PDF-fájl szerkesztése Chromebookon

A legtöbb Chromebookhoz alapértelmezés szerint nincs telepítve PDF-szerkesztő alkalmazás, de vannak olyan Chromebook PDF-szerkesztők, amelyekhez a Chrome böngészőjével férhet hozzá. A Google Play segítségével PDF-szerkesztő alkalmazásokat is telepíthet Chromebookjára.


PDF-fájl szerkesztése Chromebookon

Számos online eszköz érhető el a Chrome böngészővel a Chromebookon a PDF fájl szerkesztéséhez. A legtöbb ingyenes PDF-szerkesztő technikailag lehetővé teszi a PDF-fájlok "szerkesztését", de kevesen engedik meg a teljes szerkesztést, amely tartalmazza a meglévő szöveget, képeket és a dokumentum egyéb elemeit.

Az alábbi összes szerkesztő teljes PDF-szerkesztő a Chromebookhoz.

  1. Az egyik legjobb online PDF-szerkesztő, amelyet Chromebookjáról használhat, a Soda PDF Online. Amikor megnyitja a weboldalt, csak válassza a lehetőséget PDF megnyitása a bal oldali navigációs menüből, és keresse meg a szerkeszteni kívánt PDF fájlt. Válassza a lehetőséget Megnézem a menüből, és szerkesztése a szalagból. Most a kívánt módon szerkesztheti a dokumentum minden szövegét vagy képelemét.

  2. Egy másik nagyszerű online PDF-szerkesztő a Sejda. Amikor meglátogatja a webhelyet, válassza a lehetőséget Szerkessze a PDF dokumentumot. Ezután válassza ki PDF fájl feltöltése. Keresse meg és nyissa meg a szerkeszteni kívánt PDF fájlt. Megnyitás után szerkesztheti a dokumentum bármely szövegét vagy képét. Kitölthet bármilyen űrlapot, fehérítési szakaszokat, jegyzeteket és még sok mást.

    A Sejda PDF Editor a Chrome Internetes áruházból is letölthető, ha azt szeretné, hogy alkalmazásként használja a Chromebookon.

  3. Nincs sok olyan online PDF-szerkesztő, amely lehetővé tenné a PDF-fájlban lévő meglévő szöveg ingyenes szerkesztését, de az egyik lehetséges alternatíva a PDFpro. Ezzel az opcióval konvertálhat PDF fájlt Word-be. Amikor meglátogatja a webhelyet, válassza a lehetőséget Kattintson a fájl feltöltéséhez.

    Válassza ki a PDF fájlt, és a fájl neve megjelenik egy listában. Válassza a melletti legördülő menüt PDF megnyitása és válassza ki a Konvertálás Word-be. Ez a PDF fájlt Docx fájlokká dolgozza fel. Töltse le a fájlt, és szerkesztheti Wordben, majd mentse vissza PDF formátumba, ha úgy tetszik.

    A legtöbb PDF-fájl esetében az átalakítás PDF-ből Word-be nagyon jó, és a dokumentumnak pontosan úgy kell megjelennie, mint PDF formátumban. Ez megkönnyíti a szöveg vagy képek frissítését, majd a dokumentum Word formátumban történő felhasználását, vagy visszaállítást PDF-be.

  4. Ezen megoldások bármelyike ​​jól működik egy PDF szerkesztéséhez Chromebookon, ha inkább böngészőalapú megoldást szeretne használni.


Chromebook PDF-szerkesztés

Mivel a Chromebook webalapú, csak böngészőalapú PDF-szerkesztőkre korlátozódik. Ha csak szöveget, képeket és egyéb elemeket szeretne hozzáadni a PDF-dokumentumhoz, akkor az alábbi ingyenes online PDF-szerkesztők mindegyike megfelel Önnek.

  • PDFfiller
  • hipdf
  • PDFBuddy
  • PDF2GO
  • FormSwift
  • PDFSimple

Ezek bármelyike ​​kiváló megoldás, ha csak ki kell töltenie egy PDF-űrlapot, amelyet valaki küldött Önnek, vagy ha új szöveget, rajzokat, képeket vagy más elemeket szeretne hozzáadni egy meglévő PDF-dokumentumhoz.