Hogyan konvertálhat PDF-t Kindle-be

Míg az Amazon Kindle írói és alkalmazásai széles körben ismertek arról, hogy képesek letölteni és megjeleníteni az Amazon online áruházából vásárolt digitális tartalmakat, például regényeket és képregényeket, sokan még mindig szívesen olvasnak tartalmat saját maguk által létrehozott vagy másról letöltött PDF fájlok segítségével. forrás. Ha vannak PDF fájljai, amelyeket el szeretne olvasni a Kindle-en, akkor a PDF-eket konvertálhatja Kindle-re, és elolvashatja azokat az alkalmazás vagy a Kindle olvasó segítségével.


Tudsz PDF-et olvasni a Kindle-n?

Szerencsére a válasz igen. Az Amazon összes Kindle-alkalmazása és -szerkesztője támogatja a PDF-fájlokat. A PDF fájlok olvashatók natív PDF fájlformátumban, vagy konvertálhatók natív Kindle fájlformátumba, bár erre a legtöbb esetben nincs szükség.

A PDF fájlok Kindle ereaderbe vagy alkalmazásba történő átvitele e-mailben történik, és teljesen ingyenes. Az átvitel megkezdéséhez azonban több lépés van. Meg kell találnia Kindle e-mail címét, jóvá kell hagynia személyes e-mail címét, el kell küldenie a PDF fájlt a Kindle e-mailben, majd végül meg kell nyitnia a PDF fájlt a Kindle alkalmazásban vagy olvasón. Olvassa tovább, hogy megismerje az egyes lépések végrehajtásának részleteit.


Hogyan lehet megtalálni a Kindle e-mail címet

A Kindle PDF-fájljának olvasásához és a fájlátviteli folyamat megkezdéséhez ismernie kell a Kindle ereaderéhez, táblagépéhez vagy alkalmazásához társított egyedi e-mail címet.

Ezt az e-mail címet hivatalosan a Kindle-nek küldött e-mail címének nevezik.

A Kindle-nek küldött e-mail címe nem az az e-mail cím, amelyet az Amazon webhelyére vagy alkalmazásaiba történő bejelentkezéshez használ. Nem az e-mail, amelyet az Amazon szolgáltatásaihoz, például a videojátékok streaming webhelyéhez, a Twitchhez való hozzáféréshez használ.

Teljesen érthető, ha elfelejtette a Kindle-hez küldött e-mail címét, mivel a legtöbb ember nem használta volna sokat, ha egyáltalán. Szerencsére nagyon könnyű megtalálni, és megtalálható a beállítások az operációs rendszer szakasza maga a Kindle vagy az beállítások oldalt a Kindle alkalmazásban.

A Kindle-hez küldött e-mail címe ezen az oldalon is megtalálható az Amazon webhelyén, a kívánt Kindle alkalmazás vagy eszköz melletti ellipszisre kattintva.

Ez az oldal információkat tartalmaz a telepített Audible alkalmazásokról is, amelyek nem támogatják a Kindle-küldés funkciót. Ha nem látja az e-mail címet, ellenőrizze még egyszer, hogy nem az Audible alkalmazás adatait nézi-e meg.

A Kindle-hez küldött e-mail címek minden eszközön teljesen különböznek, így ha PDF-fájlt szeretne küldeni több eszközre, akkor a fájlt több Kindle-küldésű e-mail címre kell elküldenie.


Az Ön e-mail címének jóváhagyása a Kindle Transfer PDF fájlhoz

Alapértelmezés szerint az e-mail címét, amelyet az Amazon webhelyére és alkalmazásaiba történő bejelentkezéshez használ, már jóváhagyják a PDF fájlok küldéséhez a Kindle alkalmazásokhoz és az írógépekhez. Ha azonban másik e-mail címet szeretne használni, akkor azt jóváhagyott e-mail címként kell regisztrálnia.

Ennek célja, hogy megakadályozza, hogy a teljesen idegen emberek a Kindle eszközöket saját PDF-fájljaikkal spameljék.

