Hogyan lehet letölteni a Google biztonsági másolatot készítő fotókat

A Google Fotók nagyszerű módja annak, hogy képeit és videóit a felhőben tárolja, így azok bármilyen eszközön és helyen elérhetők, és könnyen megoszthatók barátaival és családtagjaival. Annak biztosítása érdekében, hogy fényképeit a Google-ban tárolja és bármilyen eszközön elérhető legyen, töltse le a Google Backup and Sync alkalmazást számítógépére, androidos és iOS eszközére. A Biztonsági mentés és szinkronizálás biztosítja, hogy fényképeit biztonságosan tárolja a Google Fotókban, felszabadítva az eszközei tárhelyét, és hogy tevékenységét szinkronizálja az eszközök között.

Ha véletlenül töröl egy fotót vagy videót, a Google 60 napig a kukában tartja, mielőtt örökre eltűnik. De visszakeresheti, mielőtt ez megtörténne. Itt van, hogyan.

A Google 60 napig őrzi a fotókat a lomtárában. A 60 nap előtt manuálisan is kiürítheti a lomtárat, és ha mégis megteszi, akkor az ott küldött fotók eltűnnek. Lehetőség van egy fénykép végleges törlésére is, és az így törölt fotókat nem lehet helyreállítani.


Hogyan lehet letölteni a Google biztonsági másolat fényképeit a számítógépén

A törölt Google-fotók PC-n történő letöltéséhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. A fotók számítógépen történő helyreállításához először jelentkezzen be abba a Google-fiókba, ahol a képeket tárolták.

  2. Nyissa meg a Google Fotókat.

    A Google kukájában található elemeket úgy is elérheti, hogy rákattint a képernyő bal felső sarkában található három vízszintes sávra, és megérinti az elemet Kukába a felbukkanó menüben.

  3. Nyissa meg a Google Fotók kukáját. A bal oldali menüikon megnyomásával megtalálhatja.

  4. Keresse meg a visszaállítani kívánt fotókat vagy videókat, majd kattintson a kicsire pipa mindegyik bal felső sarkában lévő körön belül.

  5. Válassza ki a Visszaad linket a képernyő jobb felső sarkában.


Hogyan lehet letölteni a Google Backup Photos alkalmazást Android és iOS rendszeren

A törölt tartalom lekérésének folyamata az Android és az iOS rendszerű Google Fotókban kissé eltér a PC-módszertől.

  1. Nyissa meg a Google Fotók alkalmazást, és koppintson a vízszintes sáv menüjére a képernyő bal felső sarkában.

  2. választ Kukába.

  3. Ha Android-ot használ, koppintson a ikonra Visszaad linket a képernyő jobb felső sarkában. Ha iOS-t használ, koppintson a ikonra választ.

  4. A kukák minden egyes fényképének bal felső sarkában átlátszó kör jelenik meg. Koppintson mindegyikre, amelyet vissza szeretne állítani.

  5. Miután az összes fénykép ki lett jelölve, koppintson a ikonra Visszaad a képernyő alján.


Mi történik a Google Fotó visszaállításakor

Miután a Google befejezte a visszaállítási folyamatot, a kiválasztott képek vagy videók automatikusan megjelennek a Google Fotók könyvtárban. Ezek megjelennek minden olyan Google Fotóalbumban is, ahol korábban voltak. Mostantól a fiókba bejelentkezett bármely eszközön hozzáférhet a képekhez.

Mi a teendő, ha a fénykép nincs a kukában?

Ha nem találja a hiányzó fényképeket a kukában, és túl van a 60 napos lejárati időn, akkor is lehet némi remény az elveszett képek helyreállítására. Íme néhány dolog, amit kipróbálhat:

  • Amikor fényképeket és videókat töröl a Google Fotókból, a Google nem törli automatikusan azokat a Bloggerből, a YouTube-ból vagy a Gmailből. Ha fotókat szeretne törölni ezekből a szolgáltatásokból, azokat minden egyes szolgáltatáson belül törölnie kell. Ha a fotók bármelyikét hozzáadta ezekhez a szolgáltatásokhoz, akkor is ott lesznek.
  • Ellenőrizze az összes Google Fotóalbumot, hogy megbújhat-e ott a keresett kép.
  • Ha több Google-fiókkal rendelkezik, jelentkezzen be a többi fiókba, és ellenőrizze, hogy a fotó ott tárolható-e.
  • Ha valaki mással osztotta meg a fotót, kérje meg, hogy ellenőrizze e-mailjeit vagy az eszköz tárhelyét, hogy megnézzék, vannak-e még a fotók.

Csak akkor törölhet fotókat a Google Fotók albumából, ha Ön a képek tulajdonosa. Nem törölhet fényképeket egy olyan albumból, amely nem Öné. Csak a tulajdonos távolíthatja el a képeket egy megosztott albumból.

A Google Fotók nem szinkronizálja az eszközöket? Próbáld ezt

Ha úgy tűnik, hogy eszközei nem szinkronizálnak az eszközök között, nyissa meg a Google Fotó menüt, és lépjen a következőre: beállítások hogy a Google Backup and Sync be legyen kapcsolva.