Az iPhone nem fogja letölteni az alkalmazásokat? 11 módszer a javításra

Frusztráló lehet, ha iPhone-ja nem tölt le új alkalmazásokat. Kevés az értéke egy iPhone-nak, ha nem tudja kihasználni a hatalmas Apple alkalmazásboltot és annak alkalmazáskönyvtárát. A probléma megoldása általában nem túl nehéz.

Ha az iPhone alkalmazásokat tölt le, de nem frissíti azokat, az más megoldás

Ezek a tippek minden olyan iPhone, iPad és iPod touch eszközre vonatkoznak, amelyek az iOS legújabb verzióival rendelkeznek.


Okok, amelyek miatt az iPhone nem tölti le az alkalmazásokat

Míg egy olyan iPhone javítása, amely nem tölt le alkalmazásokat, meglehetősen egyszerű, az okokat nem könnyű diagnosztizálni. Az okok az App Store szabályaiból, egyszerű szoftverhibákból vagy az Apple ID vagy az iPhone beállításainak problémáiból fakadhatnak. Ahelyett, hogy itt felsorolná az okokat, az alábbi megoldások valamilyen hátteret nyújtanak a kérdéshez.

Egy egyszerű magyarázat arra, hogy miért nem tölthet le alkalmazásokat, az, hogy nincs elegendő tárhely az iPhone-on. Van egy módja annak, hogy felszabadítson egy iPhone-on tárhelyet, és még bővítse is az iPhone memóriáját.


Hogyan lehet kijavítani az iPhone-t, amely nem tölt le alkalmazásokat

Számos módja van annak, hogy kijavítson egy olyan iPhone-t, amely nem működik vagy elakad, miközben megpróbálja letölteni az alkalmazásokat. Ha az eszközén lévő alkalmazásokat nem lehet letölteni, próbálja ki ezeket a javításokat, ebben a sorrendben.

  1. Letöltés Wi-Fi-n keresztül. Elérheti az App Store korlátozását, ha mobilalkalmazáson keresztül tölt le egy alkalmazást, például 4G LTE. Az Apple 200 MB-ra korlátozza a mobilhálózaton keresztül letölthető alkalmazások méretét. (Az iOS régebbi verziói 150 MB-ra állítják a korlátot.) Ez megakadályozza, hogy az emberek túl sok adatot használhassanak fel egyetlen letöltéskor. Ha a letölteni kívánt alkalmazás nagyobb, akkor csatlakozzon a Wi-Fi-hálózathoz, és próbálkozzon újra.

    Győződjön meg arról, hogy a telefon nincs repülőgépes módban, amely blokkolja az összes Wi-Fi és mobilhálózati kapcsolatot.

  2. Indítsa újra az App Store alkalmazást. Lehetséges, hogy az alkalmazás letöltésének hibája az App Store alkalmazáshoz kapcsolódik. Az App Store alkalmazásból való kilépés törölheti a hibát. Miután kilépett az alkalmazásból, nyissa meg újra az App Store alkalmazást, és töltse le újra az alkalmazást.

  3. Szüneteltesse és indítsa újra az alkalmazás letöltését. Ez a tipp akkor működik, amikor az alkalmazás letöltése leáll. Ha a kezdőképernyőn megjelenik egy alkalmazás ikon, de a letöltés lelassult vagy leállt, koppintson a telepíteni kívánt alkalmazás ikonjára. Ez szünetelteti a letöltést. Várjon egy rövid ideig, majd érintse meg újra a letöltés folytatásához.

  4. Indítsa újra az iPhone-t. Néha újra kell indítania egy eszközt, hogy a dolgok újra működjenek. Átmeneti hiba lehet az operációs rendszerben vagy egy szoftverkomponensben. Az újraindítás általában megoldja ezeket a problémákat.

  5. Ellenőrizze az Apple ID fizetési módját. Az alkalmazások letöltéséhez fizetési módot kell csatlakoztatnia az Apple ID-jéhez, még akkor is, ha ingyenes alkalmazást tölt le. Ha nincs fájlja a fizetési módnak, vagy ha a kártya lejárt, akkor előfordulhat, hogy nem tudja letölteni az alkalmazásokat. Ez vezethet a Megerősítés szükséges előugró üzenet. Érvényes fizetési mód hozzáadása megoldhatja a problémát.

  6. Jelentkezzen ki az App Store-ból, és jelentkezzen be újra. Az iPhone, amely nem tud alkalmazásokat letölteni, azt jelentheti, hogy valami nincs rendben az Apple ID-vel. Ha az iPhone és az Apple App Store közötti kapcsolat megszakad, a kijelentkezés és az újbóli bejelentkezés kijavíthatja. Válassza a lehetőséget beállítások > iTunes & App Store > Apple ID > Kijelentkezés. Ezután jelentkezzen be újra a kiválasztásával Bejelentkezés és beírja az Apple ID felhasználónevét és jelszavát.

  7. Frissítse az iOS rendszert. Az iOS frissítései - az iPhone, iPad és iPod touch operációs rendszere - gyakran megoldják a szoftverhibákat. Lehetséges, hogy iPhone-ja nem tudja letölteni az alkalmazásokat az operációs rendszer hibája miatt. Egy egyszerű, gyors és ingyenes operációs rendszer-frissítés megoldhatja a problémát.

    Az iOS-t vezeték nélkül vagy az iTunes segítségével frissítheti.

  8. Állítsa be a megfelelő dátumot és időt. A helytelen dátum- és időbeállítások megakadályozhatják az alkalmazások letöltését. A megoldás legegyszerűbb módja az, ha az iPhone automatikusan beállítja a dátumot és az időt, hogy mindig helyes legyen. Válassza a lehetőséget beállítások > általános > Dátum idő. Mozdítsd meg a Állítsa be automatikusan kapcsoló állásba On (zöld).

  9. Állítsa vissza az iPhone eszköz beállításait. A hibák néha alacsony szintű beállításokból származnak. Nem mindig láthatja vagy javíthatja ezeket a beállításokat egyenként, de az iOS lehetővé teszi az összes beállítás visszaállítását. Ezzel nem törli az adatait, de megoldhatja az ilyen jellegű problémákat.

  10. Ellenőrizze a használt Apple ID-t. Ha problémája van egy alkalmazás frissítésével eszközén, akkor a probléma az Ön által használt Apple ID lehet. Amikor letölt egy alkalmazást, akkor az ahhoz az Apple azonosítóhoz van kötve, amelybe akkor bejelentkezett. Ha megváltoztatja a használt Apple ID-t, a régi azonosítóhoz kötött alkalmazások nem frissülhetnek. Jelentkezzen be más használt Apple ID-kbe, a fenti 6. lépés utasításainak betartásával.

  11. Kérjen segítséget az Apple-től. Ha kipróbálta ezeket a lépéseket, és az iPhone továbbra sem tölti le az alkalmazásokat, segítségre van szüksége az Apple szakértőitől. Online vagy telefonos támogatást kaphat az Apple webhelyén, vagy időpontot egyeztethet a helyi Apple Store Genius bárjában személyes segítségért.