Az Apple Maps Street View használata

Az iOS 13-mal megjelent Apple Watch-ok Körülnézési funkciója ismerős lesz, ha valaha is használta a Google Street View szolgáltatást. Az Apple Maps utcanézet funkciójának kétféle módja van: böngészés és keresés. Azonban úgy dönt, hogy megtalálja úti célját, a Körülnézés közelről és személyesen megmutatja Önnek.

Az Apple koncepciójának verziója jelenleg Honolulura, Las Vegasra, San Fransiscóra és San Jose-ra korlátozódik, folyamatosan érkeznek újabbak.


Böngészés az utcakép körül

Ha a Tömegközlekedés vagy a Térkép nézet (nem Műhold) módjaival csúsztat körül a térképen (támogatott helyen), akkor a képernyő jobb felső sarkában, közvetlenül az Információ alatt látható távcsövek jelennek meg. Iránytű gombok. 

  1. Érintse meg a Távcső ikon és egy kis betét jelenik meg a képernyő tetején, alatta pedig a térkép kukucskál. 

  2. Érintse meg a gombot Bontsa ikonra a bal felső sarokban, hogy az Apple Maps utcanézet teljes képernyős legyen. Érintse meg újra ugyanazt az ikont, hogy visszabillenjen a kisebb ablakba. 

  3. Csúsztassa balra, jobbra, felfelé vagy lefelé a kiválasztott hely 360 fokos nézetének megtekintéséhez. Ha végzett körülnézéssel, koppintson a gombra csinált.


Hogyan kell keresni az Apple Street View alkalmazásban

Mint mindig, az Apple Maps-ben is kereshet egy adott helyet, bármilyen nézetben, beleértve a Műholdat is. 

  1. Érintse meg a Keressen egy helyet vagy címet mezőbe írja be a választott hely nevét. A kategóriában bármelyik kategóriát megérintheti Keresés a közelben szakasz. 

  2. Az Apple Maps a térkép tetején, az alábbi Útvonalak ikonnal és alatta néhány fotóval eljut a keresett helyre. Koppintson a Nézz körül a bal alsó képen, és megkapod az Apple Maps Look Around teljes képernyős verzióját. 

  3. Húzza el minden irányba a helyének közvetlen nézetét, koppintson a ikonra Bontsa/A-expand ikont a bal felső sarokban, és koppintson a ikonra csinált hogy visszatérjen a szokásos Térképhez. 


Szórakoztató helyek az Apple Maps használatával Nézz körül

Ne érezd azt sem, hogy otthon közelében kell maradnod. Csakúgy, mint a Google Street View vagy a Google Earth, bárhová nézhet a földgömbön (hogy az Apple-nek természetesen vannak képei).

Szeretné megnézni, mi történik Honoluluban? Vegyen egy gyűrűt a Diamond Headnél a körülötte lévő lakóutcákról. Nézze meg a San Francisco-i Castro kerületet, vagy a Las Vegas-i The Strip-et. Ahogy az Apple további helyeket ad hozzá, gyakorlatilag mindet meglátogathatja iPhone vagy iPad kényelméből az Apple Look Around segítségével.