A sérült jelszófájlok (PWL fájlok) javítása

A jelszófájlok néha megsérülhetnek vagy megrongálódhatnak, ami sok problémát okozhat a Windows rendszerben.

Bizonyos esetekben a sérült jelszófájl egyszerű bejelentkezési problémákat okozhat, vagy azok okozhatják azokat a hibaüzeneteket, mint az "Intéző érvénytelen oldalhibát okozott a Kernel32.dll modulban" és hasonló üzenetek.

A jelszófájlok javítása, amelyek mindegyike a pwl fájlkiterjesztéssel végződik, meglehetősen egyszerű feladat, mivel a Windows utasítást kaphat, hogy indításkor automatikusan generálja őket.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a jelszólista fájlok javításához a Windows PC-n.

  1. Kattints a Rajt és azután Keresés (Vagy Találj(a Windows operációs rendszer verziójától függően).
  2. A Név: szövegmezőbe írja be * .pwl és kattintson Keresse meg most. A Windows más verzióiban előfordulhat, hogy a gombra kell kattintania Minden fájl és mappa linkre írja be a * medence keresési feltételeket, majd kattintson a gombra Keresés.
  3. A keresés során talált pwl fájlok listájában kattintson a jobb gombbal mindegyikre, és válassza a lehetőséget töröl. Ismételje meg ezt a lépést minden megtalált pwl fájl törléséhez.
  4. Zárja be a Keresés vagy Keresés ablakot.
  5. Indítsa újra a számítógépet. Amikor újra bejelentkezik a Windows rendszerbe, a jelszólista fájlok automatikusan létrejönnek.

A Windows 95 néhány korai verziójában a jelszófájlok nem jönnek létre automatikusan, amikor bejelentkezik. Ezekben az esetekben a Microsoft biztosított egy eszközt ennek megvalósítására. Ha a fenti lépések nem működnek, és gyanítja, hogy a Windows 95 korai verzióját használja, töltse le az mspwlupd.exe eszközt.