A sárga oldalak használata valakinek online kereséséhez

Az YP.com, más néven The Real Yellow Pages, a "hagyományos" telefonkönyv, a Yellow Pages, amelyet az interneten helyeznek el a könnyű hozzáférés érdekében. Van egy ingyenes emberek kereső eszköze, ahol futtathat keresést név szerint, vagy fordított keresést végezhet a sárga oldalak között cím vagy telefonszám alapján.

A Sárga Oldalak tartalmazzák a lakossági és üzleti listákat, a térképeket és az útvonalterveket, a helyi látnivalókat, kérdéseket és válaszokat, valamint kuponokat is. 

Az YP.com webhelyet webböngészőn keresztül vagy az Android és iOS rendszeren elérhető mobilalkalmazással használhatja.

Az YP.com kizárólag az Egyesült Államokra összpontosít, míg a YellowPages.ca kanadai listákat kínál.


Használja a Yellow Pages People Search eszközt

  1. Nyissa meg az Emberek keresése oldalt a Sárga Oldalak webhelyen. Ezzel eljut egy olyan keresőmotorhoz az YP.com-on, amely lehetővé teszi a webhely fehér oldalainak könyvtárában történő keresést.

  2. Válassza ki, hogyan keresse meg a személyt:

    • NÉV SZERINT: Vezetéknév kötelező, de megadhat keresztnevet, várost vagy irányítószámot is, és megadhatja, ha ismeri ezeket a részleteket.
    • CÍMRE: Cím szükséges a fordított címkeresés futtatásához.
    • TELEFONSZÁMONként: A telefonszám fordított keresése az YP.com-on lehetővé teszi, hogy csak egy számot írjon be, hogy lássa, mit tudnak mondani a Sárga Oldalak arról, hogy kié.

    Hogyan kell használni a Google-t fordított telefonos kereséshez

  3. Tekintse át az eredményekben megjelenő információkat, és opcionálisan válassza ki A TELJES PROFIL MEGTEKINTÉSE fül alatt találsz.

    Ezt a gombot követve eljuthat az YP.com webhelyétől, és egy másik, Intelius nevű webhelyre vezet.

  4. A személykeresést folytathatja az Intelius weboldalán.

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Inteliusról nem minden információ szabadon megtekinthető. Találhat néhány részletet, amelyek nem szerepeltek a Sárga Oldalakon, például az iskolák, amelyeken részt vett, rokonok, egyéb lakott helyek, valamint a jelenlegi és / vagy korábbi telefonszámuk első néhány számjegye. A teljes jelentés folytatása azonban nem ingyenes.


Keressen egy vállalkozást az YP.com oldalon

Ha nem tudja a személy nevét, telefonszámát vagy címét, de véletlenül tudja, hol dolgoznak, akkor a Sárga Oldalak segítségével megtalálhatja a vállalat címét és telefonszámát, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot az illetővel.

  1. Nyissa meg az YP.com kezdőlapját, és írja be a vállalkozás nevét és helyét.

  2. Válassza ki a megfelelő elemet az eredményoldalról.

  3. Tekintse át a profiloldalon a vállalat elérhetőségeit.