Nyissa meg a Word és a PowerPoint alkalmazást iPad-en az osztott képernyőn

Ha egyszerre két Office-dokumentummal dolgozik, akkor megnő a mobil termelékenysége.

Eredeti kép: Apple Inc.

A Microsoft végül engedélyezte a termelékenységnövelő funkciót a Word és a PowerPoint iPadOS verzióihoz. Mostantól a Felosztott képernyő használatával két dokumentumot dolgozhat fel egyszerre minden alkalmazásból (vagy ugyanabból az alkalmazásból). Úgy tűnik, hogy működik az Excel programmal, bár ez az alkalmazás kimaradt a bejelentésből.

Hogyan kell csinálni: Alapvetően ugyanúgy működik, mint más Split Screen-kompatibilis alkalmazásoknál. Egyszerűen mutassa meg a dokkolót egy kis csúsztatással felfelé az iPad képernyője aljától, majd érintse meg és tartsa lenyomva a másik alkalmazás ikonját, amelyen egyszerre dolgozni szeretne. Csúsztassa az ikont az iPad képernyőjének jobb szélére, és lehetővé teszi a felosztást.

Figyelmeztetés: A Microsoft szerint van mód az osztott képernyő engedélyezésére a Megnyitás / Legutóbbi / Mentett menükből, de a tesztelés során ezt nem tudtuk megvalósítani. Csak a klasszikus iPadOS módszer működött.

Lényeg: Ha iPadOS 13-at használ, akkor egyszerre pár dokumentumon dolgozhat. Mivel ez az egyik jobb termelékenységi jellemző az iPad-en, ideje, hogy a Microsoft engedélyezze ezt a, jól, produktivitási alkalmazásaiban.


További információ az iPadről

Használja az iPad osztott képernyős funkcióját a multitaskoláshoz, mint egy profi. Hogyan ellenőrizheti az iOS és az iPadOS verzióját