A Grindr használata asztali számítógépen

A Grindr, a melegek, biszexuálisok, transzneműek és furcsa emberek népszerű közösségi hálózata a tagjai eszközeiről származó helyadatokat használja a valós kapcsolatok megkönnyítésére. Ez egy mobilalkalmazás-alkalmazás - vagyis mobileszközökre, például iPhone-okra, iPad-ekre, valamint Android-telefonokra és táblagépekre optimalizálták. A Grindr-t azonban használhatja asztali vagy hordozható számítógépen, egy kis csípéssel.


Telepítse az emulációs szoftvert és a Grindr-t az asztalra

A Grindr programot nem futtathatja az asztalon lévő böngészőből. Ha asztali vagy hordozható számítógépen szeretné futtatni a Grindr-t, telepítsen egy emulátort és a Grindr alkalmazást.

A Grindr telepítése asztali vagy laptop számítógépre:

  1. Válasszon ki egy emulátort. Számos gyártó kínál fizetett és ingyenes Android emulátorokat, amelyek különböző típusú szolgáltatásokat tartalmaznak. A Grindr GPS-koordinátákat igényel a munkához, és az olyan platformok, mint az Andy és a Remix OS Player, lehetővé teszik a hely kézi megadását.

    Használjon Android emulátort, ne pedig iOS emulátort, mert a legtöbb ember nem fér hozzá törvényesen a fájlokhoz az iOS emulátor futtatásához az iPhone készülékhez.

  2. Telepítse az emulátort. Minden emulátor eltérő telepítési módszert követ, de általában töltse le a telepítőt, és kattintson duplán a fájlra az emulátor telepítéséhez.

    Az Android emulátor nem telepíthető a Hyper-V rendszert futtató Windows 10 számítógépre. Találhat ISO-t egy Android x86 projektből, de a stabil Android Kernelek három vagy négy verzióval maradnak a legújabb kiadás mögött.

  3. Telepítse a Grindr alkalmazást. Az Android emulátor indításakor állítsa be új Android eszközként. Ezután jelentkezzen be a Google Playre, és töltse le a Grindr alkalmazást a Google Play Áruházból.

    Ha a Bluestacks emulátor Grindr verzióját választja, a Bluestacks lejátszó tartalmazza a Grindr programot is.

  4. Indítsa el a Grindr-t. Nyissa meg a Windows Start menüt, és válassza ki az emulátort a telepített alkalmazások listájából. Bejelentkezéskor ugyanolyan folytonosságot fog tapasztalni az Android emulátoron, mint iPhone vagy Android okostelefonján.

  5. Ellenőrizze, hogy a Grindr a várt módon működik-e. Ellenőrizze, hogy a Grindr helyesen határozza-e meg. Ha helytelen a tartózkodási helye, ellenőrizze az emulátort, hogy van-e hely felülírási funkció. Nem mindegyik emulátor rendelkezik. Ezenkívül végezzen egy kis módosítást a profiljában, zárja be az emulátort, majd jelentkezzen be újra. Néhány emulátor nem fogja fenntartani ezeket a módosításokat a fiókjában.


Lehetséges problémák a Grindr használatával asztali számítógépen

Egyes emulátorok telepítése bonyolult lehet, lassúak és hibásak. Ezért nem szabad elvárni, hogy a Grindr olyan simán működjön az asztali számítógépen, mint egy mobil eszközön. Hasonlóképpen előfordulhat, hogy a Grindr egyes funkciói nem a várt módon működnek, mivel a programot olyan környezetben használják, amelyre nem szánták.

Az egyik legnagyobb aggodalom az, hogy a helyinformációk helyesen jelennek-e meg, vagy egyáltalán megjelennek-e. A Grindr a mobileszköz GPS-technológiáját használja az Ön tartózkodási helyének azonosítására, amelyet aztán „srácok keresésére talál a közelben, bármikor, bárhol”. Ezért elsősorban mobilalkalmazás.

Ha a számítógép az Öné, mentse el a Grindr munkameneteket, és később lépjen kapcsolatba másokkal. A mentett Grindr munkamenetek folytathatók asztali számítógépén, telefonján vagy táblagépén.

Ha a helyadatai nem állnak rendelkezésre, vagy nem megfelelően jelennek meg, akkor előfordulhat, hogy kevés találatot vagy egyezést mutat, amely nem az Ön területén található.