Hogyan lehet letölteni a Fortnite-t Chromebookon

A Fortnite egy rendkívül népszerű lövöldözős játék, amely Windows, MacOS, iOS, Android, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch számára érhető el. Az Epic nem támogatja a Linuxot vagy a Chrome OS-t, vagyis nincs hivatalos módja annak, hogy a Fortnite-ot Chromebookon játsszák, még akkor is, ha Linuxot futtat.

Kétféleképpen lehet megkerülni az Epic felügyeletét és megszerezni a Fortnite-t Chromebookon: töltse be az Android alkalmazást, vagy használja a Chrome Távoli asztalt a játék Windows vagy MacOS verziójának távoli lejátszásához.

pixabay


Miért nem működik a Fortnite Chromebookokon?

Az Epic eldönti, hogy mely platformokon adja ki a Fortnite alkalmazást, és úgy döntöttek, hogy nem támogatják a Chrome OS vagy Linux rendszert. Ez azt jelenti, hogy nincs hivatalos módja annak, hogy a Fortnite-t Chromebookon játsszák, még akkor is, ha a Linux teljes verzióját telepíti és futtatja.

Ha az Epic valaha is úgy dönt, hogy támogatja a Linuxot, akkor a Linux Fortnite alkalmazás futtatása lesz a legjobb módszer a Fortnite lejátszására Chromebookján. Addig vagy betöltheti a Fortnite Android alkalmazást, vagy a Fortnite lejátszására alkalmas számítógéphez csatlakoztatott Chrome Remote Desktop használatával játszhat.

Mivel az Epic hivatalosan nem támogatja a Fortnite Android alkalmazás Chromebookokon történő letöltését, a kompatibilitás nem túl jó. Képesnek kell lennie az Android-alkalmazások futtatására, 64 bites processzorra és 64 bites Chrome OS-re, valamint legalább 4 GB RAM-ra. Ha megfelel ezeknek a követelményeknek, működhet.


Hogyan tölthetjük be a Fortnite Android alkalmazást Chromebookjára

Noha egyes Chromebookokra lehetőség van az Epic Games telepítőjének és a Fortnite-nak a kitöltése, ez meglehetősen bonyolult folyamat, és a legtöbb Chromebooknál nem működik.

Engedélyeznie kell a fejlesztői módot, engedélyeznie kell az Android-alkalmazásokat, engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat, és magának le kell töltenie az Epic Games indítót Android-telefon segítségével. Végül is, ha Chromebookja nem éri el az osztályzatot, akkor nem tudja telepíteni vagy lejátszani a Fortnite-ot.

Így töltheti be a Fortnite oldalt Chromebookjára:

  1. Engedélyezze a fejlesztői módot Chromebookján.

  2. Engedélyezze az Android-alkalmazásokat Chromebookján.

  3. navigáljon beállítások > Google Play Áruház > Az Android beállításainak kezelése.

  4. Érintse Biztonság.

  5. Érintse Ismeretlen források.

  6. Keresse meg a fortnite.com/android oldalt Android-eszközzel, és mentse az EpicGamesApp.apk programot, amikor a rendszer kéri.

  7. Csatlakoztassa androidos telefonját Chromebookjához USB-kábellel, és vigye át az EpicGamesApp.apk fájlt Chromebookjára.

  8. Futtassa az EpicGamesApp.apk alkalmazást Chromebookján.

  9. Kattints Csomag telepítő.

  10. Kattintson vagy érintse meg a gombot felszerel.

  11. Kattintson vagy érintse meg a gombot Nyisd ki.

  12. Kattintson vagy érintse meg a gombot felszerel.

    Ha szürkét lát NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZ négyzetet a sárga telepítési gomb helyett, ami azt jelenti, hogy Chromebookja nem képes a Fortnite futtatására.

  13. Végezze el a telepítést, és kezdje el a Fortnite játékot.


A Fortnite lejátszása Chromebookon a Chrome távoli asztal használatával

Ha Chromebookja nem képes a Fortnite androidos verziójának telepítésére vagy futtatására, próbálkozzon a Chrome Remote Desktop használatával. Ez egy olyan alkalmazás, amely összeköti a Chromebookot egy asztali vagy laptopos Windows vagy macOS számítógéppel, és valójában ezt a számítógépet használja a Fortnite játékához.

A módszer használatához Windows vagy MacOS számítógépre van szükség, amely képes a Fortnite lejátszására, és gyors internetkapcsolatra.

A lassú hálózati sebesség, a Chromebook hardver, valamint a Windows vagy MacOS számítógépes hardver egyaránt befolyásolhatja a Fortnite általános teljesítményét ezzel a módszerrel. Míg ez a módszer működik, az általános teljesítménye rosszabb lesz, mintha csak Windows vagy MacOS számítógépen játszana.

Így játszhat a Fortnite Chromebookon a Chrome távoliasztal használatával:

  1. Telepítse a Chrome Távoli asztalt a Fortnite lejátszására alkalmas számítógépre.

  2. Telepítse a Chrome Távoli asztalt Chromebookjára.

  3. Chromebookjával csatlakozzon Windows vagy MacOS számítógépéhez, és ha kéri, adja meg a PIN-kódot.

  4. Nyissa meg a Epic Games Store és indítsa el a Fortnite-t.

  5. Játsszon Fortnite-et a Chrome távoli asztalon keresztül.