Twitter videók mentése iOS, Android és Windows rendszeren

A videó a Twitter egyik fő jellemzőjévé vált, mind az alkalmi felhasználók, mind a nagy márkák rendszeresen töltöttek fel klipeket. Videók megtekintése és megosztása a Twitteren meglehetősen egyszerű, de a számítógépre, okostelefonra vagy táblagépre menteni a platformon lehetetlen, így a felhasználók kénytelenek alternatív módszereket találni kedvenc Twitter-klipjeik letöltésére.

Ezek a lépések minden platformra és eszközre érvényesek.


Twitter videók letöltése a számítógépre

Miguel Co / Web

A Twitter-videók számítógépre történő letöltése messze a legegyszerűbb módszer, és nem igényel további szoftverek telepítését.

  1. Nyissa meg a kívánt webböngészőt, és lépjen a Twitter.com oldalra. Nem kell bejelentkeznie.

  2. Keresse meg a tweetet a menteni kívánt videóval.

  3. Kattintson a jobb gombbal a tweet dátumára; ez a permalink.

  4. Megjelenik egy menü. Válassza a lehetőséget Link címének másolása. A tweet webcíme mostantól a számítógép vágólapjára kerül.

  5. Nyissa meg a DownloadTwitterVideo.com oldalt.

  6. A weboldal mezőjébe illessze be a tweet webcímét az egér jobb egérgombbal kattintva, majd válassza a lehetőséget Pasztavagy nyomja meg a gombot Ctrl + V Windows rendszeren, Command + V a Mac-en ..

  7. nyomja meg belép.

  8. Két gomb jelenik meg a videó letöltésének lehetőségeivel. Választ MP4 a videó alacsony felbontású változatához; MP4 HD nagy felbontású verzióhoz.

  9. Kattintson a jobb gombbal a letöltés típusának kiválasztása után megjelenő új gombra. Azt fogja mondani Kattintson ide a jobb gombbal, és válassza a 'Link mentése másként ...' lehetőséget.

    Ezek az utasítások a Chrome böngészőt használják, amely hasonlóan működik a Windows, Mac és Linux rendszereken. Más böngészők ugyanannak a műveletnek különböző címkéket tartalmazhatnak.


Hogyan lehet letölteni a Twitter-videókat Android-ra

A fenti számítógépes módszerrel ellentétben a videók Android-eszközre történő mentéséhez további alkalmazásra van szükség, de így is gyorsan elvégezhető.

  1. Töltse le az ingyenes + Letöltés alkalmazást androidos eszközére. Ez az alkalmazás szükséges a Twitter-videók eszközre történő mentéséhez offline lejátszáshoz.

  2. Nyissa meg a hivatalos Twitter alkalmazást Android-eszközén, és keresse meg a megosztani kívánt videót tartalmazó tweetet.

    A Twitter videó linkjét böngészőből is átmásolhatja; a hivatalos alkalmazás nem szükséges.

  3. Miután megtalálta, koppintson a videó alatt található megosztás gombra, majd válassza a lehetőséget Ossza meg a Twittert a.

  4. A + Letöltés alkalmazás megjelenik azon alkalmazások listájában, amelyekkel megoszthatja a videót. Koppintson a + letöltés azon alkalmazások listájáról, amelyekre megoszthatja a linket. A videó automatikusan letöltésre kerül.

    Ha a videó nem indul el automatikusan, koppintson a letöltés gombra. Lehet, hogy engedélyt kell adnia a videók eszközön való tárolására is; válassza Hagyjuk ha megkérik.


Hogyan lehet letölteni a Twitter videókat iPhone és iPad készülékekre

Az iPhone és iPad tulajdonosoknak valamivel több munkát kell elvégezniük, mint az Android tulajdonosoknak, hogy videókat menthessenek a Twitterről, emellett összevissza és időigényesebb is lehet.

  1. Töltse le az ingyenes MyMedia alkalmazást iPhone vagy iPad eszközére.

  2. Nyissa meg a hivatalos Twitter alkalmazást, és keresse meg a menteni kívánt videót tartalmazó tweetet.

    A Twitter videó linkjét böngészőből is átmásolhatja; a hivatalos alkalmazás nem szükséges.

  3. Koppintson a tweetre, hogy annak szövege és videója kitöltse a teljes képernyőt. Vigyázzon, ne érintse meg a tweetben található linkeket vagy hashtageket.

  4. A tweet alatt, a szív ikon mellett egy másik ikon lesz, amely úgy néz ki, mint egy nyíl, amely kilő egy dobozból. Érintse meg.

  5. Érintse Ossza meg a Twittert a.

  6. Érintse Copy link. A tweet URL-je mostantól az eszköz vágólapjára kerül.

  7. Zárja be a Twitter alkalmazást, és nyissa meg a MyMedia alkalmazást.

  8. Érintse böngésző az alsó menüből.

  9. Az alkalmazás tetején lévő mezőbe írja be a www.TWDown.net webhelyet, és koppintson a ikonra Go. Ez lényegében betölt egy weboldalt a MyMedia alkalmazáson belül.

  10. Görgessen lefelé a weboldalon, amíg meg nem jelenik egy olvasandó mező Írja be a Video lehetőséget. Érintse meg ezt a mezőt, hogy megjelenjen a kurzor, majd érintse meg és tartsa rajta az ujját, majd engedje el a billentyűt Paszta opciót.

  11. Érintse Paszta hogy beillessze a tweet webcímét a mezőbe.

  12. Érintse meg a Letöltések
    gombra a mező mellett.

  13. A weboldal most újratöltődik, és számos letöltési linket kínál a videódhoz, különböző méretben és felbontásban. Koppintson a letölteni kívánt elemre.

  14. Amint megérint egy letöltési linket, megjelenik egy menü. Koppintson a Töltse le a fájlt, majd írja be a mentett videó nevét.

  15. Az alsó menüben koppintson a ikonra Média. Ezen a képernyőn látnia kell a mentett videót.

  16. Koppintson a videó fájlnevére.

  17. Egy új menü jelenik meg a lehetőségek listájával. Koppintson a Mentés filmtekercsre a Twitter-videó másolatának mentése az iOS-eszköz Camera Roll mappájába. Mostantól ugyanúgy megnyithatja más alkalmazásokban, mint akkor, ha saját maga készítette volna el a videót.