A Kindle App használata Mac rendszeren

Nem szükséges fizikai Kindle eszköz, hogy digitális könyveket olvashasson az Amazon-ból. Az Amazon Mac-nek készült Kindle alkalmazásának köszönhetően az e-olvasó minden funkcióját meg tudja szerezni anélkül, hogy további hardvert kellene vásárolnia.

A felhőtárolással akár digitális könyvtárát is elolvashatja ingyenesen az interneten. Így készíthet és kezelhet Kindle könyvtárat a Mac-en.

A cikk utasításai a macOS 10.10 vagy újabb rendszert futtató eszközökre vonatkoznak.


Hogyan kell letölteni és használni a Kindle alkalmazást Mac-hez

A Kindle alkalmazás ingyenesen elérhető a Mac App Store-ból, és gyorsan beállítható. Kövesse ezeket a lépéseket a digitális könyvtár használatának megkezdéséhez.

  1. Nyissa meg az App Store-t a alma menüben.

  2. Keressen az App Store-ban a "Kindle" kifejezésre.

  3. A hivatalos Kindle alkalmazás az első eredmény. Kattintson a gombra Kap és azután felszerel letölteni és telepíteni.

  4. Kattints Nyisd ki az Kind Store alkalmazásban az App Store-ban, vagy lépjen a alkalmazások mappát, és kattintson a Meggyújt app.

  5. A Kindle megnyitásakor arra kéri, hogy adja meg az Amazon hitelesítő adatait. Ezt a lépést csak egyszer kell megtennie.

  6. A Kindle megnyílik egy képernyőn, amely megmutatja az Amazon-tól vásárolt összes e-könyvet (ha van ilyen). A bal felső sarokban egy ablak található, amely a könyvtár megkeresésének és rendszerezésének lehetőségeit tartalmazza. Alapértelmezés szerint a Mind gombot.

    • Mind az egész könyvtáradat mutatja.
    • A szinkron gomb, amely nyilakkal ellátott körnek tűnik, ellenőrzi a fiókját, és frissíti a könyvtárat a megvásárolt könyvekkel.
    • Letöltve a számítógépre átvitt címeket mutatja.
    • A PDF-fájlok A menü a hozzáadott dokumentumokat tartalmazza, amelyek nem a hagyományos e-könyv formátumban vannak.

  7. Rendezheti könyveit a Gyűjtemények, amelyek olyan mappákhoz hasonlítanak, amelyekben az elemeket bármilyen értelmes módon tárolja.

    Új gyűjtemény létrehozásához kattintson a gombra Plusz jel.

  8. A megnyíló menünek két lehetősége van. New Collection létrehoz egy új mappát. Gyűjtemény importálása áthelyez minden meglévőt, amelyet készített (például a Kindle iPad alkalmazásról) a Mac alkalmazásba.

  9. Új gyűjtemény készítéséhez válassza ki ezt a lehetőséget, és írja be annak nevét. nyomja meg belép menteni.

  10. Kétféleképpen adhat hozzá könyvet új gyűjteményéhez:

    • Húzza a borítóját a gyűjtemény nevére a képernyő bal oldalán.
    • Kattintson a jobb gombbal a borítóra, jelölje ki Hozzáadás / eltávolítás a gyűjteményből, majd kattintson annak a nevére, amelyhez hozzá kívánja adni.

  11. Az olvasás megkezdéséhez kattintson duplán a kívánt könyv borítójára.


Új könyvek vásárlása

Az Amazon nem nyújt könyvvásárlási módot a Kindle alkalmazásból, de a Kindle keresési funkcióval felfedezheti a címeket. Még az első fejezetet is ingyen elolvashatja. Miután megtalálta a megvásárolni kívánt könyvet, jelentkezzen be a böngészőjében az Amazon Kindle áruház weblapjára a vásárláshoz.

Miután kijelentkezett, az Amazon megkérdezi, hogy le szeretné-e tölteni a könyvet a Kindle eszközére. Ha nem látja a könyvet a Kindle alkalmazásban, nyomja meg a gombot Szinkronizálás ikon hogy frissítse és összegyűjtse a könyvét.


A Kindle Cloud Reader használata

Ha nem akarja (vagy nem tudja) telepíteni a Kindle alkalmazást a Mac számítógépére, akkor lépjen egy webböngésző fülre, és keresse fel a Kindle Cloud Reader oldalt.

  1. Lépjen a Kindle Cloud Reader webhelyre, és írja be az Amazon bejelentkezési adatait.

  2. Kattints Kezdje el most.

  3. Megjelenik a könyvtárad, ahol rákattintasz az elolvasni kívánt könyvre.

  4. Egy könyv offline olvasásra való letöltéséhez kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Töltse le és rögzítse a könyvet a menüből.

    Míg a könyv elolvasásához már nincs szükség internetkapcsolatra, a könyvet csak a Kindle eszközön, alkalmazáson vagy a Kindle Cloud Readeren keresztül olvashatja el.