Hogyan lehet frissíteni a Fortnite-et a kapcsolón

A Fortnite a "játékok szolgáltatásként" produkciós modellt követi, ami azt jelenti, hogy a játékot gyakran frissítik új játékmenettel, történetekkel és egyéb tartalmakkal, hogy a játékosokat elkötelezzék. Ezek a frissítések rendszeresen bevezetésre kerülnek a videojáték összes verziójára, beleértve a Nintendo Switch verziót is, és az online játék előtt a játékosoknak telepíteniük kell őket. Ezért fontos tudni, hogy miként szerezhetjük be a legújabb Fortnite Nintendo Switch frissítést.


Az automatikus Fortnite Nintendo Switch frissítések bekapcsolása

Az automatikus frissítések engedélyezésének legegyszerűbb módja, hogy mindig a Fortnite on Switch legújabb verzióját használja.

Miután engedélyezte ezt az opciót, a Nintendo Switch konzol gyakran ellenőrzi a játék- és alkalmazásfrissítéseket, ha csatlakozik az internethez. A Fortnite játékfrissítés észlelésekor az adatok automatikusan letöltődnek és települnek a háttérben.

Célszerű a Nintendo Switchet dokkolva vagy áramforráshoz csatlakoztatva tartani, miközben engedélyezi az automatikus frissítéseket, mivel nagy mennyiségű adat letöltése sok akkumulátort használhat fel.

Így engedélyezheti a Fortnite háttérfrissítéseket a Nintendo Switch konzolján.

  1. Kapcsolja be a Nintendo Switch konzolt.

  2. Válassza ki a Rendszerbeállítások ikonra az alsó menüből, majd nyomja meg a gombot A.

    A Rendszerbeállítások ikon a szürke kör ikon, amely fogaskeréknek tűnik.

  3. választ rendszer a bal oldali menüből.

  4. A képernyő jobb oldalán görgessen lefelé, és jelölje ki Automatikus szoftverfrissítések.

    Az automatikus frissítéseket nem lehet letölteni és telepíteni, ha a Nintendo Switch ki van kapcsolva. A funkció működéséhez a konzolt be kell kapcsolni vagy alvó módban.

  5. Ha a "Ki" szó van mellette, nyomja meg a gombot A megváltoztatni On. Ha az automatikus szoftverfrissítés már be van kapcsolva, akkor nem kell semmit tennie.

  6. Nyomja meg a FŐOLDAL gombra a Rendszerbeállításokból való kilépéshez és a Nintendo Switch főképernyőjére való visszatéréshez.


Hogyan lehet manuálisan frissíteni a Fortnite-t a kapcsolón

Míg az automatikus frissítések bekapcsolása általában garantálja, hogy a Fortnite legújabb verzióját futtatja, manuálisan is ellenőrizheti az új tartalmakat.

A játék manuális frissítése akkor lehet hasznos, ha hosszabb ideig kikapcsolta a Switchet, vagy ha kiad egy fontos új játékfrissítést, és a lehető leghamarabb el akarja játszani annak tartalmát.

  1. Kapcsolja be a Nintendo Switch konzolt, és ellenőrizze, hogy csatlakozik-e az internethez.

  2. A nyílbillentyűkkel vagy a joystickokkal válassza ki a Fortnite elemet.

     Csak ki kell emelnie az ikont. Ne nyissa meg a játékot.

  3. Nyomja meg a + or - gombot a Nintendo Switch vezérlőn vagy a Joy-Con-on a játékspecifikus opciók menü aktiválásához.

  4. Kiemel szoftver frissítése a bal oldali menüből.

    Ha kézi módban használja a Nintendo Switch-et, akkor az egyes menüpontokat is megérintheti ujjával.

  5. választ Az interneten keresztül.

  6. Ha a Fortnite legújabb verzióját használja a Nintendo Switch-en, megjelenik egy üzenet: „Ön a szoftver legújabb verzióját használja”. Ha még nem rendelkezik a legújabb verzióval, akkor a frissítés megkezdődik és automatikusan települ.