Jóváhagyott e-mail cím hozzáadása a fiókjához:

  1. Menj a preferenciák szakasza Kezelje tartalmát és eszközeit oldal az Amazon webhelyén

  2. Alatt Személyes dokumentum beállításaikettyenés Adjon hozzá egy új jóváhagyott e-mail címet.

  3. A linkre kattintás után megjelenik egy űrlap. Írja be e-mail címét a megadott mezőbe, majd kattintson a gombra Cím hozzáadása.


Hogyan lehet PDF-t küldeni a Kindle-nak

Most, hogy megvan a Kindle-hez küldött e-mail címe, és személyes e-mail címét jóváhagyott e-mailként hozzáadta az Amazon-fiókjához, készen áll a PDF-fájl elküldésére a Kindle-ra.

  1. Nyissa meg a kívánt e-mail alkalmazást vagy szolgáltatást, például az Outlook vagy a Gmail, és kezdje el új e-mail írását.

  2. A A címzettek or Cím mezőbe írja be a Kindle e-mail címét annak a Kindle ereader-nek, táblagépnek vagy alkalmazásnak, amelyre a PDF fájlt el szeretné küldeni.

  3. Ha a PDF fájlt natív Kindle fájlformátumra kívánja konvertálni, írjon Megtérít az e-mailbe Tárgy vonal. Az Amazon a küldés során automatikusan konvertálja a PDF fájlt.

    A fejlett vagy összetett stílusú PDF fájlok konvertálásukkor elveszíthetik formátumukat. Ha a fájl helytelenül jelenik meg, egyszerűen ismételje meg ezeket a lépéseket, és hagyja el a Tárgy sor üres. A Kindle eszközei és alkalmazásai általában teljesen rendben, PDF-fájlok nélkül, konvertálás nélkül olvashatók.

  4. Csatolja a PDF fájlt az e-mailhez, mint bármely más e-mail mellékletet.

    A folytatás előtt ellenőrizze, hogy a PDF fájl feltöltése befejeződött-e az Ön e-mailjére.

  5. Kattints Küldés.

  6. A Kindle PDF fájl átvitele néhány perctől akár egy óráig is eltarthat, és a fájl méretétől függően változhat.

    Ha a Kindle vagy az okostelefon, amelyre telepítve van a Kindle alkalmazás, leválasztják az internetről, az Amazon körülbelül 60 napig továbbra is megpróbálja elküldeni a PDF fájlt. Ezen idő lejárta után újra el kell küldenie a fájlt új e-mailben.


PDF-fájl olvasása a Kindle e-olvasókon

Miután elküldte a PDF fájlt a Kindle ereader társított e-mail címére, annak meg kell jelennie a szokásos regények, képregények és más kiadványok könyvtárában, amelyeket korábban megvásárolt vagy letöltött.

A PDF fájlok Kindle-on történő olvasása pontosan ugyanúgy működik, mint a Kindle e-könyv olvasása. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti az indexképet vagy a címet, és automatikusan megnyílik.

PDF-fájl olvasása Kindle-en PC-re és Mac-re

A Windows és macOS számítógépek Kindle alkalmazásai nem rendelkeznek Kindle-től küldött e-mail címmel, de támogatják a helyi PDF fájlok natív importálását.

Így olvashatja el a PDF fájlokat a Kindle PC és Mac alkalmazásokban.

  1. Nyissa meg a Kindle alkalmazást Windows vagy Mac számítógépén.

  2. Kattints filé.

  3. Kattints PDF importálása.

  4. Fájlböngésző jelenik meg. Keresse meg a PDF fájlt, majd kattintson a gombra Nyisd ki.

  5. A PDF-fájl mostantól olvasható és szerkeszthető lesz a Kindle alkalmazásban.

    Ha végzett, bezárhatja az alkalmazást, ahogy általában teszi, vagy kattintson könyvtár hogy visszatérjen az alkalmazás főmenüjéhez.