Word-dokumentumok szerkesztése a Google Dokumentumokban

A Microsoft Office mellett a Google Docs a legnépszerűbb platform a dokumentumok írására és szerkesztésére. Megnyithatja és szerkesztheti Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumait a Google Dokumentumokban is. További bónuszként mindent, amit a Google Dokumentumokban tesz, automatikusan elmenti a felhő.


Hogyan nyitható meg egy Word dokumentum a Google Dokumentumokban

Így tölthet fel és nyithat meg Microsoft Word dokumentumot a Google Dokumentumokban. A folyamat megegyezik a PowerPoint és az Excel dokumentumokkal.

  1. Jelentkezzen be Google-fiókjába, és lépjen a Google Drive-ra. A Google Dokumentumok dokumentumokat a Google Drive tárolja.

  2. választ Új a képernyő bal felső sarkában.

  3. választ Fájlfeltöltés.

  4. Egy másik ablak nyílik meg, ahol a Word-dokumentum helyére tallózhat. Keresse meg a fájlt, és töltse fel.

  5. A Google Drive néhány másodpercet vesz igénybe a fájl importálásához. Értesítést kap a képernyő jobb alsó sarkában. Tudatja Önnel, amikor a feltöltés befejeződött. Azt is látni fogja, hogy a dokumentum megjelenik a meghajtóban.

  6. Válassza ki a dokumentumot a meghajtóban a megnyitásához.

  7. Látni fogja dokumentumát a Google Drive nézőben. Úgy néz ki, mint egy böngészőalapú PDF fájlmegtekintő. A dokumentum tetején válassza a lehetőséget Megnyitás a Google Dokumentumokkal.

  8. A dokumentum megnyílik a Google Dokumentumokban. Innen szerkesztheti és megoszthatja a dokumentumot. Az összes módosítás automatikusan mentésre kerül.