Miután kiválasztotta a számot, válassza a lehetőséget Folytassa az ülésválasztást vagy érintse meg a gombot Válassza a Helyek lehetőséget az app.

    Ne tartson itt túl sokáig, mivel csak néhány percet kap a vásárlásra.

  5. Most választania kell a helyeket, ha lefoglalt helyet. Válassza a lehetőséget folytatódik or Következő hogy folytassa a fizetési lehetőségeket.

    Jegyezze fel, hol van a képernyő, hogy ne válasszon helyet túl közel vagy túl távol.

  6. A következő képernyőn regisztrálhat / beléphet Fandango fiókjába. Kijelentkezhet vendégként, de erősen ajánlott regisztrálni a Fandango VIP fiókjára. Meg kell adnia egy e-mailt és jelszót, majd válassza ki a fizetési módot.

  7. Számos fizetési módja van. Használhatja betéti / hitelkártyáját, PayPal, Visa Checkout, GPay, MasterPass vagy Fandango ajándékkártyáját. Lehetőséget kap a megrendelés áttekintésére a teljesítés előtt. Ha készen áll, válassza a lehetőséget Teljesítse a vásárlást vagy érintse meg a gombot folytatódik az alkalmazáson fejezze be a tranzakciót.

  8. A vásárlás után a visszaigazoló oldalon talál utasításokat a jegyek átvételéhez. A Fandango e-mailben elküldi a részleteket a tranzakcióban megadott e-mail címre is. Vagy kinyomtathatja a jegyeket, használhatja az e-mailes visszaigazolást, vagy használhatja az ingyenes, praktikus okostelefonos alkalmazást.

    Ha az alkalmazásukon keresztül vásárolt, nincs másra szüksége, mivel megvan a QR-kód, amelyet a színházban beolvasott. Koppintson a Fiók > Vásárlások, majd érintse meg a filmet, amelyre jegyet vett.

  9. Végeztél!


Milyen előnyei vannak a Fandango VIP-nek?

A Fandango VIP-ek 125 pontot szereznek minden megvásárolt jegyért. Miután megszerezte 500 pontot, a Fandango 5 dollárt ad további filmekért. A pontgyűjtés másik módja a MasterCard használata. Minden alkalommal, amikor egyzel fizet, további 50 pontot kap az egyenlege felé.

További jó előny, hogy a FandangoNOW, a Fandango szórakoztató streaming csatornáján is felhasználhatja ezeket a pontokat filmek és tévéműsorok közvetítésére. Különböző eszközökön érhető el, beleértve az Androidot, az iOS-t, az okostévéket, a videokonzolokat és egyebeket.


Mit tehet a Fandango?

Még akkor is, ha a kedvenc színháza nem árul jegyeket a Fandango-on keresztül, ami egyes IMAX és UltraAVX színházak esetében előfordulhat, a webhely hasznos információkat nyújt. Továbbra is láthatja a filmek vetítési idejét, a film hosszát, a film típusát, az eredeti megjelenési dátumot, a történetek összefoglalását és még a Rotten Tomatoes értékelését is. Akár filmelőzeteseket és információkat is megtekinthet a szereplőkről és a stábról.

A legjobb az egészben, hogy időben szórakoztató híreket szolgáltatnak a nézési öröm kedvéért. A Fandango egyablakos ügyintézést jelenthet a virágzó filmrajongók számára.