YouTube TV: Amit tudnod kell

A YouTube TV egy online streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy élő televíziót nézhessenek számítógépeken, telefonokon és más kompatibilis eszközökön. Szüksége van nagy sebességű internet-kapcsolatra, és kényelmesen pótolja a kábeltelevíziót azok számára, akik elvágják a vezetéket.

Nem kölcsönözhet filmeket a YouTube TV-n, de kölcsönözhet és vásárolhat filmeket a YouTube-on ugyanazokkal a bejelentkezési és fizetési adatokkal.


Hogyan regisztrálhatok a YouTube TV-re

A YouTube TV-re történő regisztráció egyszerű, és ingyenes próbaverzió is rendelkezésre áll, így megnézheti, mielőtt havi díjat vállalna.

Így regisztrálhat a YouTube TV ingyenes próbaverziójára.

  1. Keresse meg a tv.youtube.com oldalt.

  2. választ Probald ki ingyen.

  3. Válassza ki a YouTube TV-hez használni kívánt fiókot.

    Ha csak egy Google-fiókkal rendelkezik, akkor nem kapja meg ezt a felszólítást.

  4. Jelentkezzen be, ha értesítést kap, majd válassza a lehetőséget Gyerünk.

  5. Megjelenik a mellékelt hálózatok listája. Válassza a lehetőséget Következő.

  6. Jelölje ki azokat a kiegészítő hálózatokat, amelyekre fel szeretne fizetni, majd válassza a lehetőséget Következő.

  7. Adja meg hitelkártyája és számlázási adatait. Ezután válassza ki Vásárol.

    A YouTube TV ebben a lépésben az IP-címed alapján határozza meg a tartózkodási helyet. Ha úgy gondolja, hogy olyan területen él, ahol a szolgáltatás nem érhető el, válassza a lehetőséget Nem itt lakom. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, elérhető-e a szolgáltatás az Ön lakhelyén, de addig nem regisztrálhat, amíg otthon nem tartózkodik.

    Ha a próbaidőszakon belül nem mond le lemondást, a YouTube TV megterheli hitelkártyáját.


YouTube TV-tervek és elérhetőség

A kábeltelevízióval és más élő televíziós streaming szolgáltatásokkal ellentétben a YouTube TV csomagjai egyszerűek. Csak egy előfizetési csomag létezik, és több mint 40 csatornát tartalmaz, így nincsenek bonyolult lehetőségek.

A regisztráció során megjelenik az előfizetésben szereplő csatornák listája. Ha nem lát egyet, az azt jelenti, hogy vagy nem érhető el az Ön területén, vagy nem szerepel az alapcsomagban.

A legjelentősebb különbség a YouTube TV és a kábeltelevízió között az, hogy a YouTube TV kevésbé bonyolult az előfizetési tervek szempontjából. Az egyetlen YouTube TV előfizetéshez különféle hálózati és alapvető kábelcsatornák tartoznak, ezután a la carte alapon külön fizethet a további csatornákért.

A YouTube TV elérhető az Egyesült Államok legtöbb nagyvárosi területén. Azonban az olyan műsorszóró hálózatok elérhetősége földrajzi elhelyezkedés alapján korlátozott. Megnézheti kedvenc helyi csatornáit a YouTube TV-n. Ezek a csatornák azonban nem érhetők el, ha a területen kívülre utazik.


Hány adást nézhet meg egyszerre a YouTube TV-vel?

Az olyan streaming szolgáltatások, mint a YouTube TV, korlátozzák az egyidejűleg megtekinthető műsorok vagy streamek számát. Egyes szolgáltatások csak egy műsorra korlátozhatják, hacsak nem fizet előfizetési csomagot.

A YouTube TV korlátozza az egyszerre streamelhető eszközök számát. Mivel azonban csak egy előfizetési lehetőség van, több eszközre is streamelhet, anélkül, hogy külön fizetne.

Milyen internetes sebesség szükséges a YouTube TV nézéséhez?

A YouTube TV-hez nagy sebességű internet-kapcsolat szükséges, de a sajátosságok egy kicsit bonyolultabbak. Például a lassabb sebesség alacsonyabb képminőséget eredményez, és pufferelést tapasztalhat ott, ahol a folyam egy ideig szakaszosan megáll.

A YouTube szerint a következőkre van szükséged:

  • 3+ Mbps standard felbontású videóhoz.
  • 7+ Mbps egyetlen nagyfelbontású műsor streameléséhez, ha más eszköz nem használja a hálózatot.
  • 13+ Mbps nagy felbontású műsorok közvetítéséhez, ha más eszközök ugyanazt a hálózatot használják.

Ha nem biztos abban, hogy milyen gyors a kapcsolata, olvassa el útmutatónkat az internet sebességének teszteléséhez.


YouTube TV-kiegészítők és különleges szolgáltatások

A többi élő televíziós streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a YouTube TV is számos kiegészítőt kínál. A helyzet azonban kevésbé bonyolult a YouTube TV-nél, mivel a kiegészítők nagyobb csatornák helyett egyetlen csatornák formájában érkeznek.

Kiválaszthatja a kívánt csatornákat, például a Fox Sports Soccer az élő foci számára, anélkül, hogy fizetne azokért, amelyeket nem néz meg.

A YouTube, mint sok versenytársa, eredeti tartalmat készít. Ezek a műsorok a YouTube Premium szolgáltatással is elérhetők, egy másik előfizetési szolgáltatással, amely lehetővé teszi hirdetések eltávolítását a YouTube-videókból.

Míg az összes YouTube Premium eredeti műsor és film igény szerint elérhető a YouTube TV-től, a YouTube TV-re való regisztráció más, mint a YouTube Premium-ra való regisztráció.

A YouTube TV előfizetői a szokásos YouTube videókon, a YouTube Music videókon és a YouTube Gaming videókon látnak hirdetéseket.

Nézd az élő televíziót a YouTube TV-n

A YouTube TV lehetővé teszi élő televíziónézést kábel-előfizetés vagy antenna nélkül. Lehetővé teszi ezt számítógépen, TV-n, telefonon vagy más kompatibilis eszközökön.

Ha kompatibilis intelligens TV-vel rendelkezik, a YouTube TV-t közvetlenül a televízióján nézheti. A megfelelő felszereléssel mobileszközről is leadhat TV-készülékét.

Ezt szem előtt tartva az élő televíziózás a YouTube TV-n rendkívül egyszerű:

  1. A YouTube TV kezdőképernyőjén lépjen a él Tab.

  2. Jelölje ki a megtekinteni kívánt csatornát. További információt talál a jelenleg zajló műsorról és a későbbiekről.

  3. Válassza ki a megtekinteni kívánt címet.

A YouTube TV-előfizetés lemondása

Mivel a YouTube TV lehetővé teszi az élő televíziózás megtekintését, elvárhatja, hogy ugyanazokat a reklámokat nézze meg, amelyeket akkor nézne meg, ha a műsort sugárzott vagy kábeltelevízióban nézné. Az élő televíziót azonban szüneteltetheti a YouTube TV-n, és van egy digitális videofelvevő (DVR) funkció is. Ez a funkció kiválóan alkalmas élő sportok nézésére, például az NFL-játékok streamingjére, mivel lehetővé teszi az akció szüneteltetését és újbóli megtekintését. A YouTube TV igény szerinti tartalmat is tartalmaz